Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
24.1.13 19:41
@Alik.htm píše:
jo, zahrály to sakra dobře :palec: bylo to super, až se mi chvílema fakt chtělo brečet :,(

Přesně..To bylo opravdu hodně dobře zahrané, já jsem jim to úplně věřila.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2787
24.1.13 19:42
@Alik.htm píše:
jo, zahrály to sakra dobře :palec: bylo to super, až se mi chvílema fakt chtělo brečet :,(

no protože tohle jsou herečky, narozdíl od velké většiny z Ulice…
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“ :lol:, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 19:45
@Petorka píše:
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“ :lol:, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí :palec:

Přesně..To jsou skutečné herečky s letitými zkušenostmi..
Tu Ančinu bradu taky miluju.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
64943
24.1.13 19:53

Myslím, že si dnes otevřeli nové kontroverzní téma - domácí porody. Asi se ještě dočkáme zajímavých věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
24.1.13 19:56

@vokishka
taky mě to napadlo, ale vzhledem k tomu, že jeden domácí porod už se tam konal, sice neplánovaný, ale přeci jenom tam byl, jestli na to scénáristi ovšem nezapomněli, tak to tam nebude žádná novinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
24.1.13 20:00
@vokishka píše:
Myslím, že si dnes otevřeli nové kontroverzní téma - domácí porody. Asi se ještě dočkáme zajímavých věcí.

Jo to jo, myslím, že to u ní bylo jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
24.1.13 20:05

@Petorka Spíš si myslím, že to bude taková lékařská agitka, jakže domácí porod v žádném případě, jaká jsou rizika atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.13 20:07

Holky, mluvíte mi z duše, když se tam poprvý objevil Vojta Kalich, překřtila jsem ho na křivohubce :twisted: Vím, že každej jsme nějakej, ale on se mi echt nelíbí. To už bych radši přežila Eddieho, z toho by šel udělat aspoň trochu slušnej člověk (zkrátit vlasy, změnit oblečení a šlo by to :mrgreen: ).
Dnešní scéna Anči a Evy byla fakt koncert. Je vidět, jak je Toužimská fakt sobecká, mně nikdo nezbyl, já mám jen Emu, vy budete mít Františka, no nána fakt. Kdyby se chtěla jen vídat a netlačila na pilu, tak to beru. Ale hned ji chce do své péče, což neberu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.1.13 20:15
@vokishka píše:
Myslím, že si dnes otevřeli nové kontroverzní téma - domácí porody. Asi se ještě dočkáme zajímavých věcí.

jéé, to jsem neviděla…kde to tam bylo?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.1.13 20:17

@Denis11 @Silwinka87 @mejdylko …no holky…co to říkáte o Vojtovi?? :lol:
Každý zboží má přece svého kupce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
24.1.13 20:18

@Lenka512 Zatím byla jen zmínka, Monika musela letět za maminkou, protože ta nemůže vydýchat, že se Lidunka rozhodla pro domácí porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 20:22
@Petorka píše:
Já tu Vandu mám fakt ráda, hraje super a Anča tyhle dramatický situace umí taky, manželovi opět předvedla jeho oblíbený „obrácený rohlík a klepající bradu“ :lol:, ale tohle se nedá naučit, to je prostě v ní a tý roli to perfektně sedí :palec:

Ta její klepající brada mě taky doráží :mrgreen: :mrgreen: ale je fakt že umí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 20:26

Taky se mi dneska líbila Libuška s doktůrkem, oni jsou fakt roztomilí, je fakt krásný vidět takhle někoho v začátku, ten rozvíjející se vztah, to bylo fakt, fakt milý :kytka:

Ta Thea se asi zblázní, až to o Štěpánovi zjistí. Taky jsem si pokládala otázku, jestli říct nebo neříct. Hustý bylo, jak Libuška se ptala doktůrka, jestli říct nebo neříct a on jak „chudák“ koukal, tohle bych vlastně důvod, proč jemu se rozpadlo manželství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.1.13 20:29

Anča s Toužimskou dobrej výstup, ale přijde mi, že T. tam není za extrazáporáka, Anča taky mohla se domluvit, vždyť to vypadá, že se chce matka s Emou hlavně vídat, ne si ji vzít napořád když nebude chtít. Nebo je taková mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.13 20:30
@Alik.htm píše:

Přesně tak, úplně jsem se vžívala do toho, kdyby se mě něco podobnýho týkalo, ať z jedné nebo z druhé strany… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí