Studie IVF - podstoupil ji tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
15.5.19 11:58

@Kristina2018 No, my jsme měly typově stejný léky jako klasický IVF, akorát na dlouhej protokol (a jinou značku, nebo jak to říct). Takže jsem měla nejdřív injekce do nohy na zastavení přirozeného cyklu, ty jely celou dobu terapie. A pak vždy dvě injekce do břicha, stimulační a testovanou látku. A na konci normálně Ovitrelle na dozrání a uvolnění folikul. Ten Lutinus jsou vaginální tablety, dávají před ET a když to vyjde, tak až do 12. týdne. Ty budeš mít určitě taky, akorát asi klasicky Utrogestan. Já ho teda brala jen chvilku, ale holky u nás se shodly, že to zavádění a výtoky byly horší než všechny injekce dohromady :roll: A teď bude příprava na toho mrazáčka, tak to by měla být pohodička 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.19 15:01

@Ba-stet
Tak to mas jiny postup :-) ja mam kratky protokol a uplne stejne leky jako pri klasickem placenem IVF.
Jsem dnes po 2.UTZ levy vajecnik semnou nespolupracuje :roll: pravy ano.
Takze do soboty jeste budu pichat cetrotide +gonal(ten jen do zitrka) a v sobotu jeste 2 injekce ovitrelle a v pondeli OPU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 07:53

Potřebovala bych se zeptat, stimuluji Rekovelle a mám pero 36 a 12 ale nějak mi nevychází počty tech jednotek, je v tech perech víc jak 36 a 12? při aplikaci jsem zadnou chybu neudelala ale nemohu se pořád dopočítat, poradí mi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
4843
18.3.20 09:11
@Anonymní píše:
Potřebovala bych se zeptat, stimuluji Rekovelle a mám pero 36 a 12 ale nějak mi nevychází počty tech jednotek, je v tech perech víc jak 36 a 12? při aplikaci jsem zadnou chybu neudelala ale nemohu se pořád dopočítat, poradí mi nekdo?

Ja pero nemela, ale mela jsem menopur v lahvicce. Taky mi tam malinko zbylo. A pamatuji si, ze holky vzdycky psaly, ze kdyz pouzivali pera, neco jim tam zbylo… ale ne moc. Rekovelle neznam, to je neco v ramci te studie? Kazdopadne drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 09:36

@Petra Star ne, já mám normální stimulaci právě

• Citovat
  • Upravit
4843
18.3.20 09:49
@Anonymní píše:
@Petra Star ne, já mám normální stimulaci právě

A proc teda pises do stare diskuze o studii. Zeptej se holek v diskuzich o IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 11:12

@Petra Star protoze jsem hledala a vyskočila mi tato diskuze kde se o tomto mluvilo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex