Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
23.2.09 23:39

no já mám krevní skupinu 0 - a doktor manželovu taky nezjistoval akorat musim chodit na protilátky, ale manžel má stejnak úplně stejnou jako já, ale to je prý jedno. Nikdo to po mně ani nechtěl vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
24.2.09 08:24

Teda zensky…Ja to nemyslela spatne,jake jestli „uz“ pro DuantNefret :lol: :lol: :lol: jj taky na me dojde a podle Dr. mam spis pocitat se zacatkem dubna 8O na porod nevypadam ani v nejmensim a CS 0 mam cele tehu a vcera na KO ve 35tt taky 0 8O
Takze myslim,ze ja si tech „uz“ taky vyslechnu :lol:

Jinak ke krev.skupine…
Ja jsem AB+,pritel AB- vime to,protoze chodime oba davat uz x let krev jako dobrovoní darci,takze tak.Jinak muj Dr. po me taky jeho krev.skupinu nechtel i kdyz jsem mu ji rekla…ale v prukazce ji nemam,jedine,ze bych si ji tam dopsala sama :lol:
tak jsem zvedava,jestli az se maly narodi budeme mit nekde jeho krev.skupinu.Kamaradka,co rodila ve stejen porodnici pred rokem a neco dostala zpravu a mela tam co je ona,manzel a jejich narozena holcicka…ALe je fakt,ze kamaradka je A-

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.2.09 11:13

teredes píše:
Tak jsem se taky ptala manžela. Chvíli rozmýšlel, a došel k závěru, že by to vědět nechtěl. Raději by měl netušeně kukačku, než řešil, zda bourat rodinu. Doufal by, že se to nikdy nedozví, takže při nějakém podezření by nepátral. Evulikovi doporučuje spíš mlčet, i když si myslí, že je to nečestné a nesportovní, v tuhle chvíli však podle něj nejmenší zlo.
Tak nevím. Taky vás ti naši muži tak překvapují? Já bych mu to vážně nejspíš řekla. Takže díky Evulíku, kdyžby náhodou, tak vím, že se mám pokusit mlčet :oops:

No ono na tom něco bude.. oni jsou prostě asi větší srabi, než ženské. Prostě chtěj, aby to někdo vyřešil „za ně“ :(. Taky se doma zeptám :), pro zajímavost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.2.09 11:24

Pitrísku, možná jsem tvrdá, ale mě ani Evi moc líto není, protože ona snad není nesvéprávná a mohla vzít rozum do hrsti. Kdyby měla přítele pryč rok, možná bych pochopila potřebu řešení nějakých fyzických pudů. Ale když nevydrží ani 6 týdnů? Navíc s chlapem, o kterém napíše, že by s ním nebyla, ani kdyby měla zůstat do konce života sama??? Tak nevím, co ji lákalo s ním hned hupsnout do postele. Je to fakt nad mé chápání. :(
Mně je líto toho chlapa… :(.

• Citovat
  • Upravit
14015
24.2.09 11:32

No jo, jenže oni chlapi mají houby představivost, co se dětí týče obzvlášť, a kolikrát udělají přesný opak toho, než co by u sebe sami předpokládali (samozřejmě nejen chlapi).

Jenom jsem se dneska dívala na své mladší dítě, je teď ve věku, v jakém byly holčičky z třebíčské porodnice, když se začala řešit jejich výměna… pro mě by se ve vztahu ke kukačce nic nezměnilo, a to i kdybych ji mohla měnit za nekukačku. Ale nejsu chlap. Na tom případu zrovna je vidět, že to mají nějak jinak. Moc se mi teda nezdálo, že by tam ten tatínek litoval, že přišli o dítě, které rok vychovávali. Určitě jsou jedinci, kteří se podstrčeného dítěte zbaví striktně a bez výčitek.
Zase doufám, že náš tatínek je charakternější typ, i když děti jsou jeho a řešit to nemusí.

Jestli mi je líto nebo není líto… To se člověk neubrání pocitu, že někdo mastí jeden kiks za druhým a prd, vesele mu to prochází, a někdo jednou a hned průser. Taky jsem ten typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.09 11:52

co se týká výměny třebíčských dětí… řešili jsme to s manželem opakovaně, že nevíme, co bychom vlastně chtěli. Protože naše děti oba milujeme a to by nemohlo z našeho pohledu změnit jakési provalení, že nejsou naše vlastní… a třeba mladší syn je fakt krásný dítě a manžel to řešil i z tohoto pohledu: že by takového andílka měl najednou měnit za nějakého černovlasého kluka (třeba :), jinak nic proti černovlasým, pochopitelně! :) ), který by mu „nic neříkal“, jen by byl geneticky jeho :(. Musí to být fakt těžké :(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.2.09 11:53

U dětí z Třebíče bych asi opravdu raději zůstala ve sladké nevědomosti… bylo by to určitě po citové stránce nejjednodušší.

• Citovat
  • Upravit
1368
24.2.09 20:09

Pročítám tu diskuzi poctivě.....a koukám, kolikrát jste tady totálně změnily téma diskuze o 360 stupňů…krevní skupiny, třebíč… :roll: :lol:

Taky jsem se o tom bavila s manželem..taky mě překvapil…nechtěl by to vědět...... a pokud by mu to řekla, bral by to jako zradu a už by jí nemohl věřit......... a v těhotenství chlap neřeší dítě,ale ženskou, takže by asi odešel…něco jiného je namluvit si ženu s dítětem nebo těhulku.....ale takhle by asi pořád viděl v dítětu tu její zradu.......zvlášť, když byl pryč jen 6 týdnů.................

