Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
17.9.06 19:28

AHOJ,

KAČENKO78:
Naše malá měla taky červenou prdelinku, tak nám paní dr. předepsala zinkovou mastičku a po té se jí to hezky zlepšilo, ale za pár dní znovu, tak jsem jí to mazala genciánkou a ta teda opravdu zabrala. Ubrousky používáme jedině neparfémované, babylove z DM drogerie a koupu mýdylkem Bubchen a mažu olejíček Aviril s azulenem, takže nevím z čeho měla prdelku červenou :? :wink:

Jinak co se týče prstynků, tak ty nosím v pohodě ..Prsty mi neztloustly :wink:
Dneska jsem stoupla na váhu, poprvé :wink: od narození malé, a mám jeste o 5 kg méně než před otěhotněním.. Takže to asi na tom něco je, jak jsem kvůli malé v jednom kole, a moc nestíhám papat.

Ve čtvrtek jsme byli na kontrole na ortopedii, a naše malá musí mít široké balení, do další kontroly :?. V porodnici to měla v pořádku, ale ted jak prý roste, tak aby se jí kyčličky správně vyvíjely. Takže zatím jsem jí to dala jen přes plínu ty obyč. plíny a zítra musím na to sehnat ty speciální kalhotky.. Nevíte holky některá kde se to dá koupit, prosím???
Zřejmě se to dá asi v nějaké specializované prodejně sehnat, musím kouknout na netu, jestli tam něco najdu o tom :-)

Přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.9.06 19:40

ahoooj MIMULIK:

Já naší malé pipinku :) umývám lehce vodičkou a mýdelkem jen záhyby, ale malinko mýdla, vevnitř se jí to umyje ve vodicce jak tam čvachtáme. Setřička mi říkala, že malé holčičky miminka mají v pochvě fyziologický bílý výtok, takže je to v pořádku.. nemusíš si dělat obavy !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
17.9.06 20:40

Týýýjo, mě dneska ta naše princezna dává pěknej céres!!!!
Má nějak špatný den, tak pořád kňučí, kroutí se, chce papat, pak zase néé :( !!! Už mám dost!
Už aby se přítel vrátil z fotbalu, aspoň si dojdu v klidu na záchod, do sprchy a tak! Snad v noci to bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
17.9.06 21:13

Tamik - jo, jo… obcas maji ‚sve‘ dny!!!!
Preju Ti pevne nervy..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.9.06 22:10

Ahoj, tak jsme v pátek byli na mecheche v Sazka Areně k výročí Sazky. Hlídala mamka. Nejdřív jsem se trochu obávala, aby malá nevyváděla a taky, když jsme odcházeli, tak se mladýmu spustila šíleně krev z nosu (nějak na to trpí :? ) a malá taky povykovala. Tak jsem byla cca do 22,00 neklidná, psala sms a prý, že je vše OK. Kolegyním a kolegům jsem ukazovala fotečky, taky se dvěma narodila mimča - tak podobně stará, tak jsme měli, co řešit, taky, že to beze mě není ono, ta práce :wink: :wink: :wink: . No a malá normálně spala od 21,00 do 5,00hod! To se nám tedy nestalo :! :D Tak mamka říkala, jak byla hodňoučká. To je tedy fakt :wink: :! . Tak jsme si zase trochu užili, moc toho teď nebude :D , že? Ale neva, miminko je super a práce si ještě užiju! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.9.06 08:21

Ahoj holky.

Tak kosmetiku Johnson opravdu moc nedoporučují maminy na malý miminka, na ty větší je to prý dobrý. My používáme jenom olej z lékárny a rybí mastičku dělanou v lékárně, mydlíme mýdlem od Sebamed a nic jiného a musím zaťukat, že zatím žádný problémy nemáme…

Mluvení v množným čísle je teda síla, lentilka to napsala báječně, taky si občas připadám jako magor a kdo nemá děti, tak to nepochopí, prostě to takhle je nějak automaticky.

Tamik - i naše beruška má svoje dny, ale ze zkušenosti už jsem pochopila, že to je hlavně, když přes den nespí, to je potom nesnesitelná a nedá se s ní vydržet. Už jsem s ní nastavila pravidelný režim spánku dopoledne a odpoledne, nejlépe na čerstvém vzdoušku, ale vždycky to chce uspat a nevzdat, ono to někdy trvá i půl hodinky, než zabere pořádně.

Dneska jdeme na kontrolu k doktorce a jsem zvědavá, kolik prcek váží, doufám, že na záčátku už uvidím 4 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
18.9.06 08:33

ahoj holky,

tak se hlásím, že ještě žiju a ještě jsem vyčerpáním neumřela :wink: :lol:

Asi máme laktační krizi nebo co … malý mě vždycky vysaje až do dna a za hoďku chce znovu … jenže není co 8O stalo se vám to některé? Jak jste to řešily? Asi dneska zavolám sestře, jestli můžu přijít na poradu. Když malý nedostane najíst, tak furt řve. Jak je nakojený, tak je to stráááášně hodné miminko.

Kojíte všechny plně? Nebo už některá dokrmujete? Holky, já ho nechci trápit hlady :cry: I když jsem četla, že krize přichází ve 3 týdnech a pak tuším ve 3 měsících. Takže, že by to už bylo tady?

Opruzený zadeček zatím nemáme ŤUK ŤUK ŤUK … zatím jsme používali ubrousky Babydream z Rossmannu … teď zkoušíme fialové Tesco. Ty Babydream můžu doporučit … a nejsou ani moc drahé, navíc když se koupí třeba v akci 2+1 :roll:

Jo a jak jste na tom s břichem? Já poctivě stahuju a je to den ode dne lepší. Ale přece jen bych chtěla vědět od těch, co rodily už v červenci, jak jsou na tom teď. A jak jste na tom vy po císaři? Neudělal se vám převis nad jizvou? Já tam nějaký takový náznak mám, tak se snažím stahovačkama to břicho zvedat nahoru 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.9.06 08:42

Ahoj holky,

nejdřív… krásné ráno:-) - při tom frmolu zapomínám i zdravit :lol:

Tak jsme přišli ze školy a Vojtíšek ještě dospává. Raději nebudu psát, že ještě hodinu bude, protože pokaždé, když to pustím do éteru, je v tu ránu vzhůru :lol: :lol: :lol:
Potkala jsem po cestě ze školy manželovo bývalou manželku a koukala na Vojtíška. Prý je to celý tatínek:-). Nooo, byla jsem pyšná, že máme tak krásné miminko :wink: :lol: Manželovo bývalku fááákt nemusím :evil:

Ohledně váhy… my měli minulý týden v úterý 4850g (porodní váha 3400g). Přibíráme jako divý :wink:

Jdu teď rychle naházet prádlo do pračky a dát do papiňáku maso. Dnes bude rajská:-)

Nechávám zapnutý net, snad se Vojtíšek nevzbudí dřív, než to všechno stihnu připravit :wink: a chvilkama jukat, co je u vás nového :wink:

Jo, a ještě jsem chtěla… Matulienko, a vy ostatní, co máte prvňáčky… jak vám snáší školu??? Pitrýsek nechce chodit do školy sám - nemyslím ke škole, to ho doprovázíme, ale přímo do školy, do šatny a do třídy… sám. 14dní to povolovali, že mohly maminky chodit s dětma, ale ode dneška už ne. Sice pustili děti do školy dřív o 5minut než ostatní děti, aby je snad neušlapaly, ale stejně… Pitrýsek měl zase slzy na krajíčku. Naštěstí do stejné školy chodí i manželovo dcera, tak chvíli stála u kočárku (je jí 12let) a já si prostě „vydupala“, že se synem půjdu aspoň do šatny. Jsem z toho nešťastná. Jinak ve škole se mu líbí, ale ty rána jsou fakt hrozný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.9.06 08:55
Monalisa24 píše:
Ahoj holky,

nejdřív… krásné ráno:-) - při tom frmolu zapomínám i zdravit :lol:

Tak jsme přišli ze školy a Vojtíšek ještě dospává. Raději nebudu psát, že ještě hodinu bude, protože pokaždé, když to pustím do éteru, je v tu ránu vzhůru :lol: :lol: :lol:
Potkala jsem po cestě ze školy manželovo bývalou manželku a koukala na Vojtíška. Prý je to celý tatínek:-). Nooo, byla jsem pyšná, že máme tak krásné miminko :wink: :lol: Manželovo bývalku fááákt nemusím :evil:

Ohledně váhy… my měli minulý týden v úterý 4850g (porodní váha 3400g). Přibíráme jako divý :wink:

Jdu teď rychle naházet prádlo do pračky a dát do papiňáku maso. Dnes bude rajská:-)

Nechávám zapnutý net, snad se Vojtíšek nevzbudí dřív, než to všechno stihnu připravit :wink: a chvilkama jukat, co je u vás nového :wink:

Jo, a ještě jsem chtěla… Matulienko, a vy ostatní, co máte prvňáčky… jak vám snáší školu??? Pitrýsek nechce chodit do školy sám - nemyslím ke škole, to ho doprovázíme, ale přímo do školy, do šatny a do třídy… sám. 14dní to povolovali, že mohly maminky chodit s dětma, ale ode dneška už ne. Sice pustili děti do školy dřív o 5minut než ostatní děti, aby je snad neušlapaly, ale stejně… Pitrýsek měl zase slzy na krajíčku. Naštěstí do stejné školy chodí i manželovo dcera, tak chvíli stála u kočárku (je jí 12let) a já si prostě „vydupala“, že se synem půjdu aspoň do šatny. Jsem z toho nešťastná. Jinak ve škole se mu líbí, ale ty rána jsou fakt hrozný :(

