Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
13.12.13 11:09

Ne ne, já nic takovýho nemám a ani asi nechci.jen jsem to viděla jen tam v ordinaci..kolik stojí nevím, zeptej se sestry hned na recepci, nebo si tam zavolej.
a kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.12.13 11:40

Jdu tam v Pondělí :) asi tam zavolám a zeptám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.12.13 11:41

Nejsem si jistá jestli ti ve 13tt bude dělat 3D ultrazvuk, moc tam toho ještě není vidět :-) My byli teď 6.12. na tom UZ ve 20tt a je to rozdíl oproti tomu prvnímu to je pravda :-) 3D nám ale nedělali, tak se necháme překvapit jak bude malý vypadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
13.12.13 13:29

@kachnickakac že jo je to fakt rozdíl, pár týdnů a mimčo vypadá úplně jinak.
já jdu holky 9.ledna na test na cukrovku a to už budu 29.týden 8o letí to jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.12.13 20:00

Já vím jen nechceme aby otec dítěte o nějaký ultrazvuk přišel byl zatím na všech a je z Ufounka nejvíc nadšený :) jinak dělají za 250 na flashku a 100 stojí fotka :)
 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
13.12.13 21:17

@Lucinka0 tak to jsou dobrý ceny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.12.13 21:47

No aji jo sestra ma jineho doktora a platila v loni 500 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.12.13 12:05

Tak to k mé gynekoložce se na ultrazvuk nechodí, takže manžel byl semnou jen 2× v tom Brně. Stejně to je masakr ty ceny - 250Kč za to, že ti dají fotku (video) na USB co :-) Jinak my za fotky platíme 50, V Brně jsme ve 13 dostali foto zdarma, teď jsme si taky platili 50 Kč. Každy si to dělá jak chce :-D

@luckaa85 Jo jo rozdíl obrovský :-D teď už šel mrňousek krásně vidět, minule to byla jen taková žoužala :-D Závidím že už jsi tak daleko, já už chci být taky aspoň v tom 30tt, budu mnohem klidnější!

@Lucinka0 Přeju ať v pondělí vše dobře dopadne! Pak dej vědět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.12.13 12:14

@kachnickakac a já to s těma cenama taky nechápu, já neplatím ted v těhu nic.ani 30,– ale to vím že těhule jsou osvobozený, neplatím ani za fotkx, nic.
platila jsem jen ten prvotrim. screening a to 1200.,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.12.13 00:54

Já zatím také nic neplatila poplatek platíš myslím těch 30,– pokud se objednáš sama že ti něco je… jinak objednávají samy a to ty neplatíš já akorát budu platit za natočení miminka :) a ta 100 za fotku by byla jen v případě že bych chtěla je to kvalitnější ultrazvuk nebo jak to popsat :)
Dneska mě to čeká :) nemůžu ani dospat jak se na našeho prcka těším :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.12.13 12:45

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - dnes mi přišly nááádherné těhotenské lacláče z Bonprix. Kupuju si teď těhu velikost 40, měřím 178.. nicméně lacláčky jsou mi krátké tak mě napadlo, jestli náhodou nejste stejné postavy a třeba zda byste je nechtěly (stály 800 Kč - přitom obyč džíny jsem kupovala za 1 000 Kč). Jestli nee, posílám je zpátky :-) Jen mě napadlo, jestli byste je nechtěly, když už je mám doma ;-)
Jo a tady je odkaz kdyby náhodou: http://www.bonprix.cz/…clem-918958/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.12.13 17:37

Tak ultrazvuk božííííííííííí mám vě krásná videjka a asi 8 fotek :) přítel domlouval prckovi aby mu zamával :) a holky opravdu na videu mává :) sme naprosto spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.12.13 18:39

@kachnickakac lacly dobrý, já si teda pořídila jen těhu kalhoty z CA, ty stály právě tu tisícovku, a nosím jen ty a legíny.
jinak tyhlety tvoje by mi byly velký. tak je pošli zpět, nebo je zkus na bazaru třeba prodat :think: @Lucinka0 jé super, úplně si pamatuju na nás, taky mával.
a víš co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.12.13 22:08

Nene vysvětloval mi to doktor tak že ted je tam nějaký výstupek ale nejde rozezdnat zda je to klitoris nebo penis :D tak mi to řekne na další kontrole a řekl mi že mi to poví na 100% :) tak teď jen měsíc vydržet :) a mam dotaz v tom 16týdnu se dělá ultrazvuk už jen přes bříško nebo se dělá ještě ten vaginální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.13 08:38

@luckaa85 No já je radši pošlu zpátky, mám jedno jestli je prodám a budu někomu posílat (navíc je s tím zbytečná práce) nebo jen hodím do balíku a pošlu zpátky :-) ale děkuji za tip ;-)
Já si v CA žádné nevybrala :-( naštěstí mě zachránilo HM :-) No a doufám, že po Vánocích do nich ještě vlezu :-D

@Lucinka0 Gratuluju k úspěšnému UZ :-) Mě už od toho 13tt dělala ultrazvuk venkovní, ale nevím jestli je to pravidlem nebo to dělá podle toho jak to jde vidět…

Tak já jdu dneska k doktorce taky na „předvánoční“ kontrolu :-) tak doufám že bude vše OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová