Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ono to bude vůbec teď s tím tancem asi dosti vyrovnané. Ale když tak koukám, jak porota vždycky sepsuje Čvančarku, tak bych nic nedala za to, že je jedna z adeptek na brzké vyřazení, kvůli těm nízkým známkám.
lys píše:
ono to bude vůbec teď s tím tancem asi dosti vyrovnané. Ale když tak koukám, jak porota vždycky sepsuje Čvančarku, tak bych nic nedala za to, že je jedna z adeptek na brzké vyřazení, kvůli těm nízkým známkám.
To by mně osobně ani nevadilo
![]()
mně je to tak nějak jedno, nepociťuji k nikomu z nich nějaké extra antipatie (až na Majerníkovou, o kterou by tam vlastně ale vůbec nemělo jít
)
Je teda fakt, ze letos nemam zadneho favorita. V prvni rade jsem ihned propadla Romanu Vojtkovi, druha rada Michal Dlouhy a Tana Wilhelmova, treti rada Zuzana Norisova, ted je mi to tak nejak jedno
. Ale Majernikova by fakt mela ubrat, jinak v sobotu opravdu pujdou z kola ven
ahoj holky,
jsem strašně zvědavá, kdo vypadne, netroufám si tipnout, ale teďka je to už docela vyrovnaný, si myslím.
Jestli půjde Saša kvůli Majerníkové, bude mi ho líto.
Asi bych možná hoooodně nejistě tipla Rašilova nebo Čvančarovou.
Bohuzel taky to vidim na jednoho z teto dvojice
. Ja bych asi nejmin postradala Krize. Finale tipuji Absolonova - Langerova
No, bezva. Jsme u našich a z mamky teď vylezlo, že se chce dívat na Slavíka
. Takže mám po tancování… ![]()
Budete mi to vyprávět?? ![]()
No tak tři postřehy a návnada na úvod, Kristi
- Tereza vypadá jak princezna, všechny tanečnice mají naprosto úúúúúžasné šaty a Čvančarka má děsivou ofinu ![]()
Díky!
Už koukám. Mamce stačil Chodúr zazpíval a přepla mi to ![]()
Ale asi vytuhnu, dneska jsem sušená…
já z těch šatů tentokrát až tak unešená nejsem
a můj první postřeh - Majerníková a samba nejsou moc kamarádky. Na profesionála mi to přišlo slabý ![]()
Teda já si to dneska tak užívala!! Saša s Majerníkovou byli nejslabší, na finalisty tipuju Kříže s Absolonovou. Většina píšete, že Moniku nemusíte, ale mně přijde hrozně taková bezprostřední, milá, intenzivní… no a Pavel je miláček ![]()
Mně je dycky hrozně smutno, že to končí a zas dloooouhý týden čekání. ![]()
souhlasím - Absolonka je pohodová, Kříž boží a Rašilov ňákej vystresovanej
No jo, Čvcančarka doplatila na to, že na to koukají hlavně ženský a ty posílají hlas Sašovi ![]()