Jsem těhotná s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2330
8.4.21 22:38
@Anonymní píše:
@FraDeu uvidíme s čím přijde. Minimálně do porodu a alespoň první měsíc po, chci zůstat u rodičů. Něco si ještě přišetřit a budu rozhodně klidnější, než někde v novém sama. Mezi tím se podle situace bude odvíjet, co a jak dál.

S čím přijde? Takže ty sedíš doma u rodičů, zatímco on doma chrápe v klídečku s manželkou a pohoda?
On měl už dnes sedět s tebou a rodiči u stolu a říct, jak se k tomu postaví. A ne že, já to manželce řeknu až o víkendu a až se my dva rozhodneme, tak ti dáme vědět.
Dneska jsi měla mít jasno, kolik ti bude platit od narození alimenty, jak ti pomůže táhnout náklady na bydlení, a další praktické věci. A tento týden už měl byl zapsán jako otec v rodném listě. A né to odkládat, až manželka rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 22:44

@FraDeu potřebovala bych tvou ráznost.

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.4.21 22:57
@FraDeu píše:
S čím přijde? Takže ty sedíš doma u rodičů, zatímco on doma chrápe v klídečku s manželkou a pohoda?
On měl už dnes sedět s tebou a rodiči u stolu a říct, jak se k tomu postaví. A ne že, já to manželce řeknu až o víkendu a až se my dva rozhodneme, tak ti dáme vědět.
Dneska jsi měla mít jasno, kolik ti bude platit od narození alimenty, jak ti pomůže táhnout náklady na bydlení, a další praktické věci. A tento týden už měl byl zapsán jako otec v rodném listě. A né to odkládat, až manželka rozhodne.

Hele, tohle fakt není tak jednoduchý. Pořád má manželku a dítě a i na ty musí brát ohled. To to má manželce naservírovat před dítětem? Pořád je lepší, aby jí to řekl až tam dítě nebude a na ostatní věci je dost času. Jestli by sis tohle všechno v jeho pozici dokázala vyjasnit během dvou dnů, tak klobouk dolů, ale normální člověk na to potřebuje pár týdnů. A zapisovat se do rodnýho listu už teď? Vždyť on ani nemá jistotu, že to dítě je jeho… ;)

• Citovat
  • Upravit
36404
8.4.21 23:08
@FraDeu píše:

Ty si to predstavujes jak Hurvinek válku. Samozřejmě, že je důležitý jak se k tomu postaví manželka. Od toho se bude odvíjet jeho finanční situace. Těžko teď slíbí zakladatelce kolik ji bude platit když nevi jestli si bude hledat nový bydlení, jak si vypořádaji majetek v případě rozvodu. Kolik bude platit na starší dítě alimenty atd. atd. To co ji může slíbit je stejně jen teoreticky a ve skutečnosti to pak může být úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.4.21 23:24
@Anonymní píše:
@FraDeu uvidíme s čím přijde. Minimálně do porodu a alespoň první měsíc po, chci zůstat u rodičů. Něco si ještě přišetřit a budu rozhodně klidnější, než někde v novém sama. Mezi tím se podle situace bude odvíjet, co a jak dál.

A ty tu jeho manželku znáš, a ona zná tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 10:58

@Azeretereza ano znám. Párkrát u nás byli v létě na grilovacce i se synem

• Citovat
  • Upravit
2330
9.4.21 11:43
@Anonymní píše:
@FraDeu potřebovala bych tvou ráznost.

Jednou jsi budoucí matka dítěte, musíš hájit jeho zájmy. A né čekat, až se manželka rozhodne.
@Janli - takže se čeká na sobotu. Předpokládám, že manžel už má vytištěné papíry k rozvodu. Podle mě jí neřekne, že je těhotná. Jen, že se chce rozvést, když už teda jsou jen jako kamarádi ve společném bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.4.21 12:16
@FraDeu píše:
Jednou jsi budoucí matka dítěte, musíš hájit jeho zájmy. A né čekat, až se manželka rozhodne.
@Janli - takže se čeká na sobotu. Předpokládám, že manžel už má vytištěné papíry k rozvodu. Podle mě jí neřekne, že je těhotná. Jen, že se chce rozvést, když už teda jsou jen jako kamarádi ve společném bytě.

Nebo taky fungujou jako normální rodina a “kamarádství” je jen pohádka po naivní holky. A proč by neměla spolurozhodovat manželka? Ta má na rozdíl od zakladatelky “legální” rodinu a dítě s manželem. Oni tvoří tým, ne zakladatelka, co se vyspala se ženáčem. Ona je ta poslední, která vy měla diktovat, jak ta rodina bude dál fungovat.

• Citovat
  • Upravit
8881
9.4.21 12:21
@Janli píše:
Nebo taky fungujou jako normální rodina a “kamarádství” je jen pohádka po naivní holky. A proč by neměla spolurozhodovat manželka? Ta má na rozdíl od zakladatelky “legální” rodinu a dítě s manželem. Oni tvoří tým, ne zakladatelka, co se vyspala se ženáčem. Ona je ta poslední, která vy měla diktovat, jak ta rodina bude dál fungovat.

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.4.21 12:53

@truelly já bych chtěla vidět @FraDeu, kdyby se jí domů dostavila těhotná milenka a začala jí vykládat, jak ona ode dneška rozhoduje o celé rodině a všichni budou šlapat podle ní… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9757
9.4.21 15:02
@Anonymní píše:
Tak nakonec jsem šla raději sama. Abych s rodiči mohla mluvit úplně otevřeně. Petr čekal před barákem v autě, že ho případně zavolám, když bude potřeba.

Mamka to ustála dobře a ač měla k tomu své, tak se snažila být v klidu. Táta byl víceméně v klidu, dokud se nedozvěděl koho to bude. To bouchl jak papinak, až sem se teda bála. Takhle naštvaného jsem ho v životě neviděla. Samozřejmě první co, tak chtěl jet za ním. Přišlo mi jako kdyby neviděl/neslyšel..

Když trošku vychladl, tak se mi omluvil, že to nechtěl. První otázka byla, jestli jsem mu to už řekla a jak reagoval. Tak jsem jim to řekla a že teda původně chtěl jít se mnou, ale že jsem se bála, tak čeká v autě. Na to mi táta řekl ať ho pošlu domu, že s ním si to vyřeší později. Pak už jsme řešili vše horem, spodem jak co udělat.

Jedinou podmínku, kterou od nich mám, je dodělání školy. Zbytek se prý nějak zařídí.

Nakonec mě máma rozbrečela, když za mnou pak večer přišla do pokoje. Ať se nebojím, že všechno zvládneme a že určitě budu dobrá máma.

Tak uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet.
V pátek se chci sejít s Petrem, aby jsme vyřešili, jak to bude dál.

Máš zlaté rodiče :srdce: zvládnete to. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
10.4.21 16:17

Zakladatelko… jak zvládáš? Myslím na Tebe… Už víš, jak reagovala manželka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.21 16:40

@Maria37 ano, to mám.. až teď sem si uvědomila, jak moc. :srdce: vím, že už mi není náct a některé v tomto věku už i plánovaně zakládají rodiny, ale já se ještě necítím na tu zodpovědnost a novou roli. Ale postupně se to mění, vím, že mám za zády skvělou rodinu, která mi pomůže. A žene mě za tím, že i když malý asi nebude mít kompletní rodinu, tak mu chci být tak dobrou mámou, jako je ta moje pro mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.21 16:55

@pragovka děkuji za optání, je to každým dnem lepší. A začínám se na novou etapu života i těšit.

Samozřejmě úplně v klidu to prý neproběhlo, ale to se ani nedivím. Nicméně to vypadá, že to bere s rozumem a oboum půjde především o klid syna.

Předběžně se domluvili na tom, že on se odstěhuje a ona se synem zůstanou v baráku.

Dnes už si převážel nějaké věci na chatu, kde bude. Jak to bude do dál, to se uvidí.

• Citovat
  • Upravit
11565
10.4.21 18:37

To zní dobře, zakladatelko. A počítáš, že byste byli spolu, nebo budete mít dítě a nemáš pocit, že je to na partnerský vztah? A jak to má on, to jste si řekli - jestli si to umí představit? Protože pokud jo, tak budeš macecha… úkol navíc. Ne že by se nedal zvládnout, když Ty budeš normální a citlivá a nikdo si nebudete dělat přes kluka naschvály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí