Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana-86 no ty si to teda vyresila..
pes neni vec, si uvedom…
@Tomkins já to klidně řeknu, co vše řekl, řekl ještě to, slušně, že nebyl dlouho sex, (protože jsem nemocná) a že se nevyspal a má toho dost. To je všechno…A že jsem se válela v týdnu a on chodil do práce. Jenže já jsem byla nemocná
@Venetia píše:
Spíš bych to viděla na naštvanost, že si zakladatelka dovolila být nemocná, jít k rodičům se vylezet.. takoví chlapi bohužel jsou.
Pokud by to bylo tak, že si psa přivedla zakladatelka, její přítel byl už od začátku proti a odmítal ho, ale ona ho ubezpečovala, že se o psa bude starat výhradně ona a nakonec ho postavila před rozhodnutí „buď já se psem, nebo nikdo“… A teď, když zakladatelka odjela na týden k rodičům, tak si ho nevzala s sebou a chlap s nim musel courat po nocích… Pak by to jako spouštěč hádky dávalo trochu smysl. Ale to co píšeš ty, ne.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany tak nějak oba, spíš více já, ale nutno říci, že pejsek nijak nestráda a řekla bych, že je až nadstandardně venku a všude s námi. Jenže teď se to blbě sešlo, já ještě marodim a on s ním musel v noci, protože měl nějaké potíže a to byl venku ještě v 10 večer, ale stane se někdy. No a do toho jak se nevyspal…ale s tím musí počítat a ne se pak takhle chovat, když je problém
Spíš více já… no tak to bych taky vylít z kůže v kůži přítele…moje rodinka pořád chtěla domácí zvířátka (nebudu specifikovat), a já zásadně proti, protože jsem tušil, jak to dopadne, ale slzičky, my chceme zvířátko, budeme se starat, ty s tím nebudeš mít nic společnýho, bla, bla, bla, a výsledek milion komplikací a stejně kolem nich musím poskakovat jak chovatel v ZOO ![]()
A já bych si udělala se synem pěkné den, však on až se odfoukne dojede zase, nevolat, nic a uvidíš
@Anonymní píše:
@Tomkins já to klidně řeknu, co vše řekl, řekl ještě to, slušně, že nebyl dlouho sex, (protože jsem nemocná) a že se nevyspal a má toho dost. To je všechno…A že jsem se válela v týdnu a on chodil do práce. Jenže já jsem byla nemocná
Nejde o to, co řekl. Když na mě vyjede ženská kvůli tomu, že jsem neuklidil talíř do myčky, taky to není kvůli tomu talíři. To je jen spouštěč.
Prvním krokem by měla být sebereflexe. A u tebe žádnou nevidím.
@Jana-86 Dovoluji si tvrdit ze vetsina zavisla na muzi je
jasne zeny pracuji i na rodičáku ne kazda tu moznost má ![]()
@Tomkins psa jsme si pořizovali spolu a teď jsem ho měla taky s sebou. Musel s ním akorát ve čtvrtek a v pátek, to je vše…a nebyl proti, chtěl ho také
@Anonymní píše:
@free333 právě, to ani nechci…je do toho nějak zatahovat. Manželé nejsme, ale na to ani já nijak nespěchám, zatím mi to tak vyhovuje. Trvalý pobyt máme všichni u něj. Tak já bych i našetřené případně měla, já jsem měla byt, který jsem prodala. Sice to byl malý byt, takže by se dal zase pořídit malý, ale otázkou je, jestli to je řešení… nejlepší
Tak to je dobře, hlavně že jsou úspory, hned je všechno jednodušší, kdyby k něčemu případně došlo… ![]()
Bohužel u těch chlapů nikdo nevíme dopředu, kam se to časem vyvine a je pravda, že kolikrát si to i ti chlapi všechno představovali jinak, pak stačí málo sexu nebo že se nevyspí a problém je na světě. ![]()
Myslím, že původ bude i ve výchově jeho matky, zřejmě se kolem synáčka příliš skákalo… ![]()
@Anonymní píše:
@Tomkins no ale co teda radis? Mám hledat chybu jako u sebe?
Ideální by byla návštěva poradny, odborníka - jsou na to vyškoleni, třeba by to za pokus stálo? ![]()
@Anonymní píše:
@Tomkins psa jsme si pořizovali spolu a teď jsem ho měla taky s sebou. Musel s ním akorát ve čtvrtek a v pátek, to je vše…a nebyl proti, chtěl ho také
Takže ty jsi opravdu přesvědčená o tom, že tvůj přítel, kterej je jinak v pohodě a běžně se nehádáte, ti najednou, z ničeho nic řekl, ať vypadneš z jeho bytu. A důvodem je to, že jsi byla nemocná a on musel v noci vyvenčit psa.
Tomuhle bych uvěřil u páru, kde jsou hádky na denním pořádku. Ale takhle ne.
@Venetia píše:
naprostý souhlas
Jsem ráda, že to někdo vidí stejně… ![]()
Všimla jsem si, že to je častá rada tady v diskusích, mladí se poškorpí, rozplynou se růžové obláčky zamilovanosti a častá rada bývá, okamžitě si sbalte své dva kufry a rychle, opravdu rychle prvním spojem k rodičům…
![]()
A já z pozice rodičů se vždycky upřímně vyděsím a tajně doufám, že se toho nedožiju… ![]()
A to ted tu mám zase vnučku na víkend, ráda přispěju finančně, ale chci už mít v těch 45 klid a nechci dělat mladým rozhodčího ve sporech a ani nechce pravidelně přestavovat byt dle toho, kdo se bude právě nastěhovávat a vystěhovávat zpět, až partnerské chmury zase pominou a budou lítat
… ![]()
@Anonymní píše:
@Tomkins no ale co teda radis? Mám hledat chybu jako u sebe?
No pojďme se shodnout, že to přehnal. Tyhle věci říkat nemůže a bylo to od něj hnusné. Vinen je on. To je bez debat. Tečka, hotovo.
Tak a když jsme si určili viníka, tak bychom se mohli zamyslet, jestli třeba není něco, co by pomohlo se podobné hádce do budoucna vyhnout. Napadá tě, co by muselo být jinak, aby k této hádce nedošlo? Byla jsi nemocná, to ovlivnit nejde. Pes měl potíže, to taky ovlivnit nejde. Je něco, co jsi mohla udělat jinak?