Takže Evikuuu, opravdu…asi bude nejlepší o těhotenství chvilku počkat, pak říct, pochybnosti potlačit a celý život mlčet :wink: držím ti pěsti, už sis chudáku zavařila dost!

K Třebíčské výměně........taky jsme to řešili, malý byl zhruba stejně starý.........no, já bych ho nedokázala dát ale na druhou stranu asi bych byla zvědavá na to „své“ jsem ráda, že tohle opravdu nemusím řešit. Malý je celý tatínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.09 11:07

Včera jsem byla na kafi asi s osmi kamarádkama, všechny máme dvě malé děti. Nadhodila jsem toto téma a divila jsem se, jak různé názory na to byly… Některé bez zaváhání řekly „zatajit, mlčet po celý život“, další se křižovaly, že by to nedokázaly.. že by je mrazilo přesně v těch chvílích, kdy lidé koukají do kočárku a hádají: tak je po tatínkovi nebo po mamince? No a zbytek jednoznačně hlasoval pro potrat. Protože to by bylo jediné správné řešení, pokud chce k tomu chlapovi být upřímná a zůstat s ním.
Tož si pak vyberte :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.2.09 08:55

Ptala jsem se včera manžela, byla to poměrně stručná anketa :).

Na dotaz, zda by to chtěl vědět: Nechtěl.
Na dotaz, co by dělal, kdyby se to dozvěděl: Bych tě přerazil!!!

Pak jsem ho večer pozorovala, jak blbne s klukama (prokazatelně vlastníma :) ) a říkala jsem si, jak bych vnitřně šílela, kdyby se takhle mazlil s „cizím“ dítětem, aniž by cokoli tušil :(.

JK

• Citovat
  • Upravit
68
26.2.09 09:25

Ahoj,

vím, že je to strašný, ale pokud chceš zůstat se svým přítelem, tak mu to raději neříkej. Já bych pravdu radši zatajila. To, že se stane nějaká nehoda, při které by se to dozvěděl je malá. Můj manžel sice řekl, že by to chtěl vědět, ale ani netajil, že by mě asi opustil, že by to nepřekousnul. A i kdyby s tebou zůstal, tak ta nedůvěra už tam bude pořád a výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
26.2.09 15:23

Lentilka - ad vymena deti - ja bych si kukacku taky klidne nechala, ale jeste k tomu bych chtela mit to dite vlastni taky . to je asi pri te vymene nejhorsi.

krevni skupiny - skupina otce a ditete se zjistuje jen, kdyz je matka Rh-, protoze potom hrozi, ze kdyz bude dite Rh+, tak si matka bude vytvaret protilatky proti jeho krvi. ty se obvykle zacnou tvorit pri porodu, potratu, nebo nejakem poraneni placenty, ohrozene je pak obvykle az dalsi dite. proto se dava po porodu RH- maqtkam ta injekce (obsahuje vlastne umele protilatky proti Rh+ krvi) a proto se zjistuje Rh ditete (kdyby bylo taky -, tak je to v pohode, do budoucna se riziko nezvysuje). Podrobnejsi vyklad podam na vyzadani.

Kdyz je matkas Rh+, tak je Rh otce a ditete nepodstatne a neni duvod ho overovat. Rh+ protilatky proti Rh- netvori, protoze Rh- neni zadnej antigen, je to jen absence faktoru ě.

Jinak neni zadny duvod znat dopredu svou krevni skupinu (ledaze by si Rh- matka podle toho hledala partnera), protoze pred transfusi se to VZDYCKY overuje znova a nejmin 2×, posle se krev prijemce na transfusku a jeste se pred podanim dela krizova zkouska na papirku. neexistuje aby nekdo rekl „mam O+ a podala se mu ta krev bez overeni!
V tehotenstvi se to taky zjistuje (u matek), takze pokud nekdo neni vyslovene prirodni clovek, co v tehoptenstvi nechce doktoras ani videt, tak je blbost se tim zabyvat - ikdyz je to samozrejme zajimava informace pro cloveka a muze si treba koupit knizku "dieta podle krevnich skupin“, coz je podle me stejne tak validni, jako horoskop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.09 15:30

Krevní skupinu jsem si nechala zjistit na vlastní žádost a mám ji uloženou společně s občankou v peněžence, třeba kvůli autonehodě. I když vím, že by to pochopitelně ověřovali. ale tak nějak pro vlastní pocit.

• Citovat
  • Upravit
50725
26.2.09 15:36

Jo, já to beru jako „zábavnou“ informaci, typu jak se jmenoval můj prapradědeček. Ale zajímá mě to, prostě… Možná je to nějaká úchylka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
26.2.09 16:20

Angua přesně tak, je to zajímavé, ale vkládat do občanky to fakt nemá žádnej smysl. Mě to taky zajímalo, to víš že jo.

manželovu KS nevíme, ale je mě to celkem jedno, protože víc než o dědictví KS se bojíme, aby děcko nezdědilo naše alergie a atop (riziko 80%), barvoslepost (jsem přenašečka, riziko u chlapců 50%), předčasné hluchnutí (má manžel v rodině, jak se to dědí nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí