Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
3.1.06 09:00

Jinak se pobavte, chtěla jsem v lékárně zázvorová lízátka, tak na mne magistra koukala, jako bych padla z višně. Prý o tom v životě neslyšela, naštěstí její kolegyně slyšela a věděla a objednala:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.1.06 09:06

Helli - kdyby se nám taky zadařily trojčátka, určitě bych prožívala teď to, co Ty. Není to jednoduché a to zdravotní riziko je vysoké. Myslím, že redukce se běžně provádí a neměla by ohrozit dvojčátka. Držím palečky, určitě to dobře dopadne.
Já mám dnes za sebou kontrolu, jupíííí :lol: :lol: Dr. mě uklidnil, že je vše, jak má být, srdíčko bije a už mám také první fotku. Tak to pořád zkoumám. Vzali mi krev a další kontrola bude za 14 dnů, kdy už budou výsledky a když to bude OK, tak dostanu průkazku. Tak snad to klapne. Jinak, nevolnosti mě pomalu opouštějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 09:17

Polin,

tak super, že je vše v pořádku a že máš fotečku, už se na ni taky těším, jen si musím ještě do 25.1. počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.1.06 09:22

matulienko - aspoň na ní budeš více vidět. Já tam vidím jen takovou pidi hromádku a to prý je naše mimi..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.1.06 09:39

Holky, děkuju za podporu, moc ji potřebuju! Dneska už se cítím mnohem líp. Vím,že to prostě musím brát tak, jak to je a věřit, že všechno dopadne OK.
My už máme taky fotečku. Ty trojčátka mají jednu výhodu - ta pidi hromádečka je tam 3×, tak je toho tam trochu víc. :wink: Včera jsme ji dali rodičům, aby hádali, kolik tam těch miminek vlastně je. Asi trošku drsný, já vím, ale přišlo nám to lepší, než jim to volat. Byli z toho chudáci celý přešlý, hlavně mamka. Moc to se mnou celý prožívali a teď už mají zase starosti. Začínám věřit tomu, co říkává můj 60-ti letý kolega - že s dětmi jsou starosti celý život (jeho synům je kolem 40-ti). :)

Jinak, Matulienko , s těmi lízátky mám úplně stejnou zkušenost. Chtěla jsem si je včera koupit v jedný lékárně v Plzni a koukali tam na mě jako na blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 09:57

Polin,

to je fakt, už to bude obřík:-)) Docela se těším, dělala jsem dlouho jako sestřička na ultrazvuku a tak mám těch foteček plnou hlavu:-)) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 10:00

Helli,

tak to jsem ráda, že jsem nevypadala jako trotlík jen já. A pomáhají ti ta lízátka? Já tady o nich hodně četla a tak jsem si řekla, že je vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.1.06 10:57

matulienko,
já je právě ještě nezkoušela. Četla jsem o nich až tady, tak jsem na ně byla zvědavá. :) Dneska odpo chci vyrazit do naší lékárny, tak snad budu úspěšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 10:59

Helli,
aha, tak mi pak dej vědět, ju? Docela by se mi líbilo něco, po čem mi nebude tak fujtajblíkově:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.1.06 11:31

Holky ahoj, taky jsem se dneska těšila na lízátka, manžel mi je ráno sháněl dokonce ve dvou lékárnách a taky něco na těhotenské nevolnosti, ale bohužel.Taky neměli nic.Holky, které je máte, bledě vám závidím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.1.06 11:33

Ahoj všem,
tak jsme měli o Vánocích trochu komplikace, krvácení (resp. špinění), ale snad je vše OK… na ultrazvuku jsem slyšela srdíčko :lol: a dostala jsem průkazku
Včera jsem oznámila radostnou novinu v práci, panu řediteli jsem zkazila novoroční veselou náladu…
Jinak se každým ránem prozvracívám a těším se až nevolnosti skončí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 11:45

Ahoj holky,

tak nevím jestli se mám radovat nebo jestli mám brečet. Dnes jsem byla u dr. a dověděla jsem se to samé co minulý týden. Váček tam je, srdíčko netluče a poslali mě znova na testy hCG. Je to normální? Kolikrát vám dělali testy na hCG? A je to o.k.,když srdíčko ještě netluče? Ten dr. mě pěkně naštval, ptala jsem se ho,jestli si můžu koupit fotečku, on řekl,že ano. Na utz ji udělal, založil do karty a odešel. Pak už jsem vše řešila jen se sestřičkou a to řekla,že si mám počkat znova na dr.ale že neví kdy přijde. Doufám,že to bude v tom Gyncentru v Hloubětíně jiné. Tady mi neřeknou ani jestli je vše v pořádku nebo jestli je nějaký problém. Když jsem tam odtud šla, měla jsem slzy v očích. Pořád se jen ptají, jestli je to chtěné, to je jediné co je zajímá… Ve Vinohradech mě už nikdo neuvidí. Mám teď takovou smutnou náladu. Achjooo :-(
Prosím poraďte jestli ty testy na hCG jsou o.k.? Dělali vám je taky víckrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 11:47

Holky nebojte i v Praze je obtížné sehnat zázvorová lízátka. Asi ve třech lékárnách na mě koukali jak na blázna, ve čtvrté mi paní řekla,že o nich slyšela,ale že je nemají až v Globusu v Čakovicích jsem je sehnala. Je jich tam 12 a stojí 54Kč. A jsou mňam. Už jsem jedno snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.1.06 11:52

Danielat -tak jsem si říkala, co se s tebou stalo, ty jsi vlastně tuhle diskuzi začala a pak jsi se tak dlouho neukázala. Snad bude všechno už v pořádku, to špinění se někdy stává a kolikrát ani o nic nejde, jen to pěkně nažene strach,co?Tak držím pěstičky, ať už je vše ok.
EvikP -doktoři jsou někdy pěkně necitliví :( Mě testy na hcg nedělali a s´tím srdíčkem, myslím, že co nejdříve tlouct začne.Snař se být hlavně v klidu!!!Já vím, to se lehko řekne,ale chtěla jsem tě aspoň trošku povzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 11:56

anajka

Moc děkuju…
Kdy začalo tlouct srdíčko Tvému miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí