Poradna duly
Jana Čurdová
Evikku,
koukám že jsme stejně těhotné a obě z Prahy ![]()
kde se chystáš rodit?
EvikP vydrž do pondělka, taky si už vybereš lepšího než máš teď. Nějakého, který se bude společně s tebou těšit na mimíska. Ten můj je fakt moc hodný a ochotný a hrozně rád rodí děti. Chodíme k němu všechny holky z práce a žádná si neztěžuje. Jen je hodně nekompromisní. Jakmile má sebemenší pochybnosti, hned zavírá těhulky do nemocnice. Tak snad budu bez problémů.
Kačenko taky jsem se už smířila s tím, že letos k moři nepojedeme. V dubnu nebo květnu, kdy bychom ještě jet mohli, bude v Evropě zima … no možná nějaký hodně jižní ostrov Řecka nebo Egypt (ale tam je špína, ještě bych něco chytila). A na exotiku teda nemáme. Tak jsem přemýšlela, že bychom třeba zajeli na relax na týden do nějakých lázní na Slovensko. To by mohlo být taky super. A lyžovat na hory bych už měla strach. Co když špatně spadneš a je po všem ![]()
Cecetko taky bych se ráda podívala na tvé fotky ze svatby,ale jsem asi úplně blbá. Nikde je tam nevidím, jen ultrazvuky. ![]()
No já jezdím jako instruktorka, což je většinou stání na místě a pořvávání na ostatní, co dělají špatně. Dávám si pozor a naštěstí vůbec nepadám. Ale teď se budu šetřit. Alespoň mám proč ![]()
To vám taky řeknu jednu příhodu. Mám kancelář v ZŠ a tam chodí často děti, které se mnou jezdí v létě na tábory. Včera mě tu viděly a hned se ptaly na léto a tak.. Já jim řekla, že se na ně přijedu jen podívat, že budu mít jiné starosti.. No to jste měli vidět ty potutelné úsměvy
Pořád se smály a něco si šeptaly. No jo, ale uhodly to, holky jedny vševědoucí. Teď už to vědí asi všichni ![]()
Holky, když píšete o té dovolené, myslíte, že je v pohodě někam letět třeba koncem června??To už je asi dost pozdě, že? Zkuste mi napsat, jestli něco takhle plánujete.Hrozně bych někam k moři chtěla.
anajka, tak pozdě bych už asi neletěla a navíc bys měla určitě problém s cestovním pojištěním - tuším o 5. měsíce tě na let jen tak někdo nepojistí
My pojedem asi na konci března do lázní do Maďarska a na konci června do jižních Čech - manža s taťkou na kola a já s mamkou na borůvky
teda jestli se mi ještě bude chtít s pupíkem čupět u borůvek ![]()
Anajko,
já myslím (ale nevím to jistě) že od 7. měsíce letíš „na vlastní nebezpečí“, a taky nevím, jestli by ti nedělala problémy pojišťovna (cestovní pojištění)… já bych se asi bála, přeci jen nevíš, co se může všechno stát…
My jsme plánovali Portugalsko - sestra tam bude 1/2 roku studovat - chtěli jsme tam dojet stopem nebo jak se dá, a stejně tak zpátky, spát pod stanem… to máme smůlu, takže to vidím na týden v Krkonoších ![]()
Mostule ty lázně to je taky super nápad. Je fakt, že skoro koncem 8. měsíce už bych asi měla problém, může se stát cokoli.
Anajka: my tam byli v listopadu a byla to paráda. Většina lázní měla i nějaký atrakce pro děti, takže i malá by se zabavila. V prvním trimestru to ale nedoporučují, protože je tam dost teplá voda a těhulky jim tam omdlívají. Ale vždycky je tam několik bazénů a ta teplota je odstupňovaná, takže do té nejteplejší nepůjdu ani v po 1.trimestru - mám dost nízký tlak ![]()
Takhle pozdě bych asi taky nikam nejela.. Výlety určitě budou, ale delší dobu budu trávit max. na chatě. Asi bych se bála někam, kde to neznám.
Manžel chtěl také letos někam letět, ale já bych se bála už teď někam jet, natož potom někam s bříškem. Takže dovča bude někde poblíž.
V té mé přechytralé knížce píšou, že se nedoporučuje létat od 7. měsíce kvůli tlakům v kabině letadla. Navíc mají právo tě do letadla ani nepustit.
Danielat - ještě vůbec nevím, kde rodit … ty už máš nějaký průzkum za sebou?
tak se dívám, že jsi taky z Prahy 3.Já taky
Možná se potkáváme ![]()