Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Ale třeba jeho řeč proč by, společný tanec meli vyhrát oni, mi přišla fajn, určitě lepší než ta paulovy.
@Havlova píše: Více
mně přišlo vtipný, jak byl ten společný tanec a on je uváděl tu svoji modrou skupinu. To se jako smáli všichni. Ale ten jeho smích je hrozný, to nechápu, proč to dělá. Ale jak je bezprostřední, to je náhodou příjemná změna.
@a12 píše: Více
přesně. On je tam z nich nejvtipnější i nejtrapnější. Proti němu Hes je velmi nudný chlap, na to, že je herec.
Ja to po tom quickstepu nevidela, nastesti. Ale je fakt ze minuly dil me poprve opravdu bavil, přesně při tom obhajování tymu. A myslim i po tanci, ale uz si to moc nepamatuju.
Obhajoval pekne, me to take pobavilo. To Paulova nic moc, nejak vtipna nebyla, az me to prekvapilo. A to ji mamrada.
@Winter garden píše: Více
Ona byla dost protivná celý ten přenos.
@Sonmi píše: Více
Já myslím, že měla něco s nohou /nohama. Proč by jinak měla tenisky? A pak ty řeči o tom stáří, bylo vidět, jak ji to vadí.
@aiwwa píše: Více
Nedávno někde byl článek, ještě před tímhle tancem, ze šla přes bolest a hned musela sundat taneční boty, teď nevím důvod musela bych to najít, tak za me v pohodě, ze si vzali oba tenisky
https://www.google.com/search?…
Tady nekolik článků, na podpatky není zvyklá, tak ji z toho nejspíš bolí nohy, takže fakt jen na tanec a dokonce nějaký tréninky jela bez tanečních bot a az naostro s botama.
@Sandra277 píše: Více
Hes a nudny? Mrkni na jeho instagram. Uz tam ma myslim 4 videa, kdy jakoze vyrazuje konkurenci Stardance. Je to fakt dost vtipny. Za me ma stokrat vetsi charisma a inteligenci nez Hartl. Jako Hartl mi nevadi, ale jeho humor me nebavi. Jak uz tu nekdo psal, pusobi fakt nekdy jako dite, za hranou prastenosti a podivinstvi.
@willandraify píše: Více
Hes na živo je nudný. Co tam kdy řekl vyloženě vtipného? Na instagram nekoukám, píšu jen o tom živém vysílání a jejich pohotovosti. Hes toto ve Stardance neumí. Vtipný tam fakt není, tedy zatím.
Jenže to je jako kdybys řekla, že přeci je vtipný, přeci hrál ve filmu komika… na Instagram to je připravené, na živo proste vtipný neni. Jakoze ne ze by mi to nejak na něm vadilo ![]()
Instagram je instagram a vystupování na stardance je věc druhá.. Tam asi moc humoru nerozdava