Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
748
18.8.17 21:43

Prasknout to může díky náhodě - viz bývalý manžel Zlaty Adamovské, který boural a v autě vezl dětskou sedačku, i když jeho děti už byly velké. Každopádně ti přeju, ať to dopadne hlavně pro dítě co možná nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.8.17 04:46
@Anonymní píše:
@LadyLada Jo, máš pravdu a já to všechno vím, ale stalo se. Jsem v tom a minulost se změnit už nedá. Co by podle Vás měl můj milenec teď dělat? Říct to ženě jen proto aby měl lepší pocit a kvůli svědomí? Takže by bez otce byl i jeho nynější syn a viděl by jej dva víkendy v měsíci, co by se tím vyřešilo?
Můj milenec je 5 dní v týdnu tady ve městě v práci, pak je dva dny doma s rodinou. Neříkám ani netvrdím nikde že je to správně, ale prostě je to tak.
Moje dítě uvidí tatínka taky jen asi dva dny v týdnu, ale bude mít otce a matku co jej zajistí a hlavně bude mít čas se mu věnovat, matku co nebude muset v jeho dvou letech letět do práce aby měli co jíst.
Neřekla bych že se bude mít hůř než jiné děti.
Pavlína.

Ano, stalo se. Teď už nic nevyřešíš, jen, že se budeš o dítko dobře starat. Komentáře k tobě píši jenom proto, žes přispěla se svojí aktuální zkušeností do diskuse: „Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?“, aby si veškeré dámy velmi dobře rozmyslely, jaké důsledky mohou takové hrátky mít… dvě rozvrácené rodiny. Ani jedna nezíská nic tím, že tatínek bude u té nebo u té nebo je pravidelně střídat. Každý na takové situaci tratí a nejvíce potomci. A je sakra rozdíl, žít v normální rodině bez takového druhu problémů a komplikací. Některé aspekty se ukáží hned jiné až za hodně dlouho, teprve až dospělé děti pochopí o co vlastně přicházely. Nicméně přežít se to dá, dá si na to zvyknout, lze nacházet i výhody. Snad jen, že ty ani tvé dítko, popř. tvůj nový oficiální partner, již nikdy neokusí jaké to je žít v klidu bez příměsi cizí rodiny. Druhá rodina jakbysmet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
19.8.17 08:19

Nezlob se na mě, ale mě fascinuje, jak jsi neuvěřitelně splachovací. Podle příspěvků až bezcitná skoro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 10:26
@Dana066 píše:
Nezlob se na mě, ale mě fascinuje, jak jsi neuvěřitelně splachovací. Podle příspěvků až bezcitná skoro :nevim:

Splachovací = u tebe co? Nepřipadám si tak, mám také své zásady a těch se držím, možná jsou jiné než na co jsi zvyklá ty. Bezcitná možná jsem, to přiznávám, ale nejsem typ co si potřebuje pobulet u kamarádky na rameni a po rozchodu týden nejí a brečí. Mám svůj život ráda. A že mám trochu jiný typ vztahu? No občas jsou věci jinak než čekáme, ale nestěžuji si, nežebrám o pomoc, nepotřebuju ničí lítost ani soucit. Dokážu se postarat o sebe i dítě, nemyslím si že jsem na tom hůř než jiné matky, ba dokonce asi lépe.
Z některých příspěvků citím pohrdání, odsouzení, ale hlavně strach. Strach z čeho? Nejspíš z toho že se některé ženy bojí že to stane i jim, že jejich muž je bude podvádět. Někde (myslím že dokonce tady na fóru) jsem četla že 30% dětí nevychovává jejich biologický otec, ale jen 10% otců o tom ví!!! Je to realita a týká se to všech i Vás a z toho pramení ten strach.
 Pav.

• Citovat
  • Upravit
1170
19.8.17 11:30

Myslím tím, že jak máš pevné zásady, tak asi nemusíš přemýšlet, jak se zachovat, a rovnou konáš. Přijde mi, že se se situací strašně rychle vyrovnáš. Např. „Podvádím přítele, no a co, nejdůležitější je, co chci já. On to neví, tak ho to netrápí a máme fajn vztah.“, „Přítel odjíždí za prací do ciziny, tak jsem se rozešli. No, taky dobře.“, „Jsem těhotná s milencem, co na to jeho žena, děti není můj problém.“ Takhle jsi to úplně nenapsala, ale cítím to z těch příspěvků. Určitou aroganci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 17:07

