Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
7.9.19 09:25
@Anonymní píše:
@Annabela11 to nejsou, ale něco podobného bylo taky už když jsem byla těhotná s prvním, jinak klid… normální to není, to vím :(

Normalni to neni ale dost časté chování chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 09:28

@KimL haha, tak za ty prachy bych to klidně dělala, má tak 25000. On pomáhá, to jsem neřekla, že ne. Bere si malého po práci ven, vyklidí myčku nebo o co mu řeknu. Je pravda, že sám si tu práci nehledá. No prej jsem se válela v týdnu asi 2 dny u rodičů, tak už asi nemám nárok. Bohužel no, zachoval se hrozně. Přesně jsem mu říkala, jak je vše ok, není problém, ale jakmile je něco, co ho,, obtěžuje' od běžné pochody, tak je zle

• Citovat
  • Upravit
59417
7.9.19 09:28
@Anonymní píše:
@ka2ka tam to teď nejde a navíc tam bydlí ještě babička a nechci je do toho zatahovat. Ne, předtím mi nic takového neřekl

tak ho nech až se vrátí. Třeba to plácnul z nevyspání ;) A promluvte si pak v klidu ;) Asi Tě chtěl i naštvat když ví že nemáš kam jít. Píšeš o financích že nic moc a čekáš další dítě? aby ty hádky nebyly časté jen kvůli penězům :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 09:29
@Annabela11 píše:
Normalni to neni ale dost časté chování chlapů.

Snad ubožáků, ne? Chlap se tak nechová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.9.19 09:32

Ono záloeží na tom, jak často se takto hádáte nebo on vyjíždí, pokud je to na denním pořádku, je to asi k nějakému řešení, ale občas vybouchne každý, jinak taky nepořizovat si psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 09:37

@Akinee Ano ubožáků, je jich fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.9.19 09:39

Tak bych sla a zabalila sobe a diteti veci a jela k rodicum.
Dokud se neomluvi, ze to prepisknul. Frajirek si nevidi na spicku nosu.
Ze obcas nastane vymena nazoru, litaji hromy a blesky, ale vyhazovat partnerku, ze ji doma uz nechce. To je poradny chcipak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.9.19 09:41

Prosim te..nikam se nebal a klid.taky se obcas s chlapem steknem, vcera taky zrovna kvuli psovi :mrgreen: oba jsme se dobre nevyspali a uz to jelo. pockej s cim prijde, podle me si jel jen provetrat hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 09:48

Už je doma, tak to bylo rychlé, ale omluva žádná…bude určitě dělat, jakoby nic.

Hádky nejsou časté, bylo to teď po hooodne dlouhé době.

A s těmi penězi na tom nejsme špatně, zvladame i ušetřit, to jsem psala jsem v souvislosti s tím, že kdyby vydělával 100 měsíčně, že by se tím mohl právem ohánět…

• Citovat
  • Upravit
40513
7.9.19 09:50
@Kelsey píše:
Tak bych sla a zabalila sobe a diteti veci a jela k rodicum.
Dokud se neomluvi, ze to prepisknul. Frajirek si nevidi na spicku nosu.
Ze obcas nastane vymena nazoru, litaji hromy a blesky, ale vyhazovat partnerku, ze ji doma uz nechce. To je poradny chcipak.

Ty nebohé rodiče bych do toho fakt nezatahovala…

O život nešlo, zakl. je dospělá, musí si už tyhle situace umět řešit sama - v opačném případě si nemá pořizovat děti a psa.

Prostě si našetřit na kauci na podnájem, do té doby se zklidnit, vydržet kde je - on ten život prostě není jen jízda na kolotoči, tyhle drobné záležitosti si už musí umět sama vyřešit.

Nevíme ani bytové poměry rodičů, třeba už chtějí mít klid a já bych tedy, kdyby mi tu dopol. zazvonila těhotná dcera s dítětem a psiskem, že se doma pohádali kvůli venčení psa a ted se sem všichni stěhují, koukala asi takhle… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40513
7.9.19 09:53
@Anonymní píše:
Už je doma, tak to bylo rychlé, ale omluva žádná…bude určitě dělat, jakoby nic.

Hádky nejsou časté, bylo to teď po hooodne dlouhé době.

A s těmi penězi na tom nejsme špatně, zvladame i ušetřit, to jsem psala jsem v souvislosti s tím, že kdyby vydělával 100 měsíčně, že by se tím mohl právem ohánět…

Na Tvém místě bych si našetřila bokem, abych měla peníze na případný byt, kdyby zase k něčemu došlo, protože rodiče bych v žádném případě neotravovala.

Máš v bytě trvalý pobyt a jste manželé?
To Tě ani nemá právo vyhodit, to snad víš.

Pokud je to „přítel“ a máš TP u rodičů, tak jsi opravdu jak spolubydlící a zařídila bych se viz. výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 10:02

Klíčová otázka, která možná přinese vysvětlení, koho napadlo pořizovat si pejska?

Příspěvek upraven 07.09.19 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
7.9.19 10:11
@kyticka86 píše:
Kopla bych ho do zadele a edala si neco vlastniho 8o

Mne by muz rekl jen jednou, ze vse plati :cert:. I kdyz ja chodim pri rodicaku i do prace..

Tak at jde na rodicak on a ty do prace. Do porododu a pak po porodu taky.
:roll: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 10:12

@free333 právě, to ani nechci…je do toho nějak zatahovat. Manželé nejsme, ale na to ani já nijak nespěchám, zatím mi to tak vyhovuje. Trvalý pobyt máme všichni u něj :wink:. Tak já bych i našetřené případně měla, já jsem měla byt, který jsem prodala. Sice to byl malý byt, takže by se dal zase pořídit malý, ale otázkou je, jestli to je řešení… nejlepší

• Citovat
  • Upravit
17308
7.9.19 10:13

Na usmířenou snězte psa a už se hádat kvůli němu nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí