Totálně mě naštval tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32298
19.4.23 14:41
@Anonymní píše:
Musím přiznat, že už ze mě ten největší vztek opadl, a když ho vidím z okna, jak se tady snaží a kolik toho dělá, tak mi ho už začíná být i líto.. na druhou stranu mám nějakou svou hrdost a ten systém, co tady postupně zaváděl zaváděl, už byl dost extrém a nelíbil se mi, takže zpět to vracet nehodlám…
Žádný líto, nebo budeš tam kde jsi byla doteď…pozvi ho na oběd třeba o víkendu a dost…žádné úkolování přes týden ani jiné nesmysly…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
19.4.23 15:17

Jo.. hlavně nevyměknout… ono by se to rychle zase zvrtlo.
Neříkám bejt hnusná, ale udržet vymezené hranice.
A pokud vám dluží nějaké peníze, tak si je odpracovává, takže jaký “líto”.
Hlavně nesklouzni zpátky proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 15:27
@Bafonek píše:
Jo.. hlavně nevyměknout… ono by se to rychle zase zvrtlo.
Neříkám bejt hnusná, ale udržet vymezené hranice.
A pokud vám dluží nějaké peníze, tak si je odpracovává, takže jaký “líto”.
Hlavně nesklouzni zpátky proboha.

Kdyby si měl ty peníze odpracovat, tak už má dávno splněno.. ale jo, zpátky už to vrátit nenechám..

• Citovat
  • Upravit
8808
19.4.23 16:08
@Anonymní píše:
Musím přiznat, že už ze mě ten největší vztek opadl, a když ho vidím z okna, jak se tady snaží a kolik toho dělá, tak mi ho už začíná být i líto.. na druhou stranu mám nějakou svou hrdost a ten systém, co tady postupně zaváděl zaváděl, už byl dost extrém a nelíbil se mi, takže zpět to vracet nehodlám…

A On cítil vůči tobě nějakou lítost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21666
19.4.23 18:05
@Anonymní píše:

Zkoušela jsi někdy spočítat SVOJI práci kolem toho všeho? Ne jenom uvaření, ale celou práci s tímto „projektem“ včetně té mentální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.4.23 20:45
@Anonymní píše:
Tu diskuzi jsem nečetla, ale vypadá to na náš příběh… No, s tou přítelkyni už bratr není a v Praze taky ne, vrátil se kvůli převzetí firmy, tak teď bydlí tam.. Já bych s ním ale neměnila, tím, že pracuje s rodiči a tráví s nimi většinu času, přišel o svůj život a možnost žít si ho po svém.. já si raději budu žít po svém a za své tak, jak chci..

No, on si nežije po svém, tráví čas s rodiči, ale Ty jsi na tom hůř, protože Ty jsi začala žít pro cizí rodinu. Pro tchána, po jeho. Tvůj bratr žije ve známém prostředí, něco dostal. Ty ne a navíc žiješ v prostředí jiné rodiny. Která Tě úplně normálně zneužívá.
Ty abys mohla žít hezky po svém a svobodně, budeš ještě muset hodně zabojovat. :,(
Asi jsi typ, který si neumí určit svoje hranice, což je škoda, protože Tvoje opečovávání „Tvoji“ dva chlapi neocení.
Držím Ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.4.23 20:52
@Anonymní píše:
No, oni už spolu nejsou a práci pak měla.. bratr jinak rodičům dost pomáhá a u nich doma dělal taky většinu toho on… Jo, je zvláštní, že jsme si oba s bratrem našli partnery, kteří se do domácnosti moc nezapojují, musim své děti vést jinak, aby tak pak jednou taky nedopadly..

Určitě bych Ti doporučila, až budeš mít trochu času, zajdi za nějakým psychologem. Objasní Ti nějaké momenty z Tvého dětství, pochopíš, proč jsi „měkká“. Nic tím nezkazíš, třeba se dozvíš něco, co Ti pomůže se zorientovat. Řekla bych, že tím tchánovým excesem se něco „probudilo“, nějaké Tvoje přemýšlení o rodině, o důvodech Tvého chování atd., tak toho využij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
20.4.23 00:39
@Cimada píše:
No, on si nežije po svém, tráví čas s rodiči, ale Ty jsi na tom hůř, protože Ty jsi začala žít pro cizí rodinu. Pro tchána, po jeho. Tvůj bratr žije ve známém prostředí, něco dostal. Ty ne a navíc žiješ v prostředí jiné rodiny. Která Tě úplně normálně zneužívá.
Ty abys mohla žít hezky po svém a svobodně, budeš ještě muset hodně zabojovat. :,(
Asi jsi typ, který si neumí určit svoje hranice, což je škoda, protože Tvoje opečovávání „Tvoji“ dva chlapi neocení.
Držím Ti palce.

To ale nepsala zakladatelka. To byl zas jiny pribeh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
20.4.23 12:13
@veria píše:
To ale nepsala zakladatelka. To byl zas jiny pribeh ;)

určitě? oboje je tulipán, myslela jsem, že i když jiný příběh, než úvodní, je to taky zakladatelka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5942
20.4.23 13:02
@veria píše:
To ale nepsala zakladatelka. To byl zas jiny pribeh ;)

Psala, jen tu nemluví o tchánovi, ale o bratrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.4.23 14:36
@utopia píše:
Psala, jen tu nemluví o tchánovi, ale o bratrovi.

@utopia a není to náhodou tím, že už se limit pro anonymní přispěvatele vyčerpal a jede se od začáktku, tedy Tulipán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.4.23 14:39
@Helen001 píše:
@utopia a není to náhodou tím, že už se limit pro anonymní přispěvatele vyčerpal a jede se od začáktku, tedy Tulipán?

vypadá to, že zakladatelka má nejen vypečeného tchána, ale i bratříčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.23 14:49
@Helen001 píše:

Ne, já jsem pořád stejný 🌷… A ano, jsou to různé příběhy, já tedy psala ten úvodní s tím tchánem a pak tady někdo hodil odkaz na starší diskuzi, která se taky týkala naší rodiny, tak jsem se vyjádřila i k tomu druhému tématu..

• Citovat
  • Upravit
5942
20.4.23 14:53
@Helen001 píše:

Jo, to se sice děje, když se to vyčerpá, ale toto byl skutečně příspěvek zakladatelky, kdy ale reagovala na tebou zmíněnou starší diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.4.23 15:18
@Anonymní píše:
Ne, já jsem pořád stejný 🌷… A ano, jsou to různé příběhy, já tedy psala ten úvodní s tím tchánem a pak tady někdo hodil odkaz na starší diskuzi, která se taky týkala naší rodiny, tak jsem se vyjádřila i k tomu druhému tématu..

Jo aha, já myslela, že jsou to 2 různí…ty bláho, takové „štěstí“ v rodinach, to aby člověk pohledal…že si tě dobírám, tys musela hodně v minulém životě zlobit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová