Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anonimkaaa
Tak manžel je asi pořád spojený s matkou pupeční šňůrou, ale tím, že mu vrazíš facku, se to nezmění.
Tchyni taky nepředěláš. Nemohl by manžel se synem dojet za babičkou sám a být tam s ním třeba celý den? Aby si ho užila. Nevím, jak daleko jezdíte. A ty bys mohla vzít ty starší třeba do kina nebo na výlet. A druhý den si nechat pro vás pět.
@anonimkaaa máš to takový jaký sis to zařídila..Nic víc ti k tomu neřeknu.
@Malike No jo, to je rada, za kterou bude zakladatelka urcite rada. Jeste, ze se najde takovy empaticky tvor jako ty
![]()
@Limi123 píše:
Podle me obe situace (kazdy vikend u tchyne i preruseni styku) jsou extrem a zadny extrem neni dobry. Co treba se s manzelem domluvit, ze za ni budete jezdit kazdy treti vikend? A kdyz uz tam budete, nechat tchyni klidne mimco rozmazlovat pod podminkou, ze se alespon trochu bude venovat i starsim? Tchyni to rikat nemusite, ze jste si rekli 1× za 3 tydny, ale rict ji, ze treba tento vikend jedete na lyze a pristi vikend ma oslavu nejaky kamarad ditete (samozrejme nelhat, ale udelat si program), tak ze dorazite ten dalsi vikend.
zkoušela jsem ob víkend a není s nim řeč, prostě on chce každý víkend, bydlíme cca 15 km od sebe
@anonimkaaa tak kdyz nebudete doma, tak logicky nemuzete prijet
tak bych to ze zacatku delala ja. A casem si zvyknou.
@anonimkaaa pockej… Ted to ctu znovu. Takze tam chce jezdit manzel, ne proto, ze vas tchyne psychicky vydira, ale proto, ze tam proste jezdit chce? Ja mela za to, ze tam jezdi proto, ze se nechce hadat s maminkou, tak radsi jede, nez aby bylo zle?
@Limi123 píše:
@anonimkaaa tak kdyz nebudete doma, tak logicky nemuzete prijettak bych to ze zacatku delala ja. A casem si zvyknou.
manžel hraje fotbal, takže jeden den o víkendu na hřišti, kam jeho matka ( jako jedina z tech chlapu ) jezdí fandit. manžel také nepřistoupí na nějaké akce, rok jsem ho žádala o výlet s detmi do zoo, to byl taky jediný vylet který jsme podnikly a tchyne se samozřejmě přidala. takže zkažený celý den.
@anonimkaaa hm… Tak jako jestli jemu to tak vyhovuje, tak to je pak tezke.
@Limi123 jojo..Když ji napíšu ty chudinko mala..Věděla do čeho leze a nejednou když se vracela znovu..
Může se rozvést..Její život je v jejich rukou a jen ona ho může ovlivnit.
Když tancuje jak ostatní pískaj..
@Malike Ale tak kdyz nemam co napsat, tak nepisu nic?? Ja taky neprispivam do kazde diskuse jen za ucelem neco napsat…
Nechala jsi to zajít hodně daleko. Takové věci se řeší a domlouvají hned na začátku. Teď už bych doporučila jedině manželskou poradnu.
@anonimkaaa hele zase jen na vsechno reagujes ze nejde, ale jde, jen chtit, prostě se seber a jed do zoo…sama s kamarádkou, svými rodiči já nevím…jemu řekni, že uď bereš prcka s sebou nebo at si ho vezme on…nechapu co na tom nejde?
@Limi123 ale já měla co napsat..Buď se zakladatelka probere nebo ne.
Mám ji snad rozepisovat že má život ve svých rukou?
@catherine100 nebo tak
to je jeste lepsi reseni. Urcite ale nezakazovat styk, tim nic neziskas a muzes jedine ztratit.