Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za kolik je ta černá perla? Chci koupit rodině ještě něco k dárku, tak jsem si řekla každýmu los za 50kč a přemýšlela jsem o zlaté rybce.
@LLenule111 píše:
Za kolik je ta černá perla? Chci koupit rodině ještě něco k dárku, tak jsem si řekla každýmu los za 50kč a přemýšlela jsem o zlaté rybce.
Černá perla je za 50 Kč ![]()
@Mikyyy píše:
Mám také, stírám den po dni, zatím pod každým políčkem kometa, střídají se částky 100,– a 200,–, jednou bylo 500,–tak doufám, že 24.12. bude ten milion
![]()
to je dobrý teda
Já zatím pod každou kometou jen 20
. Taky bych ocenila vyšší částky
Jo milionek by se hodit nooo ![]()
@Quinn7 píše:
to je dobrý tedaJá zatím pod každou kometou jen 20
. Taky bych ocenila vyšší částky
Jo milionek by se hodit nooo
hmmm tak ja jeste nemela ani tu kometu ![]()
Dostala jsem včera k narozkám los lodě za 30 kč. Výhra 100 kč ![]()
Muzu se podelit o nedavny pribeh mistniho vyhazovace. Vyhral skutecne 100 000,–, byli jsme u toho, kdyz to stiral. Sel do s tim do herny, prohral to za asi dve hodiny, pak si pujcil od mistniho taxikare jeste 40 000,– a za chvili jeho celkova vyhra cinila -40 000,–. ![]()
Já vyhrála 500 kč a v rodině dvakrát po 100 kč.. a pak většinou těch 20 kč a tak..
@Emimin7 píše:
Muzu se podelit o nedavny pribeh mistniho vyhazovace. Vyhral skutecne 100 000,–, byli jsme u toho, kdyz to stiral. Sel do s tim do herny, prohral to za asi dve hodiny, pak si pujcil od mistniho taxikare jeste 40 000,– a za chvili jeho celkova vyhra cinila -40 000,–.
Tak tomu se říká výhra ![]()
@Emimin7 píše:
Muzu se podelit o nedavny pribeh mistniho vyhazovace. Vyhral skutecne 100 000,–, byli jsme u toho, kdyz to stiral. Sel do s tim do herny, prohral to za asi dve hodiny, pak si pujcil od mistniho taxikare jeste 40 000,– a za chvili jeho celkova vyhra cinila -40 000,–.
Blbouni mají štěstí-známá věc
Kpupula jsem loni kazdemu z nas(jsme 4) losy po 100kc. Vyhrala jen dcera 250 kc.
Letos stejne… Jenom vyhra 100kc
V rodine letos na zacatku roku vyhral sestimistnou castku na stiraci los… pro vyhru tenkrat musel nekam na centralu a cekal na koruny na ucet
Tak letos 4 losy - 3× za 500 a 1× za 250 a vyhra 0. Nikdo nic.
Letos jsem dostala nějakou královskou sedmicku - výhra 200, tak jsem ji vyměnila za dalsi a zase 200 výhra. Tak ji vymenim znovu a uvidíme ![]()
Já loni na vánoční od Sazky za 500,– vyhrála 1000,– a můj manžel letos na los za 100,– vyhrál 500,–.Jinak na stírací nikdy nic. Max se nám vrátil vklad v podobě 30 nebo 50 korun.
ed. ale my nikdy drahé losy nekupujeme, takže nějaké tisíce nečekáme. Ty vánoční byly součástí dárku.
Já vyhrála letos na adventní 500 a brácha 2400, měl pod každým dnem stovku
A švagrové teta loni vyhrála na stírací los za 200 200.000,–