Ahoj, my jsme tedy druháci - i když je teď v nové škole. Má Pitrýsek nějaké kamarády? My jsme je právě vždy před školou potkali nebo třeba jen spolužáky, tak jsem Marťu k nim „přidala“ a pak šli už sami v pohodě. Určitě se to srovná. Ale myslím, že neradi chodí sami. Já jsem to tedy vyřešila tak, že ho manžel vozí ráno do družiny. Sice musí dřív vstávat, ale je to pro mě pohodlnější a on je rád, že si tam našel kamarády, a to i ze třídy, protože dost dětí tam chodí :wink: . Chtěl by i odpoledne, ale kvůli obědům, které má doma, je to nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 09:11

Ahoj holky…jak se mate?

Vcera jsem tu pomluvila trochu tchyni(ale pravem :lol: a ona mi upletla krasne veci na podzim,tak jsem dala fotecky do alba :D

Cecetko ja nekojim vubec :roll: proste to neslo a prdola byl hladovy,tak jsem ho netrapila…urcite to nevzdavej,pij hodne a hlavne se nestresuj,ale kdyz to proste nejde,tak se tim netrap :wink: ani moje dcerka nebyla kojena a vse je v poradku…

Monalisa dcerka chodi sice uz do druhe tridy,ale i v prvni musela chodit sama,oni to nedovolili ani na zacatku,protoze nektere deti to pak vyzaduji,ale on si urcite zvykne :wink: uvidis,ze za chvilku se prida ke kamaradum a bude chodit rad :wink:

Holky vcera ma pritel obvinil,ze ho jenom znasilnuju 8O pry v tehu jsem nic nechtela a ted ho snad vyzdimam 8O :lol: je to sprostak :idea: hlavne,ze se necha znasilnit a to rad :oops: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.9.06 09:32

Cinq - znásilňuješ 8O ? To mě zajííííímáááááá :lol: … a tímto naprosto nevychovaně otevírám nové téma JAK JSTE NA TOM SE SEXEM vy, co už jste si to po porodu odbyly. Dá se to přežít, anebo mě čeká dlouhodobý celibát 8O ?! (Šestinedělí se chýlí ke konci, manžel stříhá metr … já ovšem taky, ale to on neví :lol: … ale bojim bojim :roll: ).

Jo a Cecetko - mlíčko by se mělo upravit podle potřeby malého, tak neměj strach :wink: . Mmch, ve které části abecedy se teda nacházíš, sexbombo :?: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.9.06 09:33

Cecetko - přidávám se k Cinq, já malou také nekojím, také to nešlo. Ani první syn nebyl kojený, a to ze stejného důvodu jako je to teď u malé. Nemám pocit, že by ho to nijak ovlivnilo :wink: . Ostatně - já jsem taky kojená nebyla a jak jsem pěkně narostlá :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.9.06 09:47

Lentilko tak ja uz sexuju asi tyden :oops: teda ne uplne,jenom tak na kousek :oops: ja se tak trochu bojim :roll: on totiz pritel je dooost obdarovany(to neni chlubeni :lol: ale jinak v pohode :wink:Mam ale kamaradku,ktera se tak bala,ze se pritel do ni nemohl dostat pres pul roku(ani s kremem)proste mela blok a od te doby(5let) ma stale problem se sexem.Jenomze to je jeste smutnejsi,ona by chtela druhe miminko,ale to je problem,kvuli tomu sexu a hlavne ma fobii z porodu :( jeji porod byl jak z hororu :(

Ted si hlavne musim zaridit antikoncepci :roll: protoze podle doktoru jsme nemeli mit deti bez pomoci :wink: a kdyz uz jme meli zacit podnikat ruzne vysetreni a postupy,tak jsem otehotnela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.9.06 09:55

OK, tak já teda doma řeknu, že jó, ale jenom NA KOUSEK :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.9.06 09:59

xaxkx, do družiny nechodí, jen s ní chodí na obědy a pak ho vyzvedávám. Kamarády ve třídě už má, jednu holčičku zná dokonce ze školky, ale ta má ve škole starší sestru, která s ní chodí. Jen doufám, že se to zlepší a nebude ráno plakat.

Cinq, ono je to asi fakt lepší, když tam rodiče nesmí hned od začátku :wink: , 14dní byl zvyklý, že tam s ním jdu a teď najednou nic:-(

A sex… já manžela „znásilnila“ minulý týden :oops: , chtěl čekat do konce 6-ti nedělí, ale já už na to měla děsnou chuť :oops: :lol:
Zpočátku to trošku bolelo, hlavně ta vnitřní jizva, vnější ani tak ne a to je přítel hooodně vyvinutý - vel. nohy má 48 :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí