Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3429
22.9.11 12:31

Tchýně mi někdy připadá jako kdyby byla malá její dcera. Pořád všude prohlašuje, že se jí splnil sen, že má konečně holčičku, kterou si tak moc přála, že ji bude vychovávat a vyzvedávat ze školky. Tak tedy nevím, kdo je tu matka. ale to je jen jenda z mála věcí, které mě na ní neskutečně štvou.

• načítám...
3005
22.9.11 12:56

jojoj tak to tchýně říká furt akorát ještě žádný dítě nemáme… ale už to musíme poslouchat ted :zed:

• načítám...
5974
23.9.11 08:04

myslím, že by si ty naše tchýně měli dát už pohov. Jsem včera byla taky pěkně naštvaná. Když jsem se nastěhovala k manželovi do domu, ve kterém bydlí i jeho rodiče. slibovala mi, jak mi spíž v kuchyni nechá volnou, abych tam mohla mít věci, že už nebude kupovat nic do zásoby, myslím tím mouku, cukr.. a co mě nečeká? Včera jsem na schodech nahoru měla připraveno 40 kilo mouky. Když už si to koupí, tak proč si to aspoň neuklidí, raděj to dá tak, aby mi to překáželo a já to tam musela odnést.. :zed: :zed: ě
se z toho asi jednou picnu. ještě ale rok, než dostavíme dům a pak šupajdy od ní. Nebude to daleko, ale ona k nám nebude jezdit naštěstí často, jak jí znám. Má přeci tu svojí zahrádku..

• načítám...
Anonymní
23.9.11 08:20

Jj ja uz mam klid sice bydli odnas kousek ale zato chodi do prace takze pres tyden nema cas a kdyz se sni vydime tak je to pouze na chajde a tam kdyz ma nejake sve rozdavacne nalady o vychove a podobne tak ji jeji mamka posle do p… ze se ji taky do vychovy deti nepletla tak at to nedela taky. Ale zato kamardka a svagrova tak ty maj super tchyne , takove ty co jsou jen na zavolani ale jinak to jsou babicky a kamaradky.A rady rozdavaji jen kdyz se zeptaji a respektuji to ze maji vlastni rodinu a ze maji vnoucata jen rozmazlovat :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
3005
23.9.11 12:15

tak to moje tchýně nerespektuje moc věcí…ikdyž je pravda že s manželem jsme ji důrazně dali najevo co už fakt ne a zatím se drží…ale bohužel do práce už dáááávno nechodí takže je zaměřená pouze na nás…

• načítám...
Nikoltea
23.9.11 16:58

Jiti88 aby ses nedivila.Bud.tchýně má taky zahrádku, 2 kozy,slepice,králíky,husokačenu,prý má hodně práce a očekávám že u mého bude vařená pečená.
Ted jsem u nich byla čtvrtek,pátek a byla v pohodě,asi si s ní můj opravdu promluvil.Jsem čekala co zas bude a spíše mě čekaly horké maliny s banánem. a všimla jsem si že ona má nákrok na alzhimerovu nemoc,protože jí člověk něco řekne a na druhý den se na to ptá znovu.
Anonymní-ty se mají ty tvé kamarádky.
Tato bud.tchýně do práce chodí jen tak 2 krát týdně uklízet,jinak snad vymýšlí coby.Ale ted byla fajn-to se počítá.

• Upravit
3429
23.9.11 18:17

Tak třeba už bude fajn tchýně :palec:

• načítám...
Nikoltea
23.9.11 22:13

Třeba :-)

• Upravit
76
24.9.11 13:42

Pro Radus65 jsi skvělá tchýně, tvoje snacha je šťastný člověk. Protože já Vím jaké to je když dokáže tchýně zničit rodinu, ona je přesný opak Tebe a umí mnohem mnohem horší věci. Ona je to největší zlo co mě potkalo a bohužel přítel asi obětuje rodinu pro svou matku. Nikdy by mě nenapadlo, že to může být tak strašné. Nevím jak tohle dopadne, jedno ale vím, že naše holčička si tohle nezaslouží. Já ji nechci připravit o tátu, ale s tím co se u nás děje díky tchýni, s tím už se žít nedá. Jsem na konci sil a tvůj příspěvek je důkazem toho, že stačí RESPEKT, ale ne jenom z jedné strany. Děkuji za to co jsi tady napsala. Jste šťastná rodina!!! Ještě dodám, že my s tchýní nebydlíme…

• načítám...
Nikoltea
25.9.11 12:15

Co jsem četla tak Raduš je fajn,mít takou tchýni tak jsem ráda:-)
Můj jak rekonstruuje barák,tak jeho soused starší pán důchodce prodává barák,asi půjde do domova důchodců nebo k dětem.A od mého jeho strýc,tj.od bud.tchýně její bratr,se tam asi bude stěhovat s přítelkyní.Tak nevím jestli je to fajn nebo ne.Protože bud.tchýně jsem říkala aspon pořád nebude prudit a bude se bavit s jejím bratrem a jeho přítelkyní.Jenže můj mě řekl at se tak netěším,že on není o nic lepší.Takže ted otázka s kým vlastně budu bydlet?Jen s přítelem v rekonstruovaném domečku,nebo i s jeho strýcem,jeho přítelkyní a bud.tchýní?Nebot to jsou baráky hned vedle sebe.A bud.tchýně to má 10 min.od baráku. Když jsem říkala mému že aspon budeme mít klid a nebude se nám do všeho plést,že bude aspon navštěvovat bratra,tak mě řekl že at se moc netěším. :nevim:

• Upravit
3429
25.9.11 20:25

Holky, musím se k vám jít vypovídat. Jdu vás otravovat s příběhem s milou tchýní.
Přijeli jsme na zahradu, ona jela MHD, protože je na mě naštvaná, že jsem si dovolila říct, že chci jet na chatu sama bez ní (po 7 letech chci jet sama s přítelem na 1 den), takže mě nezdraví, jen rýpe. Žádná novinka. Jela jsem s kočárkem na naše oblíbené místečko u lavičky pod stromem. Tchýně přiletěla z terasy a říká, jdu se podívat na ty její naušničky, no ukaž, hm, ty jsou ale malé ale mají modrej kamínek a jsou podobné těm, co jsem vám chtěla dát, akorát ty moje jsou hezčí, větší a mají červenej kamínek, kterej by jí víc slušel :zed: . Nic jsem na to neříkala, ona dál jen stála nad kočárem a dělala ksichty a natahovala pro ni ruce, že si ji vezme do náruče. A říká, ty jsi taková naše VAŘBUCHTA, už sedí vařbuchta? No v tu chvíli do mě vjel vztek, říkám, není žádná vařbuchta a sedět bude, až bude chtít, má ještě spoustu času. Ona, stejně je to vařbuchta se na ni podívej. No, musela jsem odejít nebo bych jí vrazila. Toto vše před přítelem. Naštěstí jí říká, že není vařbuchta a ať si to nechá, tak mlela, že je to pěkné oslovení a že je jí kus a že to nemyslí špatně. :poblion: Až přítel odešel, tak přišla ke mě a říká, ty moje naušničky dám Románkovi (její druhý syn), už máte smůlu. Jo, a jinak to jsou ty nejmenší naušnice, které existují, větší už nebyly, že?
Pak mi ještě stihla říct, že bych jí neměla dávat jahody, rajčata, maliny…prostě vše, co roste na zahradě, protože se z toho osype. Neustále ji budila, protože přeci nemůže spát, co bude dělat v noci…takže potom večer byla pěkně otrávená, ale matka spokojená, že ji mohla tahat po zahradě v náručí a já vzteklá, že je otravná a nechce být v náručí, jen se nosit.

Kráva jedna, omluvám se všem, ale hned je mi líp. Když jsem odjížděla, pak ani nepozdravila, cosi zamlekotala, že musí jít dělat, když někdo nic neudělal.

• načítám...
Nikoltea
25.9.11 21:15

Ta tchyně je fakt blbá,jak kdyby tak mluvila naschvál kráva,omlouvám se,ale nemám na ni slov.Foxinko,vaše malá je moc hezká a na nějakou vařbuchtu určitě nevypadá!A ani není!Tak se přece miminku neříká!Jediný kdo je vařbuchta je tchýně! :cert: :cert: :cert: Ty vogo,to by vytočilo i mě! :evil:

• Upravit
3429
25.9.11 22:11

Je mi z ní zle a oslovení malého miminka vařbuchtou je hnus. A mě to uráží. Někoho možná ne, když si o ní myslí, že je tlustá, fajn, může jí říkat buclíku či poodbně…i když tlusté mimino :think: To sand ani nemůže myslet vážně :pocitac: Opravdu není dne, kdy by nedělala naschvály, nerejpala nebo mi neznepříjemnila den. Ona to snad dělá už pro zábavu.

• načítám...
Nikoltea
26.9.11 10:02

Foxinko drž se.Nemáš to jednoduché,ona by potřebovala pořádně vynadat a utéct od ním někam moc daleko.Ta baba není normální.Mě se to slovo taky nelíbí.A jestli je baculatá-což u malých dětí beru,aspon jde vidět že se o ni dobře staráš,ona z toho vyroste,od bráchy malá byla taky,měla škraněčky a ted je z ní pěkná štíhlá holka.Tak by se jí líbilo kdyby malá vypadala podvyživená?Ty ji krmíš podle toho jak se má dítko stravovat a když je hladná tak ji přece nenecháš hlady plakat.To je fakt blbka ta tchýně :pocitac: :evil: :cert:

• Upravit
3429
27.9.11 13:18

Jak získat chlapa na svou „stranu“ a aby chápal, že my jsme teď jeho rodina? Nechci žít život ve třech. :pocitac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová