Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
k těm časopisům.. Já znám Maminku a osobně se mi moc nelíbí. Spoustu plků, který mi nic moc nedají. Naposledy jsem si koupila Betynku a byla jsem z ní tak nadšená, že jsem přišla domů a hned si jí předplatila. Líbí se mi tam i ty návody jak něco vyrobit. To bude i do budoucna k něčemu, až bude mimčo větší. Taky rozdělení na období - těhotenství, novorozenec atd. je super, protože pokaždé tam něco je od všeho.
Jinak se všichni mějte krásně nesmutněte z hokeje a hlaďte si bříška ![]()
Kačkač
matulik dakujem za podporu, ale vidim to za tazky boj. Noz ale este ze nas zeny obdarovali tolkou silou
Hlavne ze som si chcela nieco na pamiatku priviest z Kanady, tak to budem musiet nieco pekne potajme ![]()
KOcky akosi sa mi straca pamat. Uz to pozorujem par dni a zacina to byt zufale. Ale aspon aky taky trening po schodoch v domceku mam, ked na vsetko sa potrebujem poprechadzat aby som si dala sancu si spomenut. Snad to nebude natrvalo ![]()
A musim sa este pochvalit, konecne nezhadzujem kila…zostavam na jednej vahe. HUraaaaa (to uzby som si vazne nemala co obliect).
Zatial krasny vikendik a vela slniecka do tvaricky a pohladenie pupikom
Kacatko,
to je správný přístup, když to nejde veřejně, musíš potajmu.
Já mám někdy pocit, že jsou pánové vážně zabednění.
Můj muž si myslí, že bohatě stačí měsíc před porodem něco koupit, jsem se mu pokoušela vysvětlit, že budou prázdiny, dovolená a že už se vážně těším, jak s pupkem přes půl Brna budu shánět vaničku adt.
Navíc, první jsem vyplkla o tři týdny dřív..však jsem to story tady už psala, no a tak poučena vím, že termín porodu není stopro:-))
Tak držím pěstičky..máme to těžký, já mám někdy pocit, že mám doma dvě děti, jedno má metr a druhý dva ![]()
Ahoj holky, do své galerky jsem hodila aktuální pupík a dva dortíky co jsem dělala. Když jsem tu fotku s pupíkem viděla, nechápala jsem,kde jsem k němu během 14dnů přišla.
A to jsem nic nepřibrala…
Přeji hezký víkend
EvikP,
zlatíčko a kam jsi tu fotečku dala, v srpňátkách jsem ji nenašla
jsem asi natvrdlá ![]()
EvikP,
díky moc, dortíky krásný a pupík nááádherný:-)) Vážně by člověk neřekl, že tam je jen jedno, co?
EvikP,
já zatím nemám co fotit, leda špíčky a ty na net dávat nemusím:-))
Dobré ránečko přeji maminečkám i pupíčkům,
užijte si dnes krásný den. Já jsem vzhůru od 6 hod., malej si řekl, že je čas vstávat ![]()
Tak i bez sluníčka mějte se krásně ![]()
Ahojky srpňátka.
Hlásím se mezi vás po dlouhé době a přeji krásnou, u nás zasněženou, neděli.
Včera jsem si v práci nechala udělat ultrazvuk, aby manžel viděl to naše mrně, tak na 75% to vypadá na malou (zatím 168 gramů) slečnu, která má všechno co má mít. Mám spoustu foteček, jen jsem si zapomněla vzít videokazetu, tak mám slíbeno natočení někdy příště.
ahoj holky,
chtěla jsem se jen zeptat, jestli jste všechny byly na ultrazvuku na kontrolu projasnění šíje? já ještě ne a už jsem v 15tt a na příští kontrolu jdu až za týden a mám pocit, že tento utz se měl dělat max. do konce 14tt.. ![]()
díky moc za odpovědi
majda
Majdo, já nebyla na projasnění šíje. Jen na obyč vaginál UTZ a dr mi řekla, že to nevypadá na DS. Teď čekám na výsledky z triple testů, možná už budou zítra. Jsem krapet nervík… no, raději si žádné špatné myšlenky nedovolím ![]()
Hezký večer, maminy ![]()
Ahojky, přeju všem krásný zbytek neděle!!
Majdo , já byla na projasnění šíje ve 12.tt, ale nevím, jestli to nebylo díky mýmu vícečetnýmu těhu - netuším, jestli tam chodí i všechny těhulky s jedním mimi.
EvíkuP , tobě to bříško roste snad před očima!!
Manžílek mi zrovna dneska taky dělal nový fotečky, dvě jsem si přidala do alba, tak na ně můžete juknout (taky dole jako www stránky). Řekla bych ale, že v poslední době mi nijak neroste, tak doufám, že jsou ti mí prckové v pořádku.
Musím vám napsat svojí zkušenost s nákupem věciček. V pátek jsme vyrazily s kámoškou do Německa a bylo to fakt SUPER! Jestli bydlíte ještě někdo poblíž hranic, tak tam zajeďte, určitě se to vyplatí, hlavně věci ve slevách. Koupila jsem třeba fleecovou mikinku s kapucou za 3 eura nebo fleecový dupačky s bavlněnou košilkou za 5. Mám zatím jen pár věciček, ale určitě tam později pojedu pro další. ![]()
Zítra jedem s manžílkem na genetiku, tak jsem zvědavá, co nám řeknou. Snad to bude OK. Zatím papapa