Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to asi přeslechla (v pátek?)ale Adriana pustila s Kokešem na lyže? Nebo to tak vyznělo
Jako říkal, že s dcerou jedou na lyže, ale nakonec i s Adrianou a Klárkou šlo na brusle, ale pak nevím, to jsem asi přeslechla.
Kdo ví, u jakého terapeuta Čechovi byli? Jestli u toho samého, jako Karla s Kryštofem? ![]()
A co je Soně potom, s kým Prokop je, to ji může být fuk.
@sharunka03 píše: Více
Kokeš jel s dcerou, ale půjčil si lyže pro ni od Adriany.
@a12 píše: Více
Stážista v elektrárně je účastník Clash of stars, takže taky nikdo normální ![]()
@vokishka píše: Více
Jo díky, mně to vyznělo, jako by jela Klárka s nima, i když což bych se nedivila v Ulici je všechno možný ![]()
Neměl by Lukáš lepší, kdyby mu do sklenice sbírali peníze ti druzí? Když bude dávat svoje, tak je to o ničem. Přeci ten kdo se zeptá, tak za „trest“ odevzdá drobný peníz na příspěvek pro Lukáše ![]()
Proč ta Milena se musí šklebit? Se má tvářit profesionálně. I kdyby přišli jen na půl deci sodovky tak ji to může být putna ![]()
Jako aby si Mário nakráčel do provozovny a volízal tam krém z misky nechal olízanou stěrku v misce a šel. Hygiena hadr
To ani ta holka neví se učí na cukrářku, ne? To jim ve škole na praxi neříkají? ![]()
Blbý cigára, ach jo, chudák malej. Jako říkala mu to babka a on to pochopil jinak ![]()
@sharunka03
Babka Inka je v invalidním, ale na cigárka má. Najednou nečeká, až ji dorazí důchod? Jsem zvědavá, jak dlouho ještě budou řešit to bydlení
zajímavé je, že ten nový byt nebyl ani vypsán k pronájmu, ale najednou je další zájemce. Jsem teda zvědavá v jakém bytě budou. Karla s Márou bydlí ve 4+kk, ne?
Tahle dějová linka je hrozná. Od začátku řeší jen peníze, cukrovku a bydlení. Nic vic.
Mário a hygiena - naprostý souhlas, myslela jsem úplně na to samé. Spíš se divím, že si tam hraje na takového šéfa a dovolí zavádět takové novoty aniž by o tom věděl Lumír.
Milena se tvářila vždycky. Musí přece dělat velké tržby a čekala asi větší dýško, kdyby přišli i na jídlo. Čekala jsem, že bude mít víc průpovídek k Denisovi. Ale očekávám teda, kdy se Blanka objeví v hospodě a Milena ji to napráší o Daniele a Denisovi.
Přijde mi, že Jolana extrémně přehání. Marie byla celou dobu ticho, snažila se, makala a snášela všechny výlevy. Luděk má obrovský barák, ale Jolana chce, aby bydlel s cizí ženskou a bývalou tchyni v malém bytě? A bude Luďkovi dělat stejné tlaky jako Vandě a očekávat, že Luděk bude vařit, prát a žehlit?
No, úplná paráda! Esterka je ale hodně vnímavé miminko, nechce být s chůvou, tak to se postavíme na hlavu, ale když Marie řekla Jolaně, že z ni cítí tu nervozitu, tak to byl oheň na střeše.
@Paní Kudrnatá píše: Více
No, mně by teda bylo trapný jít do restaurace a dát si jen vodu.. Kdyby aspoň kafe, džus nebo něco..
Ale vodu? Ještě z kohoutku zadarmo, ne?
To mě vždycky dostane, když i do ty coolny někdo přijde, přijde obsluha, co si dáte? Nic ![]()
A Luděk barák nemá, ne? To prodal jak zaplatil dluh za vandu ne?
@a12 Joo, s tou vodou souhlasím, ale i tak je Milena klasik v tom, jak se tváří a chová k hostům.
Joo no, jsem zapomněla, že barák prodal. Ale bydlet s bývalou tchýní a její přítelkyní?
To mi nepřijde úplně šťastné rozhodnutí. A třeba se Vanda vrátí a bude ještě škemrat, aby se mohla vrátit. ![]()
Hlavně teda Jolana má totální máslo na hlavě. Fakt už mě s**e. Sama svojí dceru nevychovala, jak sama řekla - po revoluci ji nehledala a teď je schopná říct, že u ní Vanda skončila? Vždyť za to všechno v podstatě může Jolana sama ![]()
@Paní Kudrnatá Tak se na ně nekoukej
, když jsou děsný ![]()
Jinak říkali, že asi ten byt už zveřejnil, tak proto další zájemce.
Jolana má máslo na hlavě hlavně přístupem k Vandě jako matce od začátku. Nevěřila ji, nerespektovala, ani ji matkou být nenechala a teď sklízí co zasela.
Jinak dítě s L si snad Vanda upletla sama, aby zachránila jejich vztah a on se k ní vrátil, pokud si to dobře pamatuji.
To by mohli v příští sezoně udělat zase výměnu ![]()
https://zeny.iprima.cz/…jmeno-504004?…
@a12 píše: Více
Jo, ten musel prodat, aby zaplatil ty dluhy za Vandu.