Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
4.1.06 12:29

Evikku,
koukám že jsme stejně těhotné a obě z Prahy :lol:
kde se chystáš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 12:33

EvikP vydrž do pondělka, taky si už vybereš lepšího než máš teď. Nějakého, který se bude společně s tebou těšit na mimíska. Ten můj je fakt moc hodný a ochotný a hrozně rád rodí děti. Chodíme k němu všechny holky z práce a žádná si neztěžuje. Jen je hodně nekompromisní. Jakmile má sebemenší pochybnosti, hned zavírá těhulky do nemocnice. Tak snad budu bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.1.06 12:39

Kačenko taky jsem se už smířila s tím, že letos k moři nepojedeme. V dubnu nebo květnu, kdy bychom ještě jet mohli, bude v Evropě zima … no možná nějaký hodně jižní ostrov Řecka nebo Egypt (ale tam je špína, ještě bych něco chytila). A na exotiku teda nemáme. Tak jsem přemýšlela, že bychom třeba zajeli na relax na týden do nějakých lázní na Slovensko. To by mohlo být taky super. A lyžovat na hory bych už měla strach. Co když špatně spadneš a je po všem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 12:51

Cecetko taky bych se ráda podívala na tvé fotky ze svatby,ale jsem asi úplně blbá. Nikde je tam nevidím, jen ultrazvuky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.1.06 12:54

Hory

No já jezdím jako instruktorka, což je většinou stání na místě a pořvávání na ostatní, co dělají špatně. Dávám si pozor a naštěstí vůbec nepadám. Ale teď se budu šetřit. Alespoň mám proč :-)
To vám taky řeknu jednu příhodu. Mám kancelář v ZŠ a tam chodí často děti, které se mnou jezdí v létě na tábory. Včera mě tu viděly a hned se ptaly na léto a tak.. Já jim řekla, že se na ně přijedu jen podívat, že budu mít jiné starosti.. No to jste měli vidět ty potutelné úsměvy :-) Pořád se smály a něco si šeptaly. No jo, ale uhodly to, holky jedny vševědoucí. Teď už to vědí asi všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 12:58

Holky, když píšete o té dovolené, myslíte, že je v pohodě někam letět třeba koncem června??To už je asi dost pozdě, že? Zkuste mi napsat, jestli něco takhle plánujete.Hrozně bych někam k moři chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 13:01

anajka, tak pozdě bych už asi neletěla a navíc bys měla určitě problém s cestovním pojištěním - tuším o 5. měsíce tě na let jen tak někdo nepojistí :cry: My pojedem asi na konci března do lázní do Maďarska a na konci června do jižních Čech - manža s taťkou na kola a já s mamkou na borůvky :lol: teda jestli se mi ještě bude chtít s pupíkem čupět u borůvek :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
4.1.06 13:02

Anajko,
já myslím (ale nevím to jistě) že od 7. měsíce letíš „na vlastní nebezpečí“, a taky nevím, jestli by ti nedělala problémy pojišťovna (cestovní pojištění)… já bych se asi bála, přeci jen nevíš, co se může všechno stát…
My jsme plánovali Portugalsko - sestra tam bude 1/2 roku studovat - chtěli jsme tam dojet stopem nebo jak se dá, a stejně tak zpátky, spát pod stanem… to máme smůlu, takže to vidím na týden v Krkonoších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 13:03

Mostule ty lázně to je taky super nápad. Je fakt, že skoro koncem 8. měsíce už bych asi měla problém, může se stát cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.06 13:07

Anajka: my tam byli v listopadu a byla to paráda. Většina lázní měla i nějaký atrakce pro děti, takže i malá by se zabavila. V prvním trimestru to ale nedoporučují, protože je tam dost teplá voda a těhulky jim tam omdlívají. Ale vždycky je tam několik bazénů a ta teplota je odstupňovaná, takže do té nejteplejší nepůjdu ani v po 1.trimestru - mám dost nízký tlak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.1.06 13:08

dovolená

Takhle pozdě bych asi taky nikam nejela.. Výlety určitě budou, ale delší dobu budu trávit max. na chatě. Asi bych se bála někam, kde to neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269

Manžel chtěl také letos někam letět, ale já bych se bála už teď někam jet, natož potom někam s bříškem. Takže dovča bude někde poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354

Mostule nemáš nějaký odkaz na jejich stránky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
4.1.06 13:18

V té mé přechytralé knížce píšou, že se nedoporučuje létat od 7. měsíce kvůli tlakům v kabině letadla. Navíc mají právo tě do letadla ani nepustit.

Danielat - ještě vůbec nevím, kde rodit … ty už máš nějaký průzkum za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.1.06 13:25

tak se dívám, že jsi taky z Prahy 3.Já taky :lol: Možná se potkáváme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie