Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12717
5.11.11 13:28

je mi čerstvě 40, čekám první a tohle cos napsala, to naopak zní originálně a vtipně :potlesk: Už se nemůžu dočkat úterka, to bolení v podbřišku je takové divné, snad se to nezhorší…když člověk neví, co je normální a co ne, že jo ? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.11.11 16:27

Mě bolelo zvláštně v podbřšku minulý pondělí večer,tak sem radši jela do náchoda. Radši bejt chvíli za debila než něco zanedbat žejo…tak ale jestli tě tam bolí už dýl a nezhoršuje se to ani nezlepšuje, a jestli cejtíš mrňouse, tak si myslim že to do úterká počká.
Já osobně bych ale radši jela, já sem ze všeho hned poprděná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
6.11.11 09:31

tak už vím co jsem potřebovala, trochu si povyrazit, měla jsem sraz od základky a pak ještě jednu akci a pořád jsme se smáli a dneska bolesti nemám…mimochodem co ti na to řekli v Náchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
6.11.11 10:17

Natočili mi ozvy ( první :potlesk: ) a tam to nic neukazovalo jako že bych měla kontrakce nebo něco, a pak mě ještě prohlídnul ( dost detailně) doktor a i screening mi dělal. To je asi tak všechno, a ještě mi dali vložku aby zkusili jestle mi neodtýká plodovka :roll: .

No vidíš, tak to je dobře že už je to dobrý. Já si teď jdu na zejtra sepsat seznam mejch debilních dotazů na zístřejší kontrolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 10:19

tak to je super, že je vše O.K. nic jinýho ani nechci číst že jo? ;-) taky už přemýšlím, že to na zítra taky všechno sepíšu…i když myslím, že s přibývajícími týdny bude teprve dotazů přibývat. Písni jak jsi dopadla, jsem zvědavá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 10:31

Ahojky holky, zdravím Vás :-) Měla jsem teď na nic období, tak jsem ani neměla chuť nic psát. Jsem zvědavá na tu prohlídku porodnice, až napíšeš jaký to bylo.. A písni jak v poradně. Mě to čeká zítra, doufám, že se ta naše prďola už přetočila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 10:44

ahojda Siií, ty se jdeš taky podívat do Náchoda viď? Tak jsem na tebe taky zvědavá, jaké budeš mít dojmy, na mě je ještě brzo…ale aspoň budu mít od Vás dvou čerstvou zkušenost a názor ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 10:55

Ahojky :-)
No právě nevim jestli se půjdu podívat, počkám si na dojmy Lucky a uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 10:57

já jsem hodně prožila o patro níž, takže si to trochu dovedu představit. Tam se za tu prohlídku také platí? Asi jo předpokládám…dnes nic zadarmo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:00

Já jsem byla o patro níž jednou a zkušenost nic moc :-( Tak doufám, že nahoře to bude o mnoho lepší.. S placením nevím jak to je :-( Ale myslela jsem, že je to zadarmo, ale je fakt, že v dnešní době těžko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:03

Tak jo, já budu váš zvěd :mrgreen:
Jen teda doufám že to stihnu :think: uvidíme.
Saii - však ona se přetočí, neboj. Ten náš prťous je hlavou dolu už skoro dva měsíce. Teda doufám že furt ještě je, to se dneska dovim, poslední tejden mi v tom přiše dělá pěknej bugr, tak bych se vubec nevidila kdyby byl zpatky hlavou nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:05

hele holky a poznáte to na pohybech jak jsou mimča natočený? Já mám pořád pocit, že ve mně stojí, protože mi dupe na podbřišek a jen večer, když zalehnu tak asi dělá kotrmelce, protože se břicho vybouluje všude, ale ráno zase dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:06

jj, buď náš zvěd :-) Kdy že tam jdete?
A v kolik razíš dnes do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:07

Hlavně tam na mě nesmí šáhnout Kodýdek, pěkně se na mě na tom spodním patře podepsal…ale snad už ho k porodům nepouštěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:09

A co s ním máš za zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie