Těhu Ostrava:)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
1.2.11 20:35
Kristynn píše:
Ahoj, jsem tu nová, ale rodit budeme v Srpnu, tak už se moc moc těšíme!

ahojky jsem tad také nová termin mam 8.8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.11 20:35
Kristynn píše:
Ahoj, jsem tu nová, ale rodit budeme v Srpnu, tak už se moc moc těšíme!

ahojky jsem tad také nová termin mam 8.8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.11 20:36
pavcena píše:
No Pokud se někteří nerozhodnou pro Porubu ;-)Plánujete chodit na nějaké cvičení v těhotenství? Třeba na míčích nebo tak? Nemám tušení, jestli je někde možnost takového cvičení až ve večerních hodinách - dělám do 17 hod. Nebo vy už jste na nemocenských?

no ja nemam také poněti o cvičeni ale dostala jsme mič a nevim jak cvičit :mrgreen: nevite nekdo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.2.11 21:19

cvičení

tak to nemám tušení, právě si myslím by bylo lepší, kdyby mi nějaká cvičitelka řekla co a jak, ať to nedělám blbě. (taky samo, že z pohodlnosti ;-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.2.11 08:50

Ahoj holky, jsem taky z OV a termín mám 8.8.
Cvičit jsem chodila při prvním - na těhu jogu. Teď nevím, jestli mi to bude vycházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
2.2.11 12:20

Ahojky,taky se k vam hlasim,jsem puvodne Ostravacka,ale momentalne ziju s pritelem v Bohumine…do OV je to kousek:-)a pracovala jsem ve FNO v Porube,ted mam uz 3 mesice nemocenskou,jsem v 16.tydnu a TP mam okolo 14.7.2011:-)co uz mate vsechno za sebou???ja byla na kontrole v pondeli,na ultrazvuku meril miminku obvod hlavicky,delku hrudnicku a stehenni kosti…pohlavi mi dr.nechtel rict ze je to brzo:-(a brali mi krev na genetiku,vysledky budou do 14 dni,tak se jen modlim at je to o.k… :-? vy chcete rodit ve Vitkovicich??Ja asi taky…kamosky co rodily v Porube tak si ztezovaly na pristup personalu a tak:-(ale mysli,ze ve Vitkovicich ted chce rodit kazda,tak tam bude asi naval..tak napiste sve zkusennosti,jsem zvedava jak je to u vas :-D Sylva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.2.11 13:04

AHoj,
já mám za sebou NT screening, tak gen. testy v 16 tt už beru trochu jako formalitu.
Já půjdu rodit na fakultku, byla jsem tam i poprvé a byla jsem spokojená. Ale Vítkovice jsou určitě taky super, sestřenice tam rodila dvakrát a jenom chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
2.2.11 14:41

..me to dr.vubec nenabidl,ze si muzu zaplatit taky genet.screening v 8.tydnu:-(bych nevahala a sla!!!jsem se to tady od holek dozvedela asi az ve 14.tydnu a to uz bylo pozde:-(a kde se dela nejaky dobry 3D ultrazvuk v OV za slusnou cenu nevite nekdo??a v kterem tydnu se tam vyplati jit??asi az po 20.tydnu :roll: co??nebo me tam pak posle muj dr.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.2.11 14:53

Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
2.2.11 14:59
hašlerka píše:
Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.
…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat.. :-( asi musim byt prisne duslednejsi a na vsechno co me zajima se zeptat..ptala jsem se ho v pondeli co to bude…a on mi jen odfrknul,ze je jeste brzo…ani se nesnazil tam neco vycist,proste nic..pritom spousta holek uz to v 16.tydnu vi :cry: no,jo neni dr.jako dr…a pry se dela ve 20.tydnu nejaky velky ultrazvuk vsech organu,aspon tam me doufam objedna :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.2.11 15:13
szylvinka píše:
hašlerka píše:
…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat.. :-( asi musim byt prisne duslednejsi a na vsechno co me zajima se zeptat..ptala jsem se ho v pondeli co to bude…a on mi jen odfrknul,ze je jeste brzo…ani se nesnazil tam neco vycist,proste nic..pritom spousta holek uz to v 16.tydnu vi :cry: no,jo neni dr.jako dr…a pry se dela ve 20.tydnu nejaky velky ultrazvuk vsech organu,aspon tam me doufam objedna :think:

No mě ten můj bývalý dr. neobjednal ani na velký ultrazvuk. Já jsem byla ze všeho taky vyhukaná, nevěděla jsem, kdy které vyšetření se dělá a on byl absolutně nekomunikativní. Na pohlaví jsem se ho radši ani neptala, to mi řekli až na tom 4D, velice ochotně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.2.11 15:22
szylvinka píše:
hašlerka píše:
…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat.. :-( asi musim byt prisne duslednejsi a na vsechno co me zajima se zeptat..ptala jsem se ho v pondeli co to bude…a on mi jen odfrknul,ze je jeste brzo…ani se nesnazil tam neco vycist,proste nic..pritom spousta holek uz to v 16.tydnu vi :cry: no,jo neni dr.jako dr…a pry se dela ve 20.tydnu nejaky velky ultrazvuk vsech organu,aspon tam me doufam objedna :think:

Nic si z toho nedělej.. :-) já začínám 18.týden a co sem se ptala doktorky tak mi furt říká že je brzo a pořád brzo.. že si mám počkat až na velký ulz takže musím vydržet.. :-) Ale už bych taky ráda věděla,co bude za přírustek u nás :-) Jinak to s tím screeningem je dost divné, že Ti to dr. neřekl. Já tam byla a domadlo mi všechno dobře tak už na ty triple testy nejdu. Respektive jsem nešla,pže prý nejsou tak přesné a dobré jako ten screening. A ten 3D ulz by mě taky zajímal.. vůbec netuším kde nato jít,ani kolik to tak stojí.. A s porodnicí to mám úplně stejně.. nedokážu se rozhodnout.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.11 17:36
szylvinka píše: ..me to dr.vubec nenabidl,ze si muzu zaplatit taky genet.screening v 8.tydnu:-(bych nevahala a sla!!!jsem se to tady od holek dozvedela asi az ve 14.tydnu a to uz bylo pozde:-(a kde se dela nejaky dobry 3D ultrazvuk v OV za slusnou cenu nevite nekdo??a v kterem tydnu se tam vyplati jit??asi az po 20.tydnu :roll: co??nebo me tam pak posle muj dr.??

ahojky jsem také z bohumina termin mam 8.8. mužeme popsat vice hm??jitka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.11 17:38

ja mam stejny termín :lol: a chci jit do poruby asi jinak prej je jedno kde poruba nebo vitkovice :-) mužeme vice popsat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.2.11 18:51
Jééé a odkud jsi? Už víš co to bude?:) Byli jsem v pondělí na velkém UTZ, přítel byl se mnou a jak vyšel z ordinace tak měl slzy v očích. No a máme teda kluka, je to bezpochybné, páč nám ho jak se patří ukázal:D A kde se chystáš rodit?? :srdce: :huban:
Jitkasss píše:
klarinienka píše:
Pro všechny maminky a těhulky z Ostravy. Očekávám v červenci miminko, tak bych ráda s někým pokecala o tom, jak mu roste bříško:) :srdce:
ahojky ja mam termin .8 mužeme pokecat :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová