Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
7.9.19 17:51
@Kelsey píše:
Kdyz ma chlap rymecku a bije mu umiracek, tak se ma chodit po spickach.
A tady se bude vycitat, ze tehotna a na rodicaku je nemocna a jela se vylecit k rodicum. Chudacka nechala samotneho doma a nemel tri dny servis.

Ty nevíš, že antibiotika jsou od toho, aby se žena se zápalem plic mohla postarat o muže s rýmou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 17:52
@Akinee píše:
Tak to potom jo. Co bylo špatně tentokrát? :roll:

Kombinace těch předchozích. Nevařila, pracovala se svým bývalým, kterej jí nadbíhal kde se dalo (a ona mu sem tam na nějaké nabídky kývla), byla žárlivá a přitom by si měla nejprve sama zamést před vlastním prahem. Když něco slíbila, nedalo se spolehnout, že to dodrží. Na konci už byla důvěra tak pošramocená, že jsem nevěřil téměř ničemu, co říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 17:56
@Sonarka píše:
Tak jestli manžel chodí do práce, tak celkem chápu, že se chce občas vyspat 8o Já jak se nevyspím, jsem protivná jak blázen. A promiň za tu pravdu, ale ty jsi doma a on vydělává, tak je logické, že ty se staráš o domácnost, dítě s tím pádem i psa :nevim: Ty se můžeš dospat přes den, on těžko. Přijde mi někdy, že by dnešní mámy na mateřské nejraději, aby chlap vydělával a ještě dělal všechno doma, protože ony jsou přece tak unavené z dítěte. Neříkám, že je to tvůj případ..A z jedné hádky, kdy navíc manžel byl nevyspalý, bych nedělala nějaké závěry, ani tragédii. To já bych už musela být rozejitá 100× a to jen za rok :mrgreen:

Neuniklo ti, že je těhotná a byla týden nemocná? Aha, je žena, tak má vydržet víc než člověk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.9.19 17:56
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10

Jo tak s tímhle úžasným světonázorem mám kolegu…vše mu klapalo podle něj, než mu přišel 50 rok…
A to se pak děli věci…
Jo, dohonit roky nelze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
7.9.19 17:57
@Anonymní píše:
Přesně tak ;). Škoda, že to chlapi neberou tak, že chodí do práce a my se staráme o dítě a domácnost, ale většinou to berou tak, že jsme celý den doma a neděláme nic. U nás dítě taky chtěl :wink:.

tak nekteří se sami pasují do role peněženky, spokojenost to taky nepřinese…od vztahu bychom měli chtít víc než jen finance, jidlo, uklid a obstarené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 17:58
@Stevia píše:
Jo tak s tímhle úžasným světonázorem mám kolegu…vše mu klapalo podle něj, než mu přišel 50 rok…
A to se pak děli věci…
Jo, dohonit roky nelze…

Znám spousty žen, kterým klapalo manželství, ale pak přišel 50. rok… A pak se děly věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
7.9.19 17:59
@Tomkins píše:
Nechápeš nadsázku? Mimochodem jsem opět čertvě po rozchodu, takže moje dnešní příspěvky berte trochu s rezervou.

a to z výše zmíněných důvodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
7.9.19 18:01
@Annabela11 píše:
@kyticka86 Hledala by sis neco vlastniho? zskladatelka je tehotna typuji ze je na rodicaku…

Ja uznavam, ze nejsem typicka emimino zenska.. Ja jsem taky na rodicaku. A to mi brani si vydelavat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 18:01
@Tomkins píše:
Kombinace těch předchozích. Nevařila, pracovala se svým bývalým, kterej jí nadbíhal kde se dalo (a ona mu sem tam na nějaké nabídky kývla), byla žárlivá a přitom by si měla nejprve sama zamést před vlastním prahem. Když něco slíbila, nedalo se spolehnout, že to dodrží. Na konci už byla důvěra tak pošramocená, že jsem nevěřil téměř ničemu, co říkala.

Kde na to chodíš. Možná bys měl zkusit nějakého psychologa a odhalit, kde je zakopaný pes v tvém výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
7.9.19 18:04
@pannda píše: :roll: :zed:

Asi jsem fakt netypicka emimino zenska..Nechapu ty oci v sloup :nevim:

Ja bych si proste neco takoveho libit nenechala.. Kde je ucta? Ani po nevyspani a nemoci se k partnerovi takto nechovam..

A jak jsem psala driv.. Ja nejsem zavisla, jsem rovnoceny partner a takto by se muz zachoval jen jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 18:08
@Akinee píše:
Kde na to chodíš. Možná bys měl zkusit nějakého psychologa a odhalit, kde je zakopaný pes v tvém výběru.

Už jsem byl. Prej problém nemám. Jediný, co mi bylo vytknuto, že když vybírám holku, je to, jako bych dělal výběrový řízení na manažera. Jakože zvažuju jejich silný a slabý stránky, než abych se nechal ovlivnit citama, pak se bezhlavě se zamiloval a teprve po dvou letech začal sundávat růžové brýle. Já je vlastně ani nenasadím. Ale jak bych taky mohl, když jsem u holky poprvé doma a do toho jí volá její bejvalej. To se člověku hned rozsvítí kontrolka.

Já dělám chybu v tom, že i po této rozsvícené kontrolce si řeknu, že tomu dám ještě čas a uvidíme. A pak se mi to třeba za měsíc, či za dva, potvrdí, že je to celý špatně.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 18:08

@kyticka86 Psala jsem ze nektera zena na rodicaku ma moznost vydelku a nektera ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 18:10

@Tomkins A ty jsi vařil? spis to vypada ze jsi zarlil ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 18:13
@Annabela11 píše:
@Tomkins A ty jsi vařil? spis to vypada ze jsi zarlil ty…

V posledních vztazích vařím víceméně jenom já. A ta žárlivost nebyla bohužel žárlivost, ale intuice. Proto ten rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.9.19 18:15
@Tomkins píše:
Znám spousty žen, kterým klapalo manželství, ale pak přišel 50. rok… A pak se děly věci…

Jo tak to je vtipný :lol:
Já ty ženy celkem chápu…
On si skoro každý chlap myslí, ze mu manzelstvi klape. A pak se nestačí divit když „to“ přijde..
Vůbec nejste schopny sebekritiky a nadhledu nad vztahem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí