Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak se pobavte, chtěla jsem v lékárně zázvorová lízátka, tak na mne magistra koukala, jako bych padla z višně. Prý o tom v životě neslyšela, naštěstí její kolegyně slyšela a věděla a objednala:-)) ![]()
Helli - kdyby se nám taky zadařily trojčátka, určitě bych prožívala teď to, co Ty. Není to jednoduché a to zdravotní riziko je vysoké. Myslím, že redukce se běžně provádí a neměla by ohrozit dvojčátka. Držím palečky, určitě to dobře dopadne.
Já mám dnes za sebou kontrolu, jupíííí
Dr. mě uklidnil, že je vše, jak má být, srdíčko bije a už mám také první fotku. Tak to pořád zkoumám. Vzali mi krev a další kontrola bude za 14 dnů, kdy už budou výsledky a když to bude OK, tak dostanu průkazku. Tak snad to klapne. Jinak, nevolnosti mě pomalu opouštějí.
Polin,
tak super, že je vše v pořádku a že máš fotečku, už se na ni taky těším, jen si musím ještě do 25.1. počkat.
matulienko - aspoň na ní budeš více vidět. Já tam vidím jen takovou pidi hromádku a to prý je naše mimi.....
![]()
Holky, děkuju za podporu, moc ji potřebuju! Dneska už se cítím mnohem líp. Vím,že to prostě musím brát tak, jak to je a věřit, že všechno dopadne OK.
My už máme taky fotečku. Ty trojčátka mají jednu výhodu - ta pidi hromádečka je tam 3×, tak je toho tam trochu víc.
Včera jsme ji dali rodičům, aby hádali, kolik tam těch miminek vlastně je. Asi trošku drsný, já vím, ale přišlo nám to lepší, než jim to volat. Byli z toho chudáci celý přešlý, hlavně mamka. Moc to se mnou celý prožívali a teď už mají zase starosti. Začínám věřit tomu, co říkává můj 60-ti letý kolega - že s dětmi jsou starosti celý život (jeho synům je kolem 40-ti). ![]()
Jinak, Matulienko , s těmi lízátky mám úplně stejnou zkušenost. Chtěla jsem si je včera koupit v jedný lékárně v Plzni a koukali tam na mě jako na blázna.
Polin,
to je fakt, už to bude obřík:-)) Docela se těším, dělala jsem dlouho jako sestřička na ultrazvuku a tak mám těch foteček plnou hlavu:-)) ![]()
Helli,
tak to jsem ráda, že jsem nevypadala jako trotlík jen já. A pomáhají ti ta lízátka? Já tady o nich hodně četla a tak jsem si řekla, že je vyzkouším.
matulienko,
já je právě ještě nezkoušela. Četla jsem o nich až tady, tak jsem na ně byla zvědavá.
Dneska odpo chci vyrazit do naší lékárny, tak snad budu úspěšnější.
Helli,
aha, tak mi pak dej vědět, ju? Docela by se mi líbilo něco, po čem mi nebude tak fujtajblíkově:-)) ![]()
Holky ahoj, taky jsem se dneska těšila na lízátka, manžel mi je ráno sháněl dokonce ve dvou lékárnách a taky něco na těhotenské nevolnosti, ale bohužel.Taky neměli nic.Holky, které je máte, bledě vám závidím. ![]()
Ahoj všem,
tak jsme měli o Vánocích trochu komplikace, krvácení (resp. špinění), ale snad je vše OK… na ultrazvuku jsem slyšela srdíčko
a dostala jsem průkazku
Včera jsem oznámila radostnou novinu v práci, panu řediteli jsem zkazila novoroční veselou náladu…
Jinak se každým ránem prozvracívám a těším se až nevolnosti skončí ![]()
Ahoj holky,
tak nevím jestli se mám radovat nebo jestli mám brečet. Dnes jsem byla u dr. a dověděla jsem se to samé co minulý týden. Váček tam je, srdíčko netluče a poslali mě znova na testy hCG. Je to normální? Kolikrát vám dělali testy na hCG? A je to o.k.,když srdíčko ještě netluče? Ten dr. mě pěkně naštval, ptala jsem se ho,jestli si můžu koupit fotečku, on řekl,že ano. Na utz ji udělal, založil do karty a odešel. Pak už jsem vše řešila jen se sestřičkou a to řekla,že si mám počkat znova na dr.ale že neví kdy přijde. Doufám,že to bude v tom Gyncentru v Hloubětíně jiné. Tady mi neřeknou ani jestli je vše v pořádku nebo jestli je nějaký problém. Když jsem tam odtud šla, měla jsem slzy v očích. Pořád se jen ptají, jestli je to chtěné, to je jediné co je zajímá… Ve Vinohradech mě už nikdo neuvidí. Mám teď takovou smutnou náladu. Achjooo ![]()
Prosím poraďte jestli ty testy na hCG jsou o.k.? Dělali vám je taky víckrát?
Holky nebojte i v Praze je obtížné sehnat zázvorová lízátka. Asi ve třech lékárnách na mě koukali jak na blázna, ve čtvrté mi paní řekla,že o nich slyšela,ale že je nemají až v Globusu v Čakovicích jsem je sehnala. Je jich tam 12 a stojí 54Kč. A jsou mňam. Už jsem jedno snědla.
Danielat -tak jsem si říkala, co se s tebou stalo, ty jsi vlastně tuhle diskuzi začala a pak jsi se tak dlouho neukázala. Snad bude všechno už v pořádku, to špinění se někdy stává a kolikrát ani o nic nejde, jen to pěkně nažene strach,co?Tak držím pěstičky, ať už je vše ok.
EvikP -doktoři jsou někdy pěkně necitliví
Mě testy na hcg nedělali a s´tím srdíčkem, myslím, že co nejdříve tlouct začne.Snař se být hlavně v klidu!!!Já vím, to se lehko řekne,ale chtěla jsem tě aspoň trošku povzbudit.