StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
8.12.13 09:01

@Kobliha51 no pravě to je divné. Imrich urcite nepostoupil kvuli vykonu, ale sympatiim
A kdyz je Kucharova vsem tak nesympaticka, kde ty hlasy bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.12.13 09:04
@zuzice píše:
@Kobliha51 no pravě to je divné. Imrich urcite nepostoupil kvuli vykonu, ale sympatiim
A kdyz je Kucharova vsem tak nesympaticka, kde ty hlasy bere?

Tak Imrich kvůli sympatiím a Kuchařová, protože umí tančít, protože je krásná a protože tancuje s Onderem. Ono to bude u každého kvůli něčemu jinému. Mě je např. i sympatická, ačkoliv dříve nebyla.

• Citovat
  • Upravit
46669
8.12.13 09:05
@zuzice píše:
Ženské milujou Ondera :nevim:. Osobně to teda nechápu, takovej květákovitej zajda, ale ženské středního věku na něj asi letí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.12.13 09:07
@KPKristy píše: Ženské milujou Ondera :nevim:. Osobně to teda nechápu, takovej květákovitej zajda, ale ženské středního věku na něj asi letí :mrgreen:

To je taky možné. Můj typ by to tedy nikdy nebyl, ale sto lidí, sto chutí. Dali dohromady nádherný a šikovný pár. Myslím, že to vyhrajou.

• Citovat
  • Upravit
10017
8.12.13 09:09

@Kobliha51 no teď už by to bylo hodně špatný, kdyby nevyhráli. Můj tip na finále byli právě Matěj s Alicí a Taťána s Honzou, přála bych to bývala Matějovi, takhle je to u mne jasný. Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.12.13 09:13

@KPKristy Ano, chápu, pár takových lidí znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.12.13 09:15
@KPKristy píše: Ženské milujou Ondera :nevim:. Osobně to teda nechápu, takovej květákovitej zajda, ale ženské středního věku na něj asi letí :mrgreen:

To spíš, než Ondera tak Kurtiše :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
8.12.13 09:15

@clovek bohužel to taka asi bude :-)
taky jsem fandila matějovi, myslím, že měla na finále, Anička to má tak trochu vydřené, nemá to přirozeně v sobě, takže tanečně určitě Táňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 09:37

Já měla Matěje taky docela ráda a Stodůlková je moc sympatická. A souhlasím, průpovídky Ebena jsou perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.13 09:51
@clovek píše:
@Kobliha51 no teď už by to bylo hodně špatný, kdyby nevyhráli. Můj tip na finále byli právě Matěj s Alicí a Taťána s Honzou, přála bych to bývala Matějovi, takhle je to u mne jasný. Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.

Takhle si myslím, že to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.12.13 10:54
@Clarkia píše:
Matěj byl můj favorit, takže jsem zklamaná. :,(

Jako nezlobte se na mě, Imrich dělá co může, ale mě už nebaví. A to je dokonce Kniha džunglí moje srdcová záležitost od dětsví (v čele s Balúem). :lol: Tanečnici má super, to jo. Ale do první trojky jako pár nepatřej. :? Rozhodně ne na úkor Matěje. :jazyk:

Anička byla včera super! :potlesk: Moc jsem jim to přála, i jejímu tanečníkovi. Protože minule kritizovali jeho choreografii, kdežto Ondera chválili do nebes, bylo mi toho tanečníka Polívkový už líto.

Přesně tak, Imrich mě už nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
8.12.13 10:56

Docela mě to překvapilo že vypadl Ruppert, no hlavně kvůli Alici, znám jí osobně a je to super ženská. Imrich mě překvapil, tančí dobře, ale určitě di finále nepatří. Kuchařová je bezpochyby nejlepší…

• Citovat
  • Upravit
50124
8.12.13 12:34
@KPKristy píše:
Mně se líbilo, jak včera poukazoval na negativné komenty v diskusích. Že lidi dělají hrubky, to je pěkně usadil.
Chápete, že někdo je schopný napsat „simpatycký“? 8o :roll: :zed:

To se mu povedlo :mrgreen: Někdo takový se určitě najde, stačí se podívat na tyto stránky a člověk najde hrubek :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.13 12:37
@zuzice píše:

Mně Kuchařová nevadí a líbí se mi jak tancuje. Hlasy jsem ale neposílala nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.13 12:39
@clovek píše:
Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.

Tak s tím souhlasím :palec: Osobně si myslím, že měl jít do finále Matěj s Alicí a Kuchařová s Onderem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová