Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.19 13:38

@nakreslenypanacek to ne, napsala jsem mu, že o tom vím taky…tak se pak omluvil a to je všechno, ale pro mě to určitě ještě není vyřešené

• Citovat
  • Upravit
10.9.19 14:05
@Anonymní píše:
@nakreslenypanacek to ne, napsala jsem mu, že o tom vím taky…tak se pak omluvil a to je všechno, ale pro mě to určitě ještě není vyřešené

A kdy bude? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39929
10.9.19 15:29
@Anonymní píše:
@Venetia no že se nevyspal a já po něm chtěla, aby šel se psem…ale samozřejmě začal vyčítat i jiné věci

Už jsme psali, že Ty ses nevyspala nějakého 2,5 roku a on 1× za čas musel se psem (dřív?).ptž měl hnačku či co. A starý prádlo ať už do toho neplete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39929
10.9.19 15:30
@Anonymní píše:
…ale v tom případě k tomu taky dodej, co konkrétně Ty potřebuješ a co Ti od něj chybí. Ne vyčítavě, prostě si normálně promluvte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 15:43

@nakreslenypanacek tak to nevím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.19 15:47

@Žirafa 69 on to do toho plete, protože prej kvůli všemu mu už ruply nervy, ale to pěkně kecá, protože bylo vše ok, choval se ke mně hezky, ne, že by mu něco vadilo…takže to bylo prostě kvůli tomu v sobotu. Jo, to tvrdí, že já můžu spát přes den, to mu nevysvětlim prostě. A napsala jsem, že promiň mi fakt nestačí a od té doby jsme spolu ještě nemluvili. Vůbec se mi do toho nechce…

• Citovat
  • Upravit
10.9.19 17:09
@Anonymní píše:
@nakreslenypanacek tak to nevím…

Kde je málo lásky, tam se ti dva můžou stavět třeba na hlavu a - úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39929
10.9.19 19:39
@Anonymní píše:
@Žirafa 69 on to do toho plete, protože prej kvůli všemu mu už ruply nervy, ale to pěkně kecá, protože bylo vše ok, choval se ke mně hezky, ne, že by mu něco vadilo…takže to bylo prostě kvůli tomu v sobotu. Jo, totvrdí, že já můžu spát přes den, to mu nevysvětlim prostě. A napsala jsem, že promiň mi fakt nestačí a od té doby jsme spolu ještě nemluvili. Vůbec se mi do toho nechce…

Tohle dokud si nevyzkouší, tak fakt neví, o čem to je. Mu nech dítě asp.na víkend a ať stíhá i domácnost, jako Ty… :think: Respekt.jak to, že to nezná…nebo jo?

Ti říkám, že mu musíš říct konkrétně, co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 21:03

@Žirafa 69 tak on hlídá malého často, no, ale víš jak, jsou to po práci třeba dvě hodinky nebo o víkendu dopolko jdou ven a já vařím atd., ale jeden víkend, když jsem taky byla nemocná, ale to už je dlouho, tak rok určitě, tak se o něj staral a i uvaril, jenže vím, že na to ostatní by se stejně vykašlal… Jako úklid, prádlo atd. Takže by si to stejně se vším všudy nevyzkousel. Ale určitě by bylo něco jiného odjet úplně pryč, protože takhle za mnou stejně malý chodil a neměl ho celou dobu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky