Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
19.10.11 18:10
No i kdyz tam mas prechodne bydliste tak mas stejne prava na soukromi jako kdyz by byl jen ve vlastnictvi jenom pritele. Takze si muzes urcit pravidla a ona muze max kecat do spolecnejch prostor ale musi brat v potaz vas nazor a nebo tvuj a musite v tom pripade udelat kompromis.Vim ze to zni blbe ale jina moznost neni. :nevim:
Nikoltea píše:
Je to jen jeden barák.Já bych tam měla jenpřechodné bydliště.Což trvalé nechci.
  • Upravit
Nikoltea
19.10.11 18:42

Anonymní-jo,jenže to by potřebovala číst jeho mamka,popř.i přítel.Já určit pravidla-to bych ráda jenže jak vidím tam budu moc malý pán,vše jen maminka a on.Když to není podle přítele tak je to podle jeho mamky.My dva už jsme se bavili o kuchyn.lince kolik to bude metrů,za kolik by to tak bylo.Jenže změna,maminka řekla větší kuchyn tak je větší kuchyn,samozřejmě že bude i větší investice než jsme se s přítelem bavili že do toho dám.jediné pravidlo které jsem si určila byla kuchyn.linka jak velká,široká počítalo se že zaplatím kuchyn.linku.což jsem chtěla ještě jí dát peníze za to co tam investovala,jenže dědické právo je dědické právo.Takže tak jak jsme se domlouvali s přítelem to neplatí a platí to co si určila ona.A už je ta místnost i postavená.

• Upravit
44
19.10.11 21:00

Foxinko-tak já to mám ještě horší,když se zadaří můžu ji vidět každý den,protože jsou baráky propojeny,byla tu včera zase mi chtěla nenápadně oznámit,že dělá zelí a chtěla pomoct,ale smůla nehnu ani brvou :-) A dneska tu byla taky,ale já byla na kontrole v porodce takže sem to poznala podle pohnuté rohožky né,že bych to nějak nastražila,ale když sem odcházela byla rovně a když dojdu byla nakřivo :lol: Pak šel přítel ven jak došel z práce a hnedka měla napilno vyzvídat,kde sem byla nevím co jí to tak furt zajímá drbnu jednu :-) A zítra prý bude dělat salát,ale zase smůla opět mě čeká kontrola u dalšího doktora :lol:
Nikoltea-já osobně za sebe bych řekla,že sem BLBÁ,když si to nechám líbit a držím hubu :-),ale také mi tu nic nepatří a ani nebude(navíc ani nechci,proto tu nejsem),ale snažím se s nima vycházet s úctou,ale brzy už to tak nebude.
Myslím,že přechodné bydliště už nejde,ale nechci plašit.

• načítám...
Nikoltea
19.10.11 21:28

Draková-jak vidím tak ona by tě jen zaměstnávala,to nevidí že čekáš maličké a že by ses měla šetřit?Řekla bych o tobě že jsi slušná a máš úctu ke starším.Toho by si jeho mamka měla vážit a že taková holka bude mamka jejich vnoučat. Omlouvám se že se pletu do hovoru,jak je propojený tak to jak kdyby byl jeden velký ten dům.

• Upravit
Qwentin
19.10.11 21:42
Nikoltea píše:
Anonymní-jo,jenže to by potřebovala číst jeho mamka,popř.i přítel.Já určit pravidla-to bych ráda jenže jak vidím tam budu moc malý pán,vše jen maminka a on.Když to není podle přítele tak je to podle jeho mamky.My dva už jsme se bavili o kuchyn.lince kolik to bude metrů,za kolik by to tak bylo.Jenže změna,maminka řekla větší kuchyn tak je větší kuchyn,samozřejmě že bude i větší investice než jsme se s přítelem bavili že do toho dám.jediné pravidlo které jsem si určila byla kuchyn.linka jak velká,široká počítalo se že zaplatím kuchyn.linku.což jsem chtěla ještě jí dát peníze za to co tam investovala,jenže dědické právo je dědické právo.Takže tak jak jsme se domlouvali s přítelem to neplatí a platí to co si určila ona.A už je ta místnost i postavená.

Niky, ať Ti to nedopadne jako expřítelkyni bývalého, taky něco platila v baráku, když si zařizovali vrchní byt, tak jako ty kuchyňskou linku, navíc ještě podlahu, nábytek do obýváku a nevím ,co ještě, pak se s mým současným přítelem rozešla a chce to vyrovnat. Už jí vyplatil sto tisíc, navíc si odnesla z domu veškeré věci, co chtěla - čili i co jí nepatřilo a pořád chce po něm peníze.Teď mu vyhrožuje soudem. JJ, když se člověk pouští do vztahu a financí, tak čeká, že to bude napořád a někdy to krachne a vyústí to v takové nepříjemné potahovačky mezi dvěma a pak i více lidma až to skončí u soudu.
Už jsem ti psala svůj názor o Tvé tchyni a příteli, ale je to na Tobě, uděláš si to, jak budeš chtít. Já jen, že můžeš do budoucna litovat (nemyslím to ve zlém), každopádně si schovávej účtenky od všeho, co do toho domu pořídíš, protože pak ty finance můžeš požadovat zpátky. A nenechej se sebou orat. Držím ti pěsti :palec: .

• Upravit
Qwentin
19.10.11 21:46
draková píše:
Foxinko-tak já to mám ještě horší,když se zadaří můžu ji vidět každý den,protože jsou baráky propojeny,byla tu včera zase mi chtěla nenápadně oznámit,že dělá zelí a chtěla pomoct,ale smůla nehnu ani brvou :-) A dneska tu byla taky,ale já byla na kontrole v porodce takže sem to poznala podle pohnuté rohožky né,že bych to nějak nastražila,ale když sem odcházela byla rovně a když dojdu byla nakřivo :lol: Pak šel přítel ven jak došel z práce a hnedka měla napilno vyzvídat,kde sem byla nevím co jí to tak furt zajímá drbnu jednu :-) A zítra prý bude dělat salát,ale zase smůla opět mě čeká kontrola u dalšího doktora :lol:
Nikoltea-já osobně za sebe bych řekla,že sem BLBÁ,když si to nechám líbit a držím hubu :-),ale také mi tu nic nepatří a ani nebude(navíc ani nechci,proto tu nejsem),ale snažím se s nima vycházet s úctou,ale brzy už to tak nebude.
Myslím,že přechodné bydliště už nejde,ale nechci plašit.

Tak to jsme na tom stejně, když je na obzoru tchyně, tak taky okamžitě někam utíkám, abych s ní nemusela konverzovat prostoduchou konverzaci ani s ní přijít do styku. Prosím Tě drž se. Je normální, když čekáš miminko, aby Tě takto obtěžovala? Já to mám taky tak, že nejsem ve vlastním a tchyně si uzurpuje nárok na všechno i na obyvatele domu. Naznač jí, že ji pomáhat nebudeš, že se Ti dělá zle z kuchyňských výparů a je Ti celkově zle, tak ať se vzpamatuje, baba jedna, teda naštvala i mě :mrgreen: .

• Upravit
Nikoltea
19.10.11 21:51

Andrejko81-tak bych určo dopadnout nechtěla.Děkuju za poradění že si mám nechávat účtenky. :-) Takže tvůj to nemá ještě dodnes s bývalou vyřešené,tak doufám a přeji at to hlavně není soudně.Děkuju :-) tobě taky přeji at se ti vztahy zlepší a jsi štastná,když je v tom i dítko tak to už je potřeba. Pořád na tím přemýšlím. :think:

