Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@vejilka mne to nevadí. Jen nám ta ZOO fakt vyšla, v sobotu teplo, teda po 12 a moc teploa včera odpoledne kroupy a dnes prší celkem dost celý den
Ale ty hnusný vedra stejně přijdou
To pevně doufám!
![]()
Dneska jsem plna optimismu přismejkala domů pytel křemičitýho písku do bazénový filtrace + pytel mořský soli. Tak abych ve fínále písek nesypala vnučce do pískoviště a mořskou sůl do vany.
![]()
@sirikit píše:
To pevně doufám!![]()
![]()
Dneska jsem plna optimismu přismejkala domů pytel křemičitýho písku do bazénový filtrace + pytel mořský soli. Tak abych ve fínále písek nesypala vnučce do pískoviště a mořskou sůl do vany.![]()
Děláš si mořskou vodu?
neboj, vedra budou.
@aiwwa píše:
Děláš si mořskou vodu?neboj, vedra budou.
Letos poprvní - vřele mi to doporučili Mountfieldi, že je to k pokožce přívětivější a všestranně zdravější.
A taky to mrzne při nižších teplotách, tak se snad budu moc koupat bez použití sekery.
![]()
@sirikit píše:
Letos poprvní - vřele mi to doporučili Mountfieldi, že je to k pokožce přívětivější a všestranně zdravější.
A taky to mrzne při nižších teplotách, tak se snad budu moc koupat bez použití sekery.![]()
![]()
Takže když dáš sůl, tak chlór už dávat nemusíš?
@aiwwa píše:
Takže když dáš sůl, tak chlór už dávat nemusíš?
Tvrdili mi to tak. ![]()
Musím bedlivě nastudovat.
@Klopotkova
jo byli, to by ani jinak nešlo. Já se dívala jinde a jen jsme viděla jak tam s tatínkem něco strašně řeší, pak házela úsměvy a u kasy u mne to bylo jasné. 3 kousky
. Jenže pak z KFC mne manžel vtáhnul do Pandory a Vali hned že chce taky něco a když se řeklo že je malá tak byla pořádně naštvaná
A druhý den našla taštičku s krabičkou na stole a nenápadně si jí schovala a pak jsem jen slyšela jak říká že to snad není možné, že krabička je prázdná
@sirikit ale budou
,ale každý den chladného počasí je fajn ![]()
@Markéta80 píše:
@Klopotkovajo byli, to by ani jinak nešlo. Já se dívala jinde a jen jsme viděla jak tam s tatínkem něco strašně řeší, pak házela úsměvy a u kasy u mne to bylo jasné. 3 kousky
. Jenže pak z KFC mne manžel vtáhnul do Pandory a Vali hned že chce taky něco a když se řeklo že je malá tak byla pořádně naštvaná
A druhý den našla taštičku s krabičkou na stole a nenápadně si jí schovala a pak jsem jen slyšela jak říká že to snad není možné, že krabička je prázdná
@sirikit ale budou
,ale každý den chladného počasí je fajn
@sirikit
nikdy tam nemám vše to nejde. Ted jsme si vybrala právě prstýnek když jsme si ho mohla vyzkoušet. U náušnic mne vadí že to je vše na puzetu a já potřebuji na šroubek
Na krk jsem dostala loni k narozeninám, chtěla jsme menší medailonek a neměli tak jsme se podřídila a musela si vzít větší
Fakt jsme to nečekala, šli jsme kolem a manžel se smál a že at přemýšlím že se tam zastavíme
.Přece to neodmítnu, jen by se naštval že nic nechci
Ted mají v novince krásnou berušku, narozeniny se blíží ![]()
@Klopotkova Tys to přivolala
![]()
https://www.meteocentrum.cz/…minulem-roce
Já se vzdávám naděje, že někdy bude hezky. Furt bude tenhle podzim a nakonec zima
![]()
A když výjimečně vyleze rtuť nad dvacet stupňů, na emiminu se vyrojéí holky, co budou psát, že to vedro se nedá vydržet a všichni chodí nejmíň v plavkách
![]()
Příspěvek upraven 22.05.19 v 09:38
@aiwwa píše:
Tak ono je prý tak málo podzemní vody, že by muselo být několik let nadprůměrně vlhkých, aby to bylo v normálu. Takže to, že prší neznamená, že není sucho. A náhodou, o víkendu bylo pěkně, na mě až skoro moc teplo.
Já jsem spokojená, na zahradě všechno roste jak o život, bohužel i plevel.
Chápu. Ale člověku je těžko děsit se suchem, když už měsíc cedí, je zima a všude bahno. ![]()
Včera jsem vnoučeti koupila k MDD „čvachtadlo“ - takový ten „Little Tikes vodní stůl“ z reklamy, tak doufám, že se s tím letos nebude čvachtat akorát tak v koupelně.
![]()
@Bábrdl píše:
@Klopotkova Tys to přivolala![]()
![]()
https://www.meteocentrum.cz/…minulem-roce
Já se vzdávám naděje, že někdy bude hezky. Furt bude tenhle podzim a nakonec zima
![]()
![]()
A když výjimečně vyleze rtuť nad dvacet stupňů, na emiminu se vyrojéí holky, co budou psát, že to vedro se nedá vydržet a všichni chodí nejmíň v plavkách
![]()
![]()
Bojím se a chci teploučko, prý se má oteplovat… Konečně
@Klopotkova píše:
Bojím se a chci teploučko, prý se má oteplovat… Konečně
Tak logicky by se mělo oteplovat když bude za pár dní meteorologické léto. Ale to počasí… ![]()
Na nějaký paříky to nevypadá… http://portal.chmi.cz/…ni-predpoved
@Bábrdl píše:
Tak logicky by se mělo oteplovat když bude za pár dní meteorologické léto. Ale to počasí…Na nějaký paříky to nevypadá… http://portal.chmi.cz/…ni-predpoved
Vždyť je to krásné počasí, příjemně kolem dvaceti, polojasno. Ideální. Co se vám na těch vedrech líbí? Mně akorát spadne můj i tak nízký tlak. A koupat se dá i ve 20 stupních, aspoň budete zdravé a otužilé.
![]()