Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janiii nikde tam nebylo řečeno, že routery a antiviráky dávaly do nějakých firem
, jako určitě by z toho byla hezá zápletka, a možná i bude
) ale ani ten penzion to nemusel chtít na fakturu, pořád ušetří za DPH a mysím, že oni to dělají levně. A takové vyčištění compu od virů, nainstalování antiviráků a další blbosti dělají po bytech za 200 a tak…nám to taky dělá kámoš, akorát za pivo ![]()
@KPKristy píše:
Adrianu bych zase poslala do zahraničí, je tam zbytečná a trapná…
to její papapapa je fakt trapný…
Postava Adriany je zcela trapná, jaksi postrádám smysl toho, proč tam je. Ledaže bude dál lhát a chlastat na dluh a stane se z ní závislačka na drogách. Vůbec mě její scény nebaví.
Legalne to nedelaji, prvni (?) kseft byla Hejlova a skolni pocitac a kdyz chtela doklad pro hospodarku, zacal se vykrucovat, ze pro skoly to delaji zadarmo a tvrdil, ze je brigadnik u nejaky firmy. Jinak muj pritel dela nemlich to samy uz par let, ale na zivnostak teda
Ale rikala jsem mu, ze doufam, ze to kluci v serialu neposerou, protoze je to pekna reklama pro takovou cinnost obecne ![]()
@Arnica píše:
Postava Adriany je zcela trapná, jaksi postrádám smysl toho, proč tam je. Ledaže bude dál lhát a chlastat na dluh a stane se z ní závislačka na drogách. Vůbec mě její scény nebaví.
Přesně můj názor! A jelikož nesnáším feťáky, tak je mi její postava dvakrát protivná…
@KPKristy píše:
Přesně můj názor! A jelikož nesnáším feťáky, tak je mi její postava dvakrát protivná…
No jo, ale nemůžou tam být jen kladné role, né? Normálně v životě taky všichni nejsou ukázkový a takových, jak je Adriana běhá po světě dost..
Akorát teda nechápu, jaký bude jejich úkol v Ulici, byly tam proto, aby tahaly z Peška prachy, to jim nevyšlo, tak jsem zvědavá, co bude dál.. ![]()
@Silwinka87 píše:
No jo, ale nemůžou tam být jen kladné role, né? Normálně v životě taky všichni nejsou ukázkový a takových, jak je Adriana běhá po světě dost..
Akorát teda nechápu, jaký bude jejich úkol v Ulici, byly tam proto, aby tahaly z Peška prachy, to jim nevyšlo, tak jsem zvědavá, co bude dál..
No jo, mě štve i ta herečka ![]()
A myslím, že tahání peněz ještě není u konce, však ony holky něco vymyslí, jak by dědka stáhly z kůže. Mrchy jsou na to dost ![]()
@Silwinka87 tak ono jí to vcelku vyšlo. Děda jí poskytnul byt, neplatí nájem ani poplatky, ještě jí dává jídlo a ona za prahy fetuje a kalí. Takže to cucání z peněz jí docela jde. Jen jsem zvědavá, jestli mu někdy dojde s Adriankou trpělivost, nebo jí bud pořád omlouvat. ![]()
No myslím, že děda vybouchne a pak se jí zas omluví, aby jí neztratil ![]()
@KPKristy píše:
No jo, mě štve i ta herečka
A myslím, že tahání peněz ještě není u konce, však ony holky něco vymyslí, jak by dědka stáhly z kůže. Mrchy jsou na to dost
Já se na ní celkem dobře bavím, ale někdy už je to moc a leze mi krkem..Mě nejvíc naštvala tím, že jsem si myslela, že jak se sesypala u té Bětky, že půjde trochu do sebe, ale už je zase stejná, jak byla.. ![]()
Nepoučitelná..
Já už zase stahuju..
Akorát nevím, kdy budu mít čas, na to mrknout.. ![]()
@mejdylko píše:
@Silwinka87 tak ono jí to vcelku vyšlo. Děda jí poskytnul byt, neplatí nájem ani poplatky, ještě jí dává jídlo a ona za prahy fetuje a kalí. Takže to cucání z peněz jí docela jde. Jen jsem zvědavá, jestli mu někdy dojde s Adriankou trpělivost, nebo jí bud pořád omlouvat.
To jo, to máš pravdu..Obírá ho po troškách a hlavně mu nakukala, že shání práci a Pešek jí to sežral i s navijákem.. ![]()
Jediná ta Amálka jim pořád nevěří..A to už od začátku..
@Silwinka87 amálka je úžasná a podle mě to ještě od*ere… pro dobrotu na žebrotu.
no uvidíme, ale doufám, že další sezonu už tam adri nebude. Třeba jí scénáristi chtěj do léta napravit, jako to udělali s většinou postav. ![]()
Jo a brala bych, aby se vrátila Světluš. Ta mi tam chybí. Tak uvidíme jestli se počase vrátí, bylo by to fajn. To její brucháčik mi chybí. ![]()