Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristina2018 To je dobře. A jestli Ti maso nejede, tajk zkus třeba skyr nebo něco proteinového. A luštěniny jsou taky bezva ![]()
@Ba-stet jo jo. Skyry mam nakoupene i tu zmrzlinu proteinovyho Misu ![]()
Tak snad uz bude klid. Dekuju ![]()
Ahoj děvčátka, tak dnes jsem druhý den po OPU. Tak jak mi bylo pak blbě doma, to mi předtím nebylo. Na zvracení 🤢. Dnes už se hybu, něco málo pomalu jim. No, nic moc. Předtím poprvé to tak hrozný nebylo. Za sebe můžu říci, že už nikdy. Ty co chodí darovat nepochopím. Tím nechci nikoho stresovat, každý to má pokaždé jinak, to je jasný.
Slunečnice: A kolik Ti toho odebrali? Tak hlavně hodně pij a jez Ty bílkoviny, jako jsme radily Kristi. Holkám od nás pomohl i pohyb. Já třeba byla v pohodě (i když jsem taky byla poprvé)…
Ať je brzo lépe…
@Ba-stet ahoj holky, dobre ranko. Já to nerada říkám kolik čeho a tak. Mě to přijde takové… Když někdo má málo, tak mu to pak přijde líto a podobně. Každopádně dnes už je mi mnohem lépe a vyspala jsem se i na boku. Holky, chci se zeptat, můžu začít pít kontryhel teď abych se hodila do pořádku? Nebo se mám raději zeptat dr.? Na případný transfer bych šla až za tři týdny. Děkuji. Kristi, jak se cítíš, myslím na vás. Užijte si den. Vaše Slunečnice 🌻
Slunečnice: Jasně, chápu. Každopádně, bylo-li to spíš víc, je normální, že to bolí
Na ten kontryhel bych se raději zeptala, mně řekli, že bylinky moc ne, že mohou ovlivňovat účinnost léků ![]()
@Ba-stet díky ba-stet, spíš víc. No pravda, bez 4 je to minimum co začíná riziko hyperst. Minule to bylo méně, tak asi proto. Jinak ten kdo může bastit femibion, tak závidím. Mě po něm klesá tlak. Jak se teď připravit na transfer případně? Mám na to tři týdny 🤔. Díky. Jinak žádné léky už neberu, tak by teoreticky ten kontryhel nevadil? Díky
@Anonymní píše:
@Ba-stet díky ba-stet, spíš víc. No pravda, bez 4 je to minimum co začíná riziko hyperst. Minule to bylo méně, tak asi proto. Jinak ten kdo může bastit femibion, tak závidím. Mě po něm klesá tlak. Jak se teď připravit na transfer případně? Mám na to tři týdny 🤔. Díky. Jinak žádné léky už neberu, tak by teoreticky ten kontryhel nevadil? Díky
Hele, asi nevadil. Ale možná bych se na to raději zeptala. Co vím, tak kontryhel má hodně výrazné účinky a je otázka, jak dlouho se to v těle drží a kooperuje s tou vší chemii
Já teda normálně sázím na bylinky ve velkém, ale během terapie jsem si řekla, že příroda měla dost času se pochlapit, tak teď holt bude věda ![]()
@Ba-stet máš recht. Už jsem tam volala a volali mi zpět a kontryhel nedoporucili. Už je zase lépe 😊 🌻
Slunečnice: Fíha, postupně se ze mě stává expert na uměláč
Tak zkus nějakou listovku, jestli třeba cvičíš Mojžíšovou nebo hormonální jógu a hlavně pohodička. Co se má stát, se stane ![]()
Dobre rano devcata ![]()
Tak vcera byl ultrazvuk, pry reaguju dobre. Zitra jdu na dalsi a v pondeli pravdepodobne OPU. Vcera uz jsem zacla i pichat Cetrotidku. To byly zase nervy 🤣 🤣
Holky myslim na vas. Jak se dari?
![]()
@Kristina2018 To zní velmi dobře. A co je Cetrotidka? Já už mám doma léky a jen čekám, až to vypukne, mám tak ještě týden…
@Ba-stet
Injekce Cetrotide
Ja tomu rikam Cetrotidka 🤣 Ty jsi dostala jake? Jeeee, tak uz se ti to taky blizi ![]()
@Kristina2018 Aha, to vůbec neznám. Takže je stimulační? My jsme měli v Rainbow léky přímo od té firmy, která testovala ten nový lék, tady se, co vím, vůbec neprodávají. Což je blbý, protože na udržení místo Utrogestanu jsme měli jejich Lutinus, který je extra hnusný, ale prý mnohem dražší a lepší než Utrogestan (pokud nám to teda neříkali pro útěchu
. Na KET už se píše normální Utroš a já bych si byla ten Lutinus i připlatila, ale nejde to. Teď mám doma estrofem nebo co, na podporu sliznice, bere se to od 2DC 3× denně. To jsem na sebe zvědavá, v braní prášků jsem fakt nemožná ![]()
@Ba-stet
Ahaa. Tak to ja ne. Ja jedu normalni leky jako pri IVF a jen mi pak pri transferu daji nejaky prasek na udrzeni(to je ta studie). Budu tam teda dele a budou mi postupne brat krev.
Jinak v tom zadny rozdil neni. Tak to ty mas uplne jine 🙊 😯
Neni lepsi prasek nez ty injekce 🙄