Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
24.1.13 13:37

@Denis11 no hlavně jak teď cestuje, tak vypadá jak santusák. :D a je fuj blééé. Hubenej a takovej… Vypadá jak úchyl co čeká na děti před školkou. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
24.1.13 13:50
@Denis11 píše:
No ten jsem myslela.. :mrgreen: :mrgreen: jo aha on se vlastně ten její jmenuje Hnyek :mrgreen: jsem si je spletla tedka :mrgreen: :mrgreen:
U Terezy nechápu spíš to, jak může čekat na tak ošklivýho kluka..fuj.. :poblion: bych se ho nedotkla ani dálkovym ovládáním :poblion:

Já bych se ho nedotkla ani tyčí na krysy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 13:52

@mejdylko @kam2 jako ten Vojta je fakt ošklivej.. já fakt nechápu, proč tam vzalitak ošklivýho kluka do toho seriálu.. to zas bude nějaká tlačenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
24.1.13 13:55

A jakto že se Thea neuci kdyz je zkouskovy??? :think:

Udivuje me treba Matej, Tereza, Franta, Ema, Edie, Gabina apod ze vůbec nemaji zadne konicky, sport. Ti starsi nikdy nechodi na party s nikdy nemaji ani kocovinu. To jr ulice snu. Nikdo si ani na sousedy nestezuje ze delaji randal. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 14:06
@kam2 píše:
A jakto že se Thea neuci kdyz je zkouskovy??? :think:Udivuje me treba Matej, Tereza, Franta, Ema, Edie, Gabina apod ze vůbec nemaji zadne konicky, sport. Ti starsi nikdy nechodi na party s nikdy nemaji ani kocovinu. To jr ulice snu. Nikdo si ani na sousedy nestezuje ze delaji randal. :kytka:

že? Na těch děckách tam vidíš, že je tam Ulice pořád umělá, i když se snaží, aby to bylo ze života…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
24.1.13 14:08
@Denis11 píše:
@mejdylko @kam2 jako ten Vojta je fakt ošklivej.. já fakt nechápu, proč tam vzalitak ošklivýho kluka do toho seriálu.. to zas bude nějaká tlačenka :roll:

Ty jsi jak můj otec, ten hnedka říkal, že to není normální, aby takového hnusáka někdo chtěl do seriálu.. :lol: Ale on je fakt ošklivec.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
15074
24.1.13 14:09
@Denis11 píše:
@Silwinka87 Jojo Libušemě neuvěřitelně štvalakdyž se nechala husa blbá mlátit od toho šmejda a ještě ho hájila :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: bych jí normálně zadupala do země :pocitac: :pocitac:

Myslím, že tahle situace není tak jednoduchá. Takhle z druhé strany se radí dobře, člověk si myslí, jak je silnej, ale i tak se dá zlomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 14:11

Teda holky, to je dobrá pavlač tady :D :lol: chudáci scénáristi, herci a všichni, co na tom seriálu pracujou, vy je tady dobře drbete :D :D :D :lol: ale co, docela jsem se u těch vašich komentářů nasmála. Je fakt, že mě určitý lid točí a že je občas vidět, že je to uměle vytvořený, ale jak jinak to udělat, furt je to prostě v televizi a ne normální život. Mě se třeba líbí, jak se tam ukzazuje na určitý témata, domácí násilí, epilepsie, umělé oplodnění, atd., atd. A zase na druhou stranu, když se kouknu na jiné seriály, tak ty mi přijdou UMĚLÉ VYTVOŘENÉ! Ulici mám prostě ráda, proto na ní koukám a ne abych furt dokola někoho kritizovala. Ale proti gustu… přijemnou zábavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 14:39
@hofka píše:
Myslím, že tahle situace není tak jednoduchá. Takhle z druhé strany se radí dobře, člověk si myslí, jak je silnej, ale i tak se dá zlomit.

Ale jo, jako mě je to jasný že to asi neni nic jednoduchýho..ale já to prostě nedokážu pochopit..jak může ženská zustávat s chlapem když ji mlátí a ještě ho obhajovat? Ale asi ten strach prostě je silnější než cokoliv jinýho..ale když má za sebou rodinu a má kam utéct.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny

Me ba naopak prijde, ze matej je s betkou v coolne dost casto, na to, ze je student a chodi nekam do prace.

Me prijdou umely situace s detma. Proste mirinka ta vede :)

Jinak mi prijde ulice tocena hezky.

• Citovat
  • Upravit
5411
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 14:45
@Denis11 píše:
@Alik.htm :mrgreen: :mrgreen: :dance:

Vždyť my ale tu Ulici milujeme, i když nadáváme na herce a tak.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
5411
24.1.13 14:56
@Silwinka87 píše:
Vždyť my ale tu Ulici milujeme, i když nadáváme na herce a tak.. :dance:

Ju :lol: :dance: přesně já když jí nevidim tak jsem z toho celá nesvá :mrgreen: a naučilajsem na to koukat i přítele :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 15:08
@Denis11 píše:
Ju :lol: :dance: přesně já když jí nevidim tak jsem z toho celá nesvá :mrgreen: a naučilajsem na to koukat i přítele :mrgreen: :dance:

Jo, to manža už se postupně taky naučil. Vždycky dělá, jakože sedí u počítače, ale hlavu má naštelovanou, aby tam viděl :mrgreen: je to docela sranda ho pozorovat :P :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
24.1.13 15:09
@Alik.htm píše:
Jo, to manža už se postupně taky naučil. Vždycky dělá, jakože sedí u počítače, ale hlavu má naštelovanou, aby tam viděl :mrgreen: je to docela sranda ho pozorovat :P :lol: :D

Jojo u nás taky tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky