Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denis11 no hlavně jak teď cestuje, tak vypadá jak santusák.
a je fuj blééé. Hubenej a takovej… Vypadá jak úchyl co čeká na děti před školkou. ![]()
Já bych se ho nedotkla ani tyčí na krysy. ![]()
@mejdylko @kam2 jako ten Vojta je fakt ošklivej.. já fakt nechápu, proč tam vzalitak ošklivýho kluka do toho seriálu.. to zas bude nějaká tlačenka ![]()
A jakto že se Thea neuci kdyz je zkouskovy??? ![]()
Udivuje me treba Matej, Tereza, Franta, Ema, Edie, Gabina apod ze vůbec nemaji zadne konicky, sport. Ti starsi nikdy nechodi na party s nikdy nemaji ani kocovinu. To jr ulice snu. Nikdo si ani na sousedy nestezuje ze delaji randal. ![]()
@kam2 píše:
A jakto že se Thea neuci kdyz je zkouskovy???Udivuje me treba Matej, Tereza, Franta, Ema, Edie, Gabina apod ze vůbec nemaji zadne konicky, sport. Ti starsi nikdy nechodi na party s nikdy nemaji ani kocovinu. To jr ulice snu. Nikdo si ani na sousedy nestezuje ze delaji randal.
že? Na těch děckách tam vidíš, že je tam Ulice pořád umělá, i když se snaží, aby to bylo ze života…
@Denis11 píše:
@mejdylko @kam2 jako ten Vojta je fakt ošklivej.. já fakt nechápu, proč tam vzalitak ošklivýho kluka do toho seriálu.. to zas bude nějaká tlačenka
Ty jsi jak můj otec, ten hnedka říkal, že to není normální, aby takového hnusáka někdo chtěl do seriálu..
Ale on je fakt ošklivec.. ![]()
@Denis11 píše:
@Silwinka87 Jojo Libušemě neuvěřitelně štvalakdyž se nechala husa blbá mlátit od toho šmejda a ještě ho hájila![]()
![]()
![]()
bych jí normálně zadupala do země
![]()
Myslím, že tahle situace není tak jednoduchá. Takhle z druhé strany se radí dobře, člověk si myslí, jak je silnej, ale i tak se dá zlomit.
Teda holky, to je dobrá pavlač tady
chudáci scénáristi, herci a všichni, co na tom seriálu pracujou, vy je tady dobře drbete
ale co, docela jsem se u těch vašich komentářů nasmála. Je fakt, že mě určitý lid točí a že je občas vidět, že je to uměle vytvořený, ale jak jinak to udělat, furt je to prostě v televizi a ne normální život. Mě se třeba líbí, jak se tam ukzazuje na určitý témata, domácí násilí, epilepsie, umělé oplodnění, atd., atd. A zase na druhou stranu, když se kouknu na jiné seriály, tak ty mi přijdou UMĚLÉ VYTVOŘENÉ! Ulici mám prostě ráda, proto na ní koukám a ne abych furt dokola někoho kritizovala. Ale proti gustu… přijemnou zábavu ![]()
@hofka píše:
Myslím, že tahle situace není tak jednoduchá. Takhle z druhé strany se radí dobře, člověk si myslí, jak je silnej, ale i tak se dá zlomit.
Ale jo, jako mě je to jasný že to asi neni nic jednoduchýho..ale já to prostě nedokážu pochopit..jak může ženská zustávat s chlapem když ji mlátí a ještě ho obhajovat? Ale asi ten strach prostě je silnější než cokoliv jinýho..ale když má za sebou rodinu a má kam utéct..
![]()
Me ba naopak prijde, ze matej je s betkou v coolne dost casto, na to, ze je student a chodi nekam do prace.
Me prijdou umely situace s detma. Proste mirinka ta vede ![]()
Jinak mi prijde ulice tocena hezky.
@Silwinka87 píše:
Vždyť my ale tu Ulici milujeme, i když nadáváme na herce a tak..
Ju
přesně já když jí nevidim tak jsem z toho celá nesvá
a naučilajsem na to koukat i přítele
![]()
@Denis11 píše:
Ju![]()
přesně já když jí nevidim tak jsem z toho celá nesvá
a naučilajsem na to koukat i přítele
![]()
Jo, to manža už se postupně taky naučil. Vždycky dělá, jakože sedí u počítače, ale hlavu má naštelovanou, aby tam viděl
je to docela sranda ho pozorovat
![]()
@Alik.htm píše:
Jo, to manža už se postupně taky naučil. Vždycky dělá, jakože sedí u počítače, ale hlavu má naštelovanou, aby tam vidělje to docela sranda ho pozorovat
![]()
![]()
Jojo u nás taky tak ![]()