Studie IVF - podstoupil ji tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
8.11.18 17:44

@Payus ahoj tak to jsme na tom docela podobně taky si mám volat v prosinci jak to dostanu a objednat se do 5dc :-)a to mě vychází tak 8 až 10.12 tak su zvědavá ,byla jsem minulý měsíc na odstranění vejcovodu tak musím mít chvíli klid tak proto až v prosinci,ale taky mě říkali že se to naplánuje aby to bylo po novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.11.18 18:11

@jessi11 ahoj, tak budu drzet palce, urcite se podel o poznatky :) ja jsem to pochopila tak, ze si mam cinknout 1dc a oni me objenaji uz na tu down regulaci ne (21-24dc) nebo to chapu blbe- nevis? :) to mi vyjde na 14.12. jestli dobre pocitam :mrgreen: krev a vse okolo vyslo ok.
@vodnar76 koukala jsem zvovu a opravdu tam pisou, ze se zmeri tloustka delozni steny, ale nejakou normu neuvadi, coz je skoda 8o . Takze ty jsi skoncila ve studii, to je skoda vid, nechteli jste dal pokracovat za sve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.11.18 18:44

@Payus tak to já si mám zavolat na nějaké papirovani mám si volat 1 dc a oni nás objednají nejpozději do 5 dc tak mě to říkali víc nevím právě ma to být na delší dobu a mám tam přijet ji z mojim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.11.18 20:43

@jessi11 tak to bude asi prvni papirovani, podepisovani a krev na profil. Hele my byli obj na 12. Prijeli jsme v 11 do 12 jen cetli cetli cetli a podepisovali, a u dr jsme byli taky tak 45 min :) to je tva prvni navsteva? Budu drzet palce. Tvuj prvni pokus ivf? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.11.18 05:39

@Payus Ahojky ne není to naše první návštěva,už jsem tam byla 3× a krev na hp a já nevím ještě na co všechno už mě brali první den byla jsem zrovna 5dc ještě jsem si na 700 připlácela tak netuším co bude ale asi to kopírování.Ješte mám doložim výsledek citologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.11.18 05:47

@Levana33 Ahojky :mavam: Jak se daří a jak pokračuješ?Já tam byla ve středu na kontrolu pi laparce a mám se ozvat v prosinci tak uvidíme jak to bude protože mě to vychází přes svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.11.18 08:08

@jessi11 za co jsi doplacela? Jj taky musim dodat vysledky z cgop a cytologii. Ale to bych mela mit ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.11.18 13:00

@Payus já sem si platila tušim amh jestli se nepletu to říkal že ho mám zvýšené ale že to nevadí že je to věkem :think: ale to sem si nechala pro svoji potřebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
9.11.18 22:13

@jessi11 tak tobe uz se to taky blizi :) ja jdu 16teho pro prvni injekce na 14 dni do stehna a podle toho se uvidi jestli pujdu do studie dale :) jestli ano budu 14 dni pichat do briska a budu ubytovana tam :( :roll: ale to dam nejak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.11.18 08:17

@Levana33 jé tak to máš fajn to ti vyjde pěkně do svátku budu držet pěstičky,mě doktor taky nabízel at tam potom zůstanu ale rozhodla sem se že budu dojíždět že tak budu víc klidnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.11.18 10:47

@jessi11 no skoda, ze taky nemuzu dojizdet, ja jsem moc daleko a to me stve :D kez by to vyslo a na Silvestra mela co slavit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.11.18 10:55

i kdyz nasla jsem spoj kdy mi to jede 4 neco rano, a cesta 2,5 hod s prestupama…otazka jestli se to da zvladnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.11.18 11:33

@Levana33 jé tak to máš tu cestu tak jak já taky 2 hodky cesty :) já to risknu myslím si že pro tu stimulaci má být člověk co nejvíce v pohodě a to já bych nebyla kdybych byla mimo domov :nevim: budu ti moc držet pěstičky ale vychází ti to uplně parádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.11.18 06:46

@jessi11 ahoj :mavam: kolik mas to amh? To bud rada, vetsinou vekem zasoba vajicek a tim i hodnota amh klesa…jinak amh mi delali v ramci vysetreni k prijeti do studie ( probiha ve 4 cetrech a podminky jsou pro vsechny stejne :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
14.11.18 08:26

@Payus ahojky :mavam: jo ale já sem ještě nevěděla že půjdu do studie tak proto sem si to platila původně jsme šli ještě na iui, tak nic nebylo uplně jisté a potom ještě ta laparoskopie, já mám tu hodnotu tuším kolem 5 ale neříkal že by to měl být problém tak uvidím co a jak.Na netu sem četla že v normě je rozhraní od 2 až do 6 ng/ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí