Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy
já taky neposílám, tak si ale pak nemůžu stěžovat ![]()
@Adinka_2012 píše:
@KPKristy
já taky neposílám, tak si ale pak nemůžu stěžovat
A to já si klidně stěžovat budu
![]()
@KPKristy
tak zanadávám si taky, ale žily se mi kvůli tomu netrhaj ![]()
@IvaB píše:
Bohužel máš pravdu, ale já se klidně přiznám, že tenhle přístup je mi silně proti srsti.
@kamiŠ píše:
@medunka23 no a to je to co mi na stardance vadi a kazi konecny dojem no
no ono na hodnocení pouze tančení jsou taneční soutěže, tady je to právě o tom přivést lidi k tanci, mám známou co má taneční školu a po odvysílání první řady se jim neskutečným způsobem zvedla návštěvnost tanečních pro dospělé, přivede to lidizase zpátky k eleganci a takové noblese, to za mě Star Dance splňuje a právě proto se na to ráda dívám
@medunka23
A myslíš, že se do těch tanečních hlásili proto, aby se naučili „tančit“ jako Osička? A co je noblesního a elegantního na Pavláskovi, to by mě fakt zajímalo. ![]()
Ne, já se nechci hádat a kazit si hezký večer, Star Dance mám strašně ráda, obdivuju ty, kteří se díl od dílu zlepšují (letos to, myslím, bude případ Taclíka), ale vadí mi tahle falešná solidarita, či co to je. ![]()
Ahoj holky, me tedy mrzi ze vypadla Lucca, moc se mi vcera libila… Taky si myslim ze je to tim ze neni mezi beznou populaci moc znama. Ani snad nema cenu vyjadrovat se k Pavlaskovi
imrich mi taky pripadal jako mnohem vetsi frajer nez Osicka… Ale v 60 to proste neni lehky, kdyz si tam predstavim svou mamku… Jinak je mi strasne nesympaticka Leona, ty jeji ksichty
libil se mi Leos, Jitka, Taclik
@EMicina píše:
Leona má operovaný nos.
Neslušel jí účes. Má „tvrdý“ obličej a i účes byl tvrdý.
Postava a pohyblivost super!
Leoně to moc slušeno! I vlasy! Tanec nádherný!
@Moucharda píše:
Pavlasek tam bude hodne dlouho…
také mám ten dojem ![]()
@Run píše:
Jenže Imrich byl pro mě frajerJenže Osička není jako on, to je prostě jen dřevo…
Mně je Osička sympatický, ale je fakt dřevo!!!
@IvaB píše:
@medunka23
A myslíš, že se do těch tanečních hlásili proto, aby se naučili „tančit“ jako Osička? A co je noblesního a elegantního na Pavláskovi, to by mě fakt zajímalo.
Ne, já se nechci hádat a kazit si hezký večer, Star Dance mám strašně ráda, obdivuju ty, kteří se díl od dílu zlepšují (letos to, myslím, bude případ Taclíka), ale vadí mi tahle falešná solidarita, či co to je.
ne, spíš to je o celé atmosfeře večera, mě se právě líbí celková noblesa a pěkná muzika a co na tom miluju je humor Marka Ebena. Taky se nechci hádat, ale je pravda že prostě se nerozčiluju že nevypadli největší dřeva, kdoví jestli se Pavlásek nedostane až do finále, pouze proto, že se bude líbit jeho blbiny u tancování, zase nadruhou stranu obdivuju i ty tanečníky kteří dělají choreografii, právě se mi líbí jak je vidět kdo dokáže ten tanec uzpůsobit tomu co amatérský tanečník dokáže. Já jsem asi postižená i tím že jsem trošku tančila a právě že lid se dokáže ztotožnit se dřevem, řekne si když on jde tančit, tak já zatančím tisíckrát lépe.
Já si tipovala že vypadne Lucca nebo i Caithamlová nebo Doležalová a i Banga. Zkrátka ti co nejdou s proudem a nebývají často v bulváru, většinou to tak bývá. Jinak mě v letošní řadě překvapilo že porota dala i 2 body, jsou bych řekla v bodování přísnější
Tak jsem byla po včerejším vyřazování taky zklamaná. Jako komik je Pavlásek dobrý, ale do tance se to nehodí, tam mi to vyloženě vadí. To jeho „tančení“ nemá s tancem nic společného. Jinak mě se líbí Jitka a Radek Banga a Maruška. Ten její tanečník je přímo kouzelý s tím knírem. Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem si představila minulé století, jak stojí v pumpkách vedle jízdního kola a tím jedním velkým kolem ![]()
Mně se líbil hudební doprovod k tanci Leony a Kateřiny.
Leona tančila - minule i nyní - nádherně, je ohebná, pružná, má pěknou postavu.
Tentokrát měla slušivější, lepší účes.
Kateřina - tedy její Petr Čadek - zvolil elegantní tanec. Minule i nyní. Líbili se mi. Kdyby měl pružnější a ohebnější partnerku, určitě by tanec i třeba na tutéž hudbu - byl jiný, náročnější. Kateřina se mi líbila, i Leona.
@Bananas píše:
Tak jsem byla po včerejším vyřazování taky zklamaná. Jako komik je Pavlásek dobrý, ale do tance se to nehodí, tam mi to vyloženě vadí. To jeho „tančení“ nemá s tancem nic společného. Jinak mě se líbí Jitka a Radek Banga a Maruška. Ten její tanečník je přímo kouzelý s tím knírem. Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem si představila minulé století, jak stojí v pumpkách vedle jízdního kola a tím jedním velkým kolem
Kdyby se dostali až do úplného finále, mohli by mít volný tanec něco mezi tancem a pantomimou, v pumpkách, takové retro.
@MUFICE píše: účes jí zkazil image, přitom má pěkné vlasy, škodaLeoně to moc slušeno! I vlasy! Tanec nádherný!
Ten komentář byl už k minulému týdnu ![]()