StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
7.12.13 22:10
@clovek píše:
Terezy šaty asi zatím nejlepší, ale účes se mi taky moc nepozdával, v minulých ročnících byla nějak mnohem hezčí.

Souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.12.13 22:12
@clovek píše:
Vím, že Kuchařová tady nemá fanklub, mne nevadí a myslím, že by měli s Onderem vyhrát, když tam zůstala tato trojka,

Jsou z těch 3 nejlepší, tak by si výhru zasloužili. Snad nevyhraje Imrich, to by byla komedie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.13 22:14
@MUFICE píše:
Jsou z těch 3 nejlepší, tak by si výhru zasloužili. Snad nevyhraje Imrich, to by byla komedie :D

No tak to by mne asi trefilo, ikdyž po tomto a minulém týdnu bych se snad ani nedivila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 22:29
@clovek píše:
No tak to by mne asi trefilo, ikdyž po tomto a minulém týdnu bych se snad ani nedivila :roll:

Že, nakonec to tak i bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.12.13 22:38
@Tom-Jerry píše:
Oni se k sobe hodi, oba jsou namachrovani.Me nevadi, kdyz ma nekdo sebevedomi, ale jim chybi neco jako je pokora, aspon podle me.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.12.13 22:43
@IvaB píše:
Ona docela pohubla, tak jí to víc sluší.

A mně se líbí, že i po zhubnutí je Stodůlková pořád krev a mlíko :mrgreen:, žádná vyzáblina i s TV přidávajícíma kilama nebo nějaká mužatka. Takže jí teda :potlesk: :potlesk: :potlesk:.
Taky mě mrzí, že vypadli, ale předtím jsem hlásila, když Imro minule nevypadl, že jde do první trojky. ;) Má silnou fanouškovskou základnu, to tak je. :palec:
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere. :think: Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
7.12.13 22:53
@kabab píše:
Holky já jsem teprve u druhých tanců, teď u Aničky, moc se mi to líbilo. Ale byla jsem nadšená z té hudby..a ta zpěvačka, teda to byl super výkon. Kde zjistím, co to bylo za skladbu :think:?

Ahoj :mavam: Když mrkneš na webovky StarDance, tak tam jsou u jednotlivých tanců uvedené názvy skladeb http://www.ceskatelevize.cz/…tance/rumba/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 05:57
@Levandule121 píše:
A Alice měla zvláštní šaty, ale líbily se mi… :palec:

Mě se líbili moc - jako pro princeznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
8.12.13 07:29

Holky, saty i ucesy se mi libily. prekvapilo me, ze vypadl Matej… posilala jsem sms jemu a Anicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.12.13 07:40

Matěj byl můj favorit, takže jsem zklamaná. :,(

Jako nezlobte se na mě, Imrich dělá co může, ale mě už nebaví. A to je dokonce Kniha džunglí moje srdcová záležitost od dětsví (v čele s Balúem). :lol: Tanečnici má super, to jo. Ale do první trojky jako pár nepatřej. :? Rozhodně ne na úkor Matěje. :jazyk:

Anička byla včera super! :potlesk: Moc jsem jim to přála, i jejímu tanečníkovi. Protože minule kritizovali jeho choreografii, kdežto Ondera chválili do nebes, bylo mi toho tanečníka Polívkový už líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.13 08:06

Tak to je pecka, že vypadli A+M :|. To jsem nečekala, myslela jsem, že půjde Imro. Charisma má, je sympaťák, ale prostě moc netančí. Tohle bylo divný. A moje téměř šestiletá neteř to dost obrečela, skoro jakoby jí pomřela půlka rodiny. Alici miluje, byla z toho úplně hyn :D

Šaty všera konečně docela ušly, ale když jsem viděla sestřihy z loňska, to se vůbec nedá srovnávat. Nademlýnská nebude mou oblíbenkyní…

Terezin účes ála kastrol byl šílenej. Taková hezká holka a oni z ní pořád dělají matrónu…

Marek Eben to celé táhne a zachraňuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.12.13 08:56
@KPKristy píše:
Tak to je pecka, že vypadli A+M :|. To jsem nečekala, myslela jsem, že půjde Imro. Charisma má, je sympaťák, ale prostě moc netančí. Tohle bylo divný. A moje téměř šestiletá neteř to dost obrečela, skoro jakoby jí pomřela půlka rodiny. Alici miluje, byla z toho úplně hyn :D

Šaty všera konečně docela ušly, ale když jsem viděla sestřihy z loňska, to se vůbec nedá srovnávat. Nademlýnská nebude mou oblíbenkyní…

Terezin účes ála kastrol byl šílenej. Taková hezká holka a oni z ní pořád dělají matrónu…

Marek Eben to celé táhne a zachraňuje :palec:

Přesně :palec: Ty jeho přirovnání a historky :lol: Kolikrát si říkám, že musí být hodně chytrý a bystrý, když na vše rychle zareaguje a odpověď má hlavu i patu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.12.13 08:58
@Gozra píše:
A mně se líbí, že i po zhubnutí je Stodůlková pořád krev a mlíko :mrgreen:, žádná vyzáblina i s TV přidávajícíma kilama nebo nějaká mužatka. Takže jí teda :potlesk: :potlesk: :potlesk:.
Taky mě mrzí, že vypadli, ale předtím jsem hlásila, když Imro minule nevypadl, že jde do první trojky. ;) Má silnou fanouškovskou základnu, to tak je. :palec:
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere. :think: Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy? :zed:

Že by kvůli výkonu, protože je to taneční soutěž?

• Citovat
  • Upravit
1723
8.12.13 08:58

Jj ještě že Eben nemuže vypadnout :-) kvuli němu se na SD diva i muj muz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.13 09:00
@Kossuthe píše:
Přesně :palec: Ty jeho přirovnání a historky :lol: Kolikrát si říkám, že musí být hodně chytrý a bystrý, když na vše rychle zareaguje a odpověď má hlavu i patu :kytka:

Mně se líbilo, jak včera poukazoval na negativné komenty v diskusích. Že lidi dělají hrubky, to je pěkně usadil.
Chápete, že někdo je schopný napsat „simpatycký“? 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová