Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem ráda, že už se blíží prázdninová pauza. A doufám, že po ní se tvůrci vzpamatují.
To, co se děje u Klímů, snad nemůže být pravda ![]()
Malý pubertální harant štěká po rodičích, v bytě mají pohodlí všichni, jen ne živitelé rodiny.
A vůbec… nejsem prudérní, ale myslím si, že frekvence výrazů jako sex, orgasmy, penetrace a klitoris je v tomto formátu a vysílacím čase trochu moc… A když kouknu na Michala se vzezřením 13letého hocha, tak i poněkud pedofilní ![]()
@renduli rodiče si tuto volbu vybrali. Navíc tedy pokud se dočasně stěhují do L je to asi celkem fuk kde spí.
Mě spíš štve, že rozuzlení se Soňou zřejmě nebude žádné. Zřizovatel vypsal výběrové řízení na nového ředitele. Matěj na odvolání nemusí opustit školu. Erik je na individuu a od Soňa je zřejmě ticho a klid. To už ani neučí ten tělocvik na škole?
Celé je to divné.
@renduli moc by se mi líbilo, kdyby Ivusce ruply nervy a konečně si dupla.
@malákráličice píše: Více
Ta si dupnout neumí, viz Biderman.
@Snopy123 píše: Více
To je další špatně ukončená nebo spíše nedokončená linka, bez pořádného potrestání padoucha.
@Dixies píše: Více
Tak ale zas je to ze života. Všechno nemá pohádkový konec jako třeba na komoře. ![]()
@Fíková na te komoře to asi taky nemá pohádkový konec. Nebo jo? Ulici jsem teď dyl neviděla.
@Dixies píše: Více
Máš pravdu, ale uz by te postavě mohla dojit trpělivost. Takovou scénu bych si pustila opakovaně několikrát za sebou. ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Naprostý souhlas
fakt co tam teď řeší ![]()
@Snopy123 píše: Více
To už bylo v tv? Včerejšek sem nestíhala celý díl ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Pravda pravdouci. Ja zas Ulici prestala sledovat, protoze x denni tema sexu s miminem Michalem a vsevedouci (teoreticky) Anezkou proste nedavam. A jako, poslouchat decka jak se bavi takhle neprirozene o sexu, me nebavi.
Proste snad zacnu sledovat az dalsi sezonu.