• Upravit
44
20.10.11 13:30

Ahoj holky,tak sem se dneska projela zbytečně doktorka tam nebyla nevím na co si berou telefon,když nemůžou ani dát vědět,už mě cestování nedělá dobře a ještě když jedu zbytečně :-( .
Jinak sem tu před chvilkou měla návštěvu hádejte koho :-) chtěla krupici,že má jen trochu a to by jí nestačilo prý,a hnedka se začala ptát jak sem dopadla a tak chtěla si vehementně povídat,ale já nemám zájem,náladu a chuť už vůbec ne,ještě navíc,když všechno už věděla od přítele ten falešnej zájem blééééé.A zase to její no to už vydržíš vždyť to nic není a pak ještě,že je vidět,že už nepřibírám,protože podle ní sem hrozně přibrala úplně všude,že bříško už mám hezký,že předtím nebylo vůbec pěkný a že teď už je takový kulatý,no prostě na ranu :zed:
A to mám ještě obavy,že do porodnice pojedu v pátek podle termínu a to už vidím jak tady jejich celá familie mě pojede navštívit to asi nedám :zed: přetvářka jak prase a já bez nálady.Moje mamča by taky chtěla přijet což sem ráda,ale má to daleko tak uvidíme jak to bude ona by byla ráda,kdybych tam byla o víkendu,ale chápe,že nechci kvůli tchýni tu taky nemusí po tom co předvádí a jak se chová.
Andrejko81-díky za radu,víš já se s ní v prvé řadě vůbec bavit nechci,prostě ona pro mě skončila a navíc,i kdybych jí řekla,že mi bývá špatně tak ona o mě bude stejně říkat,že nic nedělám a jen se válím,a navíc moje zelenina to není tak ať si ji zpracuje sama,když si toho zasadila tolik je to její věc,kdyby se chovala jinak a taky chodila třeba do práce pomoct bych jí klidně šla,ale takhle ani náhodou.Navíc dneska toho mám fakt plný brejle už špatně spím a vše okolo je toho už tak akorát.

• načítám...
4441
20.10.11 16:01

draková - to jsi mi něco připomněla. Moje tchýně letěla do porodnice hned to odpoledne co se malej narodil. :-? Já jí naštěstí neviděla, byla jsem po císaři. Druhej den už tam ale byla navežená. A vůbec jí nezajímalo že se necítím na návštěvy - byla jsem akorát po transfuzi a malýho mi nosili jen na kojení abych si odpočinula. Neměla jsem sílu ani jí vyhodit.. to byl fakt odpočinek.. :roll:

• načítám...
44
20.10.11 16:46

giraffe11-mě právě taky čeká císař takže budu ráda,když si odpočnu,abych měla pak sílu na malou,ale je mi jasný,že jim to bude fuk,moje mamča něco jinýho ta to chápe a má strach jak to budu zvládat,ale tchýni je to jedno.

• načítám...
4441
20.10.11 17:34

Jj,já mám taky mamku v tomhle úplně jinou - skvělou! :srdce: Ráda mi ve všem pomůže,ale jen když chci. Ne jako tchýně, která se hned do všeho s**e. :evil:

• načítám...
Qwentin
20.10.11 20:38
draková píše:
Ahoj holky,tak sem se dneska projela zbytečně doktorka tam nebyla nevím na co si berou telefon,když nemůžou ani dát vědět,už mě cestování nedělá dobře a ještě když jedu zbytečně :-( .
Jinak sem tu před chvilkou měla návštěvu hádejte koho :-) chtěla krupici,že má jen trochu a to by jí nestačilo prý,a hnedka se začala ptát jak sem dopadla a tak chtěla si vehementně povídat,ale já nemám zájem,náladu a chuť už vůbec ne,ještě navíc,když všechno už věděla od přítele ten falešnej zájem blééééé.A zase to její no to už vydržíš vždyť to nic není a pak ještě,že je vidět,že už nepřibírám,protože podle ní sem hrozně přibrala úplně všude,že bříško už mám hezký,že předtím nebylo vůbec pěkný a že teď už je takový kulatý,no prostě na ranu :zed:
A to mám ještě obavy,že do porodnice pojedu v pátek podle termínu a to už vidím jak tady jejich celá familie mě pojede navštívit to asi nedám :zed: přetvářka jak prase a já bez nálady.Moje mamča by taky chtěla přijet což sem ráda,ale má to daleko tak uvidíme jak to bude ona by byla ráda,kdybych tam byla o víkendu,ale chápe,že nechci kvůli tchýni tu taky nemusí po tom co předvádí a jak se chová.
Andrejko81-díky za radu,víš já se s ní v prvé řadě vůbec bavit nechci,prostě ona pro mě skončila a navíc,i kdybych jí řekla,že mi bývá špatně tak ona o mě bude stejně říkat,že nic nedělám a jen se válím,a navíc moje zelenina to není tak ať si ji zpracuje sama,když si toho zasadila tolik je to její věc,kdyby se chovala jinak a taky chodila třeba do práce pomoct bych jí klidně šla,ale takhle ani náhodou.Navíc dneska toho mám fakt plný brejle už špatně spím a vše okolo je toho už tak akorát.

Draková - přesně tak, když si toho tolik nasadila, ať se stará, nebudeš v těhotenství řešit její zeleninu, navíc, když nechodí do práce, má času dost, baba jedna :mrgreen: , to je jako moje tchyně, ta nebyla v práci už třicet let, navíc je jedináček a vychovala jedináčka, s nikým se nebaví, mezi lidi nechodí, jediný s kým si povídá, je její pes. Myslí si, že je něco lepšího než ostatní a že všechno dělá lépe. A s tím břichem, jak píšeš, to by mě taky vytočilo,ať se stará o sebe…To moje tchyně furt řešila, kolik jsem přibrala, nezajímalo jí dítě ani jak se cítím, ale to kolik ´kilo mám navíc. První věc, kterou se zeptala, když se malý narodil, byla: kolik jsem dohromady přibrala… :?: , prostě iq šumícího deště, ale já ji ignoruji. Řekla jsem, že důležitější než váha, je snad zdravé dítě a matka, ne? Prostě ,jak je třicet let zavřená sama doma, tak jí to vlezlo na mozek.

• Upravit
Qwentin
20.10.11 20:42
giraffe11 píše:
draková - to jsi mi něco připomněla. Moje tchýně letěla do porodnice hned to odpoledne co se malej narodil. :-? Já jí naštěstí neviděla, byla jsem po císaři. Druhej den už tam ale byla navežená. A vůbec jí nezajímalo že se necítím na návštěvy - byla jsem akorát po transfuzi a malýho mi nosili jen na kojení abych si odpočinula. Neměla jsem sílu ani jí vyhodit.. to byl fakt odpočinek.. :roll:

Giraffe - to musel být šílený pocit, být po císaři a mít tam naveženou tchyni, nedivím se, žes ji z tama nemohla vykázat, já když vidím tu mou, tak taky ztrácím sílu cokoli říct…

• Upravit
4441
20.10.11 21:39

Jo, ona je fakt strašně vlezlá. Pustili mě za 6 dní ze špitálu (měla jsem nějaký komplikace-hematom atd.) a ona hned odpoledne přijela ještě se švagrem a švagrovou a jejich dvěma děckama. 8-o Myslela jsem, že mě odvezou zpátky. Byla jsem ráda, že sotva lezu a ještě pečovat o návštěvu. :pocitac:

• načítám...
Anonymní
20.10.11 21:49
:pocitac: To bych ji poslala do prdele a to sfleku. A rekla bych ji at tahne i stim co si privedla ze opravdu nemam naladu na nikoho a jeste se onekoho starat kdyz mam svych starosti dost :pocitac: :pocitac:
giraffe11 píše:
Jo, ona je fakt strašně vlezlá. Pustili mě za 6 dní ze špitálu (měla jsem nějaký komplikace-hematom atd.) a ona hned odpoledne přijela ještě se švagrem a švagrovou a jejich dvěma děckama. 8-o Myslela jsem, že mě odvezou zpátky. Byla jsem ráda, že sotva lezu a ještě pečovat o návštěvu. :pocitac:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová