Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
6.8.10 12:20

U nas na jižnímoravě ted přestalo pršet je fakt škaredě,ani nemam naladu a chut něco dělat. Manžel mi vždycky řika kam a jak se ma naučit dělat ty holčičky?A ja na to at je hlavně nězkouší na žadne jiné ženske :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 12:23
lukymaty píše:
U nas na jižnímoravě ted přestalo pršet je fakt škaredě,ani nemam naladu a chut něco dělat. Manžel mi vždycky řika kam a jak se ma naučit dělat ty holčičky?A ja na to at je hlavně nězkouší na žadne jiné ženske :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
6.8.10 13:07

Lukymaty bohužel to člověk musí zkusit :nevim:
U nás taky celý den prší. Tak jsem zjistila, že polívka zkysla a byla tak dobrá - vývar s nudlema a masem :oops: Ale další se moc povedlo
Tak jdu uložit slečny do postýlek a doufám, že budou aspoň chvilku spát a malý by taky chvilku mohl ať mám klídeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
6.8.10 13:45

Tezi, Elinka ještě chodí po o spinkat? 8-o Mně už často nechtějí ani ti tříletí, zrovna dneska řádí, jak je ošklivo, byli cvenku jen chvíli a nejsou moc unavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
6.8.10 13:49

Eliško chodí odpočívat, někdy usne někdy ne. Ale zatím na tom odpočinku trvám, protože je s ní jinak k nevydržení. A dokud mi to toleruje, tak proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 13:50
tezi píše:
Eliško chodí odpočívat, někdy usne někdy ne. Ale zatím na tom odpočinku trvám, protože je s ní jinak k nevydržení. A dokud mi to toleruje, tak proč ne :wink:

To je fakt aspoň je chvilku klídek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
6.8.10 13:56

JJ, já malý taky zastýlám,ať usnou, nebo ne, já se jen divila, jestli opravdu spí. I když náš druhý v tom věku taky spával po o, je hodně únavný, ostatní děti ne.
Taky si chráním aspoň chvilku po o pro sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
6.8.10 13:59

holky doma je naprosté ticho, to není možné :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
6.8.10 17:02

Tak bando odjíždíme ke švagrové mějte krásný víkendík ukážu se až v pondělí :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.8.10 06:35
mamule píše:
No jasně já umyla okna a začíná bouřka a pršet :pocitac: :pocitac: :zed:

Jé na to já jsem expert!!! :lol: já kdykoli umeju okna, nejdýl do večera leje :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.8.10 09:12

Jsem doma :dance: :-D víkendík byl super pouze puboši na :pocitac: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.8.10 09:13
sajinda píše:
mamule píše:
No jasně já umyla okna a začíná bouřka a pršet :pocitac: :pocitac: :zed:
Jé na to já jsem expert!!! :lol: já kdykoli umeju okna, nejdýl do večera leje :cert: :cert:

:lol: tak ty si taková naše rosnička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
9.8.10 10:06

Mamule vítej zpátky z víkendu.
Okna, které mám do ulice a k bytovce bych mohla mýt pomalu každý týden jak se práší. Hlavně když sousedi naproti přes silnici pořád něco staví a upravujou :jazyk:
U nás doma je teď krásný klid a téměř ticho. Eliška odjela na 2 týdny na prázdniny a doma mi zůstali jenom ti dva malí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.8.10 12:51
tezi píše:
Mamule vítej zpátky z víkendu.
Okna, které mám do ulice a k bytovce bych mohla mýt pomalu každý týden jak se práší. Hlavně když sousedi naproti přes silnici pořád něco staví a upravujou :jazyk:
U nás doma je teď krásný klid a téměř ticho. Eliška odjela na 2 týdny na prázdniny a doma mi zůstali jenom ti dva malí

No tak to si pořádně užívej skoro klídeček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.8.10 12:51

Jo a o oknech mi ani nemluv sousedi teď přistavujou jak je to taky super :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová