Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne ne, já nic takovýho nemám a ani asi nechci.jen jsem to viděla jen tam v ordinaci..kolik stojí nevím, zeptej se sestry hned na recepci, nebo si tam zavolej.
a kdy tam jdeš?
Nejsem si jistá jestli ti ve 13tt bude dělat 3D ultrazvuk, moc tam toho ještě není vidět
My byli teď 6.12. na tom UZ ve 20tt a je to rozdíl oproti tomu prvnímu to je pravda
3D nám ale nedělali, tak se necháme překvapit jak bude malý vypadat ![]()
@kachnickakac že jo je to fakt rozdíl, pár týdnů a mimčo vypadá úplně jinak.
já jdu holky 9.ledna na test na cukrovku a to už budu 29.týden
letí to jako blázen.
Já vím jen nechceme aby otec dítěte o nějaký ultrazvuk přišel byl zatím na všech a je z Ufounka nejvíc nadšený
jinak dělají za 250 na flashku a 100 stojí fotka ![]()
3
Tak to k mé gynekoložce se na ultrazvuk nechodí, takže manžel byl semnou jen 2× v tom Brně. Stejně to je masakr ty ceny - 250Kč za to, že ti dají fotku (video) na USB co
Jinak my za fotky platíme 50, V Brně jsme ve 13 dostali foto zdarma, teď jsme si taky platili 50 Kč. Každy si to dělá jak chce ![]()
@luckaa85 Jo jo rozdíl obrovský
teď už šel mrňousek krásně vidět, minule to byla jen taková žoužala
Závidím že už jsi tak daleko, já už chci být taky aspoň v tom 30tt, budu mnohem klidnější!
@Lucinka0 Přeju ať v pondělí vše dobře dopadne! Pak dej vědět!!!
@kachnickakac a já to s těma cenama taky nechápu, já neplatím ted v těhu nic.ani 30,– ale to vím že těhule jsou osvobozený, neplatím ani za fotkx, nic.
platila jsem jen ten prvotrim. screening a to 1200.,–
Já zatím také nic neplatila poplatek platíš myslím těch 30,– pokud se objednáš sama že ti něco je… jinak objednávají samy a to ty neplatíš já akorát budu platit za natočení miminka
a ta 100 za fotku by byla jen v případě že bych chtěla je to kvalitnější ultrazvuk nebo jak to popsat ![]()
Dneska mě to čeká
nemůžu ani dospat jak se na našeho prcka těším
![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - dnes mi přišly nááádherné těhotenské lacláče z Bonprix. Kupuju si teď těhu velikost 40, měřím 178.. nicméně lacláčky jsou mi krátké tak mě napadlo, jestli náhodou nejste stejné postavy a třeba zda byste je nechtěly (stály 800 Kč - přitom obyč džíny jsem kupovala za 1 000 Kč). Jestli nee, posílám je zpátky
Jen mě napadlo, jestli byste je nechtěly, když už je mám doma ![]()
Jo a tady je odkaz kdyby náhodou: http://www.bonprix.cz/…clem-918958/?…
Tak ultrazvuk božííííííííííí mám vě krásná videjka a asi 8 fotek
přítel domlouval prckovi aby mu zamával
a holky opravdu na videu mává
sme naprosto spokojeni ![]()
@kachnickakac lacly dobrý, já si teda pořídila jen těhu kalhoty z CA, ty stály právě tu tisícovku, a nosím jen ty a legíny.
jinak tyhlety tvoje by mi byly velký. tak je pošli zpět, nebo je zkus na bazaru třeba prodat
@Lucinka0 jé super, úplně si pamatuju na nás, taky mával.
a víš co čekáte?
Nene vysvětloval mi to doktor tak že ted je tam nějaký výstupek ale nejde rozezdnat zda je to klitoris nebo penis
tak mi to řekne na další kontrole a řekl mi že mi to poví na 100%
tak teď jen měsíc vydržet
a mam dotaz v tom 16týdnu se dělá ultrazvuk už jen přes bříško nebo se dělá ještě ten vaginální? ![]()
@luckaa85 No já je radši pošlu zpátky, mám jedno jestli je prodám a budu někomu posílat (navíc je s tím zbytečná práce) nebo jen hodím do balíku a pošlu zpátky
ale děkuji za tip ![]()
Já si v CA žádné nevybrala
naštěstí mě zachránilo HM
No a doufám, že po Vánocích do nich ještě vlezu ![]()
@Lucinka0 Gratuluju k úspěšnému UZ
Mě už od toho 13tt dělala ultrazvuk venkovní, ale nevím jestli je to pravidlem nebo to dělá podle toho jak to jde vidět…
Tak já jdu dneska k doktorce taky na „předvánoční“ kontrolu
tak doufám že bude vše OK..