Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alik.htm píše:
jo, zahrály to sakra dobřebylo to super, až se mi chvílema fakt chtělo brečet
no protože tohle jsou herečky, narozdíl od velké většiny z Ulice…
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“
, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí ![]()
@Petorka píše:
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí
Přesně..To jsou skutečné herečky s letitými zkušenostmi..
Tu Ančinu bradu taky miluju.. ![]()
Myslím, že si dnes otevřeli nové kontroverzní téma - domácí porody. Asi se ještě dočkáme zajímavých věcí.
@vokishka
taky mě to napadlo, ale vzhledem k tomu, že jeden domácí porod už se tam konal, sice neplánovaný, ale přeci jenom tam byl, jestli na to scénáristi ovšem nezapomněli, tak to tam nebude žádná novinka…
@vokishka píše:
Myslím, že si dnes otevřeli nové kontroverzní téma - domácí porody. Asi se ještě dočkáme zajímavých věcí.
Jo to jo, myslím, že to u ní bylo jasné
@Petorka Spíš si myslím, že to bude taková lékařská agitka, jakže domácí porod v žádném případě, jaká jsou rizika atd.
Holky, mluvíte mi z duše, když se tam poprvý objevil Vojta Kalich, překřtila jsem ho na křivohubce
Vím, že každej jsme nějakej, ale on se mi echt nelíbí. To už bych radši přežila Eddieho, z toho by šel udělat aspoň trochu slušnej člověk (zkrátit vlasy, změnit oblečení a šlo by to
).
Dnešní scéna Anči a Evy byla fakt koncert. Je vidět, jak je Toužimská fakt sobecká, mně nikdo nezbyl, já mám jen Emu, vy budete mít Františka, no nána fakt. Kdyby se chtěla jen vídat a netlačila na pilu, tak to beru. Ale hned ji chce do své péče, což neberu ![]()
@vokishka píše:
jéé, to jsem neviděla…kde to tam bylo?? ![]()
@Denis11 @Silwinka87 @mejdylko …no holky…co to říkáte o Vojtovi?? ![]()
Každý zboží má přece svého kupce ![]()
@Lenka512 Zatím byla jen zmínka, Monika musela letět za maminkou, protože ta nemůže vydýchat, že se Lidunka rozhodla pro domácí porod.
@Petorka píše:
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí
Ta její klepající brada mě taky doráží
ale je fakt že umí ![]()
Taky se mi dneska líbila Libuška s doktůrkem, oni jsou fakt roztomilí, je fakt krásný vidět takhle někoho v začátku, ten rozvíjející se vztah, to bylo fakt, fakt milý ![]()
Ta Thea se asi zblázní, až to o Štěpánovi zjistí. Taky jsem si pokládala otázku, jestli říct nebo neříct. Hustý bylo, jak Libuška se ptala doktůrka, jestli říct nebo neříct a on jak „chudák“ koukal, tohle bych vlastně důvod, proč jemu se rozpadlo manželství…
Anča s Toužimskou dobrej výstup, ale přijde mi, že T. tam není za extrazáporáka, Anča taky mohla se domluvit, vždyť to vypadá, že se chce matka s Emou hlavně vídat, ne si ji vzít napořád když nebude chtít. Nebo je taková mrcha?
@Alik.htm píše:
jo, zahrály to sakra dobřebylo to super, až se mi chvílema fakt chtělo brečet
Přesně tak, úplně jsem se vžívala do toho, kdyby se mě něco podobnýho týkalo, ať z jedné nebo z druhé strany… ![]()
Přesně..To bylo opravdu hodně dobře zahrané, já jsem jim to úplně věřila..