StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
28.11.10 07:47

Taky je mi Jitky Cvancarove lito, prisla mi dobra a dneska se mi v te ofine naopak moc libila. Nemuzu se zbavit dojmu, ze ji po celou dobu dost dusila porota, rekla bych, ze k ni byli nejkritictejsi a myslim, ze neopravnene :think: . Sasovi a Majernikove se to tentokrat opravdu vubec nepovedlo, podle mne prehmat uz byl vyber pisne a kostymu. Pristi tyden asi vypadnou. Jo a to finale menim, bude to Absolonova - Kriz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.10 09:12

Týýý jo, to zírám! Čvančarová mi vypadla. A včera jí to zrovna tak slušelo…
To je mi líto, včera bych zrovna tipla Sašu a Majerníkovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.11.10 09:15

No ono to hlasování jede celý týden, myslíte, že ten poslední hlasovací večer se posílá tolik sms, že to přebije celý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.10 09:25

No, já bych řekla, že ten poslední večer se SMS posílají nejvíc! Až když je lidi vidí „v akci“. Beru to podle sebe. Já teda neposílám, ale kdybych chtěla, tak spíš, až když je uvidím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.11.10 09:33
KPKristy píše:
No, já bych řekla, že ten poslední večer se SMS posílají nejvíc! Až když je lidi vidí „v akci“. Beru to podle sebe. Já teda neposílám, ale kdybych chtěla, tak spíš, až když je uvidím… :nevim:

Asi to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
28.11.10 16:37

holky, mě i partnera to včerejší vyřazení dostalo :-(, nemilé překvapení, že prohrála Čvančarka, tipovala jsem ji - ji a Absolonovou do finále o první místo.
Jinak Sašovi ta jeho nevybrala orzvna moc pěknou písničku a ten tanec? no nevím, to už umím víc já, než co ona předvedla … :nevim: a hlavně bych to neladila do orientu :oops:

já bych nejraději brala Stardance takový, že je prowtě plný počet párů až do konce, počítají se hlasy poroty a lidí (sms) a až poslední víkend by se vylučovalo a zjistilo, jak se všiechni zlepšili :palec: , vidět prostě ten posun …
asi jim to tam napíšu - nápad na další rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.10 19:19

Jitko, to není špatný nápad. Bylo by to i záživnější, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
28.11.10 20:54

Holky, myslím, že máte smůlu, protože vzhledem k tomu, že to je licencový pořad BBC, tak si samostatně ani … viz ta slavná věta: „jste připravení dozvědět se…“ ze které už se moderátorům kroutí jazyk, nicméně prostě NEMŮŽOU ji neříct, to by bylo porušení pravidel a šíííílená pokuta v librách počítám… :-(
Teď už je to vyřazování čím dál těžší, ale taky tipuju Sašu, že půjde a to kvůli té jeho tanečnici, která je chytrá jak rádio, ale choreografie nic moc, hudba taky ne… No uvidí se, nakolik je sašův fanclub početný. :lol: Byly tady ale i čistě ženská finále v minulosti, viz Norrisová a Batulková, nebo Vilhelmová a kdo druhý už nevím… Takže i ženský mají myslím své silné fanynky. :-D

• Citovat
  • Upravit
46669
28.11.10 21:13

No, já si totiž myslím, že ze začátku lidi hodnotí podle sympatií třeba ze seriálu nebo filmu, ale postupem času koukají i na tanec :-D .
S blížícím se finále se stáváme odborníky na tanec i my, absolutní kopyta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
29.11.10 10:13

Jitu, to by bylo bezvadný, kdyby se nevyřazovalo, jenže… jaksi jak už tu někdo napsal - nelze :nevim:
Co se týče finále, tak Ablonka to bude 100%, ale toho druhého už si fakt tipnout netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.11.10 12:20

Lys, koukám na metřík, ale na finále to snad vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.11.10 13:09

holky, to je tak, že neposíláme ty smsky :think: , pak by tam možná Čvančarka vydržela, i když … možná ne.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.11.10 15:15

Bez vyřazování by to nebylo ono :-)
No jo, holky, přiznejte se, posíláte? Já ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.11.10 15:17

Já zase pošlu až ve finále. Dělám to tak vždy. Celou dobu je mi to jakoby jedno a ve finiši si vyberu a pošlu :wink:

A na finále bych klidně tipla Anetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.11.10 15:41
KPKristy píše:
Já zase pošlu až ve finále. Dělám to tak vždy. Celou dobu je mi to jakoby jedno a ve finiši si vyberu a pošlu :wink:A na finále bych klidně tipla Anetu…

JJ, to jo, finále taky posílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová