Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, prosím vás, už mě jaksi došla zásoba slevových kuponů pro Tesco na internetu. Nevíte, zda se tam ty slevové kupony obměnují? Jak to řešíte dále, dáváte 89 Kč za dopravu? Nebo dali by se slevove kupony ještě někde najít? Já je brala z Slevovekupony.com.
@chipsa tak vybírej levnější časy. Jinak i těch 89 je pořád výhodnější než když tam jedeme osobně.
Holky, dnes mě mají dovézt nákup mezi 17.00 - 19.00. Chtěla jsem tam ještě přihodit klobásy a ono už to nejde ![]()
Tesco online používám cca jednou za měsíc. Nemám auto a dřív jsem jezdila MHD s kronou narvanou k prasknutí. Takhle mi to dovezou až ke dveřím ve 4. patře, a můžu si tam naházet karton mlík a x kilo brambor, což dřív opravdu nešlo. Objednávám dost dopředu, abych měla dopravu za 49 kč. A ruku na srdce - kdybych tam šla osobně, tak bych nakoupila dost nesmyslů navíc, který by stáhly rozhodně víc než 49kč. Takto se aspoň můžu vklidu rozmyslet, co vlastně chci.
@chipsa stačí číst, co píšou na stránkách - změna objednávky max do jedenácti večer den předem
@chipsa Přesně tak. Chystá se to v noci, když v tom hypermarketu, kde to balí, není provoz… Holt pro klobásy musíš zaběhnout ![]()
@Slečna Ferka píše:
@chipsa Přesně tak. Chystá se to v noci, když v tom hypermarketu, kde to balí, není provoz… Holt pro klobásy musíš zaběhnout
No jo no. Já to chápala tak, že stornovat objednávku můžu do 23.00. Ale na přidání zboží je čas, jelikož to dělají po odpoledních.. Navíc u zboží, které je v objednávce je aktivní kolonka přidat. Mám tam např. v objednávce 15 rohlíků a když bych chtěla, tak jich můžu objednat víc. Tak nechápu, proč košík nevezme ještě jiné zboží, když tam můžu přidat množství kusů, které mám objednané.
Upřímně tu logiku moc nechápu. Mám v objednávce zadáno 15.rohlíků. Zkoušela jsem tam přidat ještě ted další rohlíky a objednávka to vezme. Dají se do objednávky přidat další kusy zboží, které máte v objednávce. Nové kusy zboží něčeho jiného, co v objednávce není tam už nelze přidat. Takže stejně někdo musí jít a rohlíky nachystat, tak nechápu proč by nemohli nachystat ještě klobásy.. Mám v objednávce např. zmrzlinu, mraženou zeleninu, pivo pití a stále můžu přidávat libovolné množství toho, co jsem už měla v objednávce.
@chipsa A zkoušela si taky tu změněnou objednávku uložit? To mě totiž už nešlo.
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa A zkoušela si taky tu změněnou objednávku uložit? To mě totiž už nešlo.
No to nezkoušela, pouze mě zaujalo to, že košík je stále aktivní a můžu tam přihazovat kousky ![]()
@chipsa „Změna poptávky je možná prostřednictvím webové aplikace, případně prostřednictvím zákaznické linky. Zrušení, případně změna poptávky je společností Tesco akceptována pouze v těch případech, kdy je Zákazníkem zadána nejpozději do 23.00 hod. dne předcházejícího dni, ve kterém má být zboží doručeno. Zboží je doručováno kterýkoli den v týdnu, včetně sobot a nedělí od 8.00 hod. do 22.00 hod.“
To jsem si dala! Objednala jsem pozdě potraviny a volný termín tam měli na dnešek mezi 20-22 hod. Naivně jsem si myslela, že přijedou brzo, místo toho doted čumím u okna a čekám ![]()
To myslis ze naklada 1× denne??? Zapomen. @KimL jde to i po 23 hodine, zkousel jsem objednavat v 23:30 a pak to slo zrusit, nevim zda by to slo i pri objednavce pred 23 hodinou ale myslim ze ano a myslim ze objednavky se odeslou ke zpracovani az v 0:00h dne doruceni…
@CokeLady píše:
Jestli sis objednala rohlíky, tak s největší pravděpodobností to bude tvrdá žvejka takhle pozdě večer.
Objednala jsem nákup na víkendové vaření a chleba k tomu, zrovna ho jím k snídani.
@Roker Samozřejmě, že to šlo zrušit - počítalo se vám to až do dalšího dne do 23. hodin. Mimochodem, ono to jde zrušit i tak, ale ne přes internet. Musí se jim zavolat a zrušit to přes telefon.