Tak těhotenství dnes potvrzeno, milenec má radost a já taky. Nový život je vždy důvod k radosti.
Jen tak mimochodem bývalý partner se vrátil ke své bývalé partnerce a bere si ji s sebou na onu dlouhodobou služební cestu, prý se potkali na rozlučkovém večírku. Přeju mu to a jsem za něj ráda. Říkala mi to dnes společná kamarádka. Nemyslím si že je to tak jak jsem slyšela, takže pochybuji že se k sobě během dvou dnů vrátili a rovnou se domluvili že pojede s ním, nejsem včerejší. Udržovali spolu kamarádský vztah i když jsme byli spolu, nevadilo mi to, ale nejspíš tedy měli i nějaký milenecký vztah, což mi ( pro někoho) kupodivu taky nevadí, je mi to celkem jedno, ale přeji mu aby byl šťastný a to upřimně. Je to hodnej, pracovitej kluk a zaslouží si to.
Milencova manželka odjela na týden k rodičům i se synem, takže milenec zůstává u nás ve městě a nejede na volno domu, čili spolu po dlouhé době strávíme dva celé dny.
Máme setkání s mými dvěma nejlepšími kamarády, ti jediní o nás vědí.
 Pav.

• Citovat
  • Upravit
21593
21.8.17 18:59
@Dana066 píše:
Myslím tím, že jak máš pevné zásady, tak asi nemusíš přemýšlet, jak se zachovat, a rovnou konáš. Přijde mi, že se se situací strašně rychle vyrovnáš. Např. „Podvádím přítele, no a co, nejdůležitější je, co chci já. On to neví, tak ho to netrápí a máme fajn vztah.“, „Přítel odjíždí za prací do ciziny, tak jsem se rozešli. No, taky dobře.“, „Jsem těhotná s milencem, co na to jeho žena, děti není můj problém.“ Takhle jsi to úplně nenapsala, ale cítím to z těch příspěvků. Určitou aroganci.

arogance snad ani ne, ale citova plochost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
21.8.17 19:06
Citově flexibilní.. zlatej Sheldon Cooper :lol: ten má sice také problémy s emoce, ale zase na tak velké a vyvažuje to jinde 8) :mrgreen: @warita
@warita píše:
arogance snad ani ne, ale citova plochost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.17 20:54

Po dvou měsících se opět hlásím s novinkami. Konečně jsem dokončila práce na domě a přestěhovala se do nového, pravda ještě to není uplně ono, ale nehoním se, trochu se šetřím. Miminko je zdravé a prosperuje.
Těším se ze zařizování pokojíčku, těším ze z nakupování věcí pro dítě, plánuji a plánuji… :lol: Stejně bude všechno jinak, ale prostě mě to plánování baví.
No a co milenec? Máme se skvěle, vídáme se teď častěji, minimálně 1× týdně, pomáhá mi s věcmi doma, ale schůzky jsou stále spíše milenecké, tedy nejvíc o tělesné blízkosti a také si stále hodně povídáme a pořád si ve všem rozumíme, hodně se nasmějeme.
Občas zajdeme na večeři s našimi dvěma přáteli kteří o nás vědí, občas jdeme na houby do lesa :lol:
Prostě normální život, baví nás to oba. A ani přiznala jsem si že milence nejspíš miluji, ale nic to nemění na tom že s ním žít nechci, mám ráda svůj svobodný život, jsem ekonomicky naprosto samostatná a hlavně zvyklá žít si po svém. Pořád trvám na tom že jej od rodiny odvádět nebudu, prostě nechci ho doma, jednou až dvakrát týdně to stačí.
Pokud se ptáte jak to hodlám sama zvládát s dítětem a že otec je v domácnosti potřeba, tak to sice jo, ale zvládly to jiné, zvládnu to taky.
Tatínek bude fungovat 1-2 dny v týdnu, pokud budu potřebovat volno nebo mít moc práce plánuji si najmout chůvu, případně někoho na úklid domu.
Proč to píšu? Nevím, třeba chci někomu ukázat že i nestandardní vztah a přístup nemusí být vždycky špatný a odsouzeníhodný.

Pav.

• Citovat
  • Upravit
7
12.12.18 02:20
@warita
Naopak by to mohlo byt vic v klidu, protoze kdyz je vice lidi, tak se muzou spis bavit o moznostech, nez kdyz to je slovo proti slovu…Kdyz se dva nedohodnou, tak je tam dalsi, ktery ma bud nadhled, nebo je prevaha nad jednim. Ale myslim, ze lide v ply vztazich musi tak ci onak mnohem vice komunikovat sve potreby, byt otevreny kompromisum a mit odstup. :)
@warita píše:
jednou jsem se takto bavila s mojim ex na tema polyamorie a ptala se ho na nazor, zda si mysli, jestli by to mohlo fungovat. A on mi na to rekl, ze si mysli, ze spis ne a to z jednoho jednoducheho duvodu: vetsina lidi nezvlada ani 1:1 vztah. Proste nedokazou ustat hadky, rozdilne nazory, nemaji na uzde zarlivost a nejsou ochotni ke kompromisu. Jak by pak mohl fungovat vztak o trech a vice lidi. S kazdym dalsim partnerem exponencialne rostou konflikty.A ma pravdu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová