Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
7.2.13 20:46

@janiii nikde tam nebylo řečeno, že routery a antiviráky dávaly do nějakých firem :-), jako určitě by z toho byla hezá zápletka, a možná i bude ;) ) ale ani ten penzion to nemusel chtít na fakturu, pořád ušetří za DPH a mysím, že oni to dělají levně. A takové vyčištění compu od virů, nainstalování antiviráků a další blbosti dělají po bytech za 200 a tak…nám to taky dělá kámoš, akorát za pivo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.2.13 20:56

@zuzice Mluvim ciste hypoteticky ;) Co by kdyby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
7.2.13 21:10
@KPKristy píše:
Adrianu bych zase poslala do zahraničí, je tam zbytečná a trapná…

to její papapapa je fakt trapný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.2.13 22:54

Postava Adriany je zcela trapná, jaksi postrádám smysl toho, proč tam je. Ledaže bude dál lhát a chlastat na dluh a stane se z ní závislačka na drogách. Vůbec mě její scény nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.2.13 04:34

Legalne to nedelaji, prvni (?) kseft byla Hejlova a skolni pocitac a kdyz chtela doklad pro hospodarku, zacal se vykrucovat, ze pro skoly to delaji zadarmo a tvrdil, ze je brigadnik u nejaky firmy. Jinak muj pritel dela nemlich to samy uz par let, ale na zivnostak teda :) Ale rikala jsem mu, ze doufam, ze to kluci v serialu neposerou, protoze je to pekna reklama pro takovou cinnost obecne :)

• Citovat
  • Upravit
46669
8.2.13 06:13
@Arnica píše:
Postava Adriany je zcela trapná, jaksi postrádám smysl toho, proč tam je. Ledaže bude dál lhát a chlastat na dluh a stane se z ní závislačka na drogách. Vůbec mě její scény nebaví.

Přesně můj názor! A jelikož nesnáším feťáky, tak je mi její postava dvakrát protivná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.2.13 09:41
@KPKristy píše:
Přesně můj názor! A jelikož nesnáším feťáky, tak je mi její postava dvakrát protivná…

No jo, ale nemůžou tam být jen kladné role, né? Normálně v životě taky všichni nejsou ukázkový a takových, jak je Adriana běhá po světě dost..
Akorát teda nechápu, jaký bude jejich úkol v Ulici, byly tam proto, aby tahaly z Peška prachy, to jim nevyšlo, tak jsem zvědavá, co bude dál.. :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
8.2.13 09:44
@Silwinka87 píše:
No jo, ale nemůžou tam být jen kladné role, né? Normálně v životě taky všichni nejsou ukázkový a takových, jak je Adriana běhá po světě dost..
Akorát teda nechápu, jaký bude jejich úkol v Ulici, byly tam proto, aby tahaly z Peška prachy, to jim nevyšlo, tak jsem zvědavá, co bude dál.. :think:

No jo, mě štve i ta herečka :oops:
A myslím, že tahání peněz ještě není u konce, však ony holky něco vymyslí, jak by dědka stáhly z kůže. Mrchy jsou na to dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.2.13 09:45

@Silwinka87 tak ono jí to vcelku vyšlo. Děda jí poskytnul byt, neplatí nájem ani poplatky, ještě jí dává jídlo a ona za prahy fetuje a kalí. Takže to cucání z peněz jí docela jde. Jen jsem zvědavá, jestli mu někdy dojde s Adriankou trpělivost, nebo jí bud pořád omlouvat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.2.13 09:50

No myslím, že děda vybouchne a pak se jí zas omluví, aby jí neztratil :P

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.2.13 09:54
@KPKristy píše:
No jo, mě štve i ta herečka :oops:
A myslím, že tahání peněz ještě není u konce, však ony holky něco vymyslí, jak by dědka stáhly z kůže. Mrchy jsou na to dost :mrgreen:

Já se na ní celkem dobře bavím, ale někdy už je to moc a leze mi krkem..Mě nejvíc naštvala tím, že jsem si myslela, že jak se sesypala u té Bětky, že půjde trochu do sebe, ale už je zase stejná, jak byla.. :roll:
Nepoučitelná..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.2.13 09:55

Já už zase stahuju.. :lol: Akorát nevím, kdy budu mít čas, na to mrknout.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.2.13 09:58
@mejdylko píše:
@Silwinka87 tak ono jí to vcelku vyšlo. Děda jí poskytnul byt, neplatí nájem ani poplatky, ještě jí dává jídlo a ona za prahy fetuje a kalí. Takže to cucání z peněz jí docela jde. Jen jsem zvědavá, jestli mu někdy dojde s Adriankou trpělivost, nebo jí bud pořád omlouvat. :nevim:

To jo, to máš pravdu..Obírá ho po troškách a hlavně mu nakukala, že shání práci a Pešek jí to sežral i s navijákem.. :roll:
Jediná ta Amálka jim pořád nevěří..A to už od začátku..

• Citovat
  • Upravit
11370
8.2.13 10:01

@Silwinka87 amálka je úžasná a podle mě to ještě od*ere… pro dobrotu na žebrotu. :( no uvidíme, ale doufám, že další sezonu už tam adri nebude. Třeba jí scénáristi chtěj do léta napravit, jako to udělali s většinou postav. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.2.13 11:28

Jo a brala bych, aby se vrátila Světluš. Ta mi tam chybí. Tak uvidíme jestli se počase vrátí, bylo by to fajn. To její brucháčik mi chybí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí