Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé taky bych chtěla klukum pořídit holčičku kdyby na to byl nějaky recept hned bych ho uvařila ![]()
lukymaty píše:
Jé taky bych chtěla klukum pořídit holčičku kdyby na to byl nějaky recept hned bych ho uvařila
No jo to by se to vařilo ![]()
Pěkný pátek,
taky tady mám hromadu žehlení. A protože starší dcera si bere plínky jen tak na hraní, tak si je žehlí ona.
tezi píše:
Pěkný pátek,
taky tady mám hromadu žehlení. A protože starší dcera si bere plínky jen tak na hraní, tak si je žehlí ona.
Tezi ahojky
no jasan když si hraje ať se stará ![]()
mamule píše:lukymaty píše:
Jé taky bych chtěla klukum pořídit holčičku kdyby na to byl nějaky recept hned bych ho uvařilaNo jo to by se to vařilo
já recept mám
zkoušet to dokud to nevyjde ![]()
sophinka píše:mamule píše:já recept mámlukymaty píše:
Jé taky bych chtěla klukum pořídit holčičku kdyby na to byl nějaky recept hned bych ho uvařilaNo jo to by se to vařilo
zkoušet to dokud to nevyjde
Dobrý
no jednou se to povést musí ![]()
Sophinko pěkný návod
Však jednou se to povést musí ![]()
My jsme teď u třetího tak nějak stále počítali s další holčičkou a to bylo překvapení, když se nám ukázal chlapeček ![]()
Manžel je z šesti dětí a všech šest jsou chlapy.Ještě dvakrat to zkusime tak snad,snad ![]()
tezi píše:
Sophinko pěkný návodVšak jednou se to povést musí
My jsme teď u třetího tak nějak stále počítali s další holčičkou a to bylo překvapení, když se nám ukázal chlapeček
A ty sis nenechala říct co to bude ? bylo to tedaasi překvápko co ![]()
lukymaty píše:
Manžel je z šesti dětí a všech šest jsou chlapy.Ještě dvakrat to zkusime tak snad,snad
No jasně za zkoušení nic nedáš ![]()
mamule nechala
Ale až do 30tt to vypadalo spíš na holčičku, no jo mladý se styděl
A kolem toho 30tt najednou doktorka povídá, že vidí varlátka a pindíka a je to jasný chlapeček ![]()
Lukymaty u nás jsou zase hlavně holky. A v té nejbližší rodině to změnila až teta, která má 4 děti a kluk jim vyšel až na poslední 4 pokus ![]()
Tak oběd se vaří a žehlička hřeje naprázdno, se mi do toho žehlení moc nechce. Ale musím, aspoň plínky pro bobíka ![]()
tezi píše:
mamule nechalaAle až do 30tt to vypadalo spíš na holčičku, no jo mladý se styděl
A kolem toho 30tt najednou doktorka povídá, že vidí varlátka a pindíka a je to jasný chlapeček
Jo tááák malej stydlínek ![]()