Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj, pařáky stopro během dvou měsíců, možná tří, přijdou. A vy teplomilové jste si snad už léto užili ne? Máte ho od dubna, tak nám dejte pár dní ![]()
My cekame az se otepli, at muzeme zase skocit do vody. Chybi nam ty luxusni letni dny, ktere byly v cervnu.
@Kelsey píše:
My cekame az se otepli, at muzeme zase skocit do vody. Chybi nam ty luxusni letni dny, ktere byly v cervnu.
Mně taky. Čekám na tropy jak na smilování, chci je nejpozději od 10.7. aspoň do konce srpna, s přestávkou třeba jeden, dva dny, to může být chladněji. Mně normálně teď zebou nohy, jaká je mi kosa. ![]()
@kaja00 píše:
Neboj, pařáky stopro během dvou měsíců, možná tří, přijdou. A vy teplomilové jste si snad už léto užili ne? Máte ho od dubna, tak nám dejte pár dní
Jenomze ta horka byla v dobe, kdy byly decka ve skole. Ted,kdyz uz muzou vyrazit na koupaliste, byt venku do noci, stanovat, tak je venku 14 st.
@vokishka píše:
Jenomze ta horka byla v dobe, kdy byly decka ve skole. Ted,kdyz uz muzou vyrazit na koupaliste, byt venku do noci, stanovat, tak je venku 14 st.
Tak stanovat se dá v pohodě i v tomhle počasí. Naopak mi To přijde lepší než se ve stanu péct
@vokishka píše:
To jo, jsem taky říkala, chudáci děti, začly prázdniny a je takhle hnusně. Já dneska šla po nákupech na sobě legíny, tenisky, triko, mikinu a ještě džínovou bundu. A žádný vedro mi nebylo ![]()
@vokishka píše:
Mi zitra starsi dcera odjizdi na 18 dni na tabor a mladsi se prida za tyden na 10 dni. Budou ve stanu a u lesa celou dobu. Jinou moznost nemaji.
myslím, že lidi by se všeobecně měli trochu víc otužovat. A ne že jim je maličkato ziminečka a hned se navlíkaji do zimních bund. Co proboha nosí v zime? Pak se divíme, že všichni přetápí domana 27 st. což fakt není normální. Já dneska byla venku v tričku a kratasech, bylo mi příjemně. Takhle bych si to přála celý célo. Vedra jsou k ničemu, stejně se nic dělat venku nedá. ![]()
@Quinn7 píše:
myslím, že lidi by se všeobecně měli trochu víc otužovat. A ne že jim je maličkato ziminečka a hned se navlíkaji do zimních bund. Co proboha nosí v zime? Pak se divíme, že všichni přetápí domana 27 st. což fakt není normální. Já dneska byla venku v tričku a kratasech, bylo mi příjemně. Takhle bych si to přála celý célo. Vedra jsou k ničemu, stejně se nic dělat venku nedá.
Moje řeč, jsou to hysterky, trošku se na pár dní ochladí a už vyváděj jak pominutý.
@Božislava píše:
Moje řeč, jsou to hysterky, trošku se na pár dní ochladí a už vyváděj jak pominutý.
Někdo tu hysterčí??? Jsem si nevšimla
Co na tom, že mám radši teplejší počasí… Já nevim, že tu musíte být hned tak útočné ![]()
@Brita83 píše:
Někdo tu hysterčí??? Jsem si nevšimlaCo na tom, že mám radši teplejší počasí… Já nevim, že tu musíte být hned tak útočné
Tak se odstěhuj do rovníkový Afriky.Nebo na Saharu.
@Božislava píše:
Tak se odstěhuj do rovníkový Afriky.Nebo na Saharu.
Není třeba, stačí když bude normální letní počasí ![]()
Tak zas mě diskuze nepřišla tak pitomá - jako byla teplá zima, průměrná roční teplota by se měla asi vyrovnat tím, že bude chladnější léto - vzhledem k tomu, že tři měsíce se tady už paříme, tak taky si říkám, jestli náhodou se to už teď nezkazí a nebude jako spíš chladno na červencové poměry
hlavně v klidu holky ![]()