Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nas na jižnímoravě ted přestalo pršet je fakt škaredě,ani nemam naladu a chut něco dělat. Manžel mi vždycky řika kam a jak se ma naučit dělat ty holčičky?A ja na to at je hlavně nězkouší na žadne jiné ženske ![]()
lukymaty píše:
U nas na jižnímoravě ted přestalo pršet je fakt škaredě,ani nemam naladu a chut něco dělat. Manžel mi vždycky řika kam a jak se ma naučit dělat ty holčičky?A ja na to at je hlavně nězkouší na žadne jiné ženske
Lukymaty bohužel to člověk musí zkusit ![]()
U nás taky celý den prší. Tak jsem zjistila, že polívka zkysla a byla tak dobrá - vývar s nudlema a masem
Ale další se moc povedlo
Tak jdu uložit slečny do postýlek a doufám, že budou aspoň chvilku spát a malý by taky chvilku mohl ať mám klídeček ![]()
Tezi, Elinka ještě chodí po o spinkat?
Mně už často nechtějí ani ti tříletí, zrovna dneska řádí, jak je ošklivo, byli cvenku jen chvíli a nejsou moc unavení.
Eliško chodí odpočívat, někdy usne někdy ne. Ale zatím na tom odpočinku trvám, protože je s ní jinak k nevydržení. A dokud mi to toleruje, tak proč ne ![]()
tezi píše:
Eliško chodí odpočívat, někdy usne někdy ne. Ale zatím na tom odpočinku trvám, protože je s ní jinak k nevydržení. A dokud mi to toleruje, tak proč ne
To je fakt aspoň je chvilku klídek ![]()
JJ, já malý taky zastýlám,ať usnou, nebo ne, já se jen divila, jestli opravdu spí. I když náš druhý v tom věku taky spával po o, je hodně únavný, ostatní děti ne.
Taky si chráním aspoň chvilku po o pro sebe ![]()
Tak bando odjíždíme ke švagrové mějte krásný víkendík ukážu se až v pondělí
![]()
mamule píše:
No jasně já umyla okna a začíná bouřka a pršet![]()
![]()
Jé na to já jsem expert!!!
já kdykoli umeju okna, nejdýl do večera leje
![]()
sajinda píše:mamule píše:Jé na to já jsem expert!!!
No jasně já umyla okna a začíná bouřka a pršet![]()
![]()
já kdykoli umeju okna, nejdýl do večera leje
![]()
tak ty si taková naše rosnička ![]()
Mamule vítej zpátky z víkendu.
Okna, které mám do ulice a k bytovce bych mohla mýt pomalu každý týden jak se práší. Hlavně když sousedi naproti přes silnici pořád něco staví a upravujou ![]()
U nás doma je teď krásný klid a téměř ticho. Eliška odjela na 2 týdny na prázdniny a doma mi zůstali jenom ti dva malí
tezi píše:
Mamule vítej zpátky z víkendu.
Okna, které mám do ulice a k bytovce bych mohla mýt pomalu každý týden jak se práší. Hlavně když sousedi naproti přes silnici pořád něco staví a upravujou
U nás doma je teď krásný klid a téměř ticho. Eliška odjela na 2 týdny na prázdniny a doma mi zůstali jenom ti dva malí
No tak to si pořádně užívej skoro klídeček ![]()
Jo a o oknech mi ani nemluv sousedi teď přistavujou jak je to taky super ![]()