Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady máte oblíbenkyni
, těhotná asi ještě není, když o tom nedávno uvažovala… nebo jenom chce oddálit spekulace…
http://www.super.cz/…cerusce.html
@L-enny píše:
Já bych raději svatbu, než Jardu s Markétou.![]()
nemusí být všude nevěra
Jak to má Lenka s rodiči tam snad dosud ani nebylo (kromě teda posledních dvou dílů).
Dívám se na Ulici ze začátku, ale třeba už si to nepamatuju.
Když se to před časem opakovalo na Cinema, tak sem postřehla něco o tom že mněla nějakou autohavárii nebo co a někdo přitom zemřel. Snad proto přišla učit do školy v Ulici
a aby byla daleko od rodičů.
Holky s tou Lenkou to bylo tak že ona byla s nějakým ženáčem nebo tak a on pak zemřel a jeho matka byla v ulici a dělala jí peklo…proto ona utekla z domu a rodiče asi byli proti tehdy tak proto nemají žádný moc vztahy… ![]()
Jo, Lenka utekla před mstivou matkou mrtvého přítele, která jí vše dávala za vinu a psychicky jí týrala a stupňovalo se to tak, že baba za ní dolézala až do školy a psala výhružné dopisy a pak ji čapli…
Lenka to samozřejmě skrývala i před Hejlicí, se kterou seděla v kabinetě a ta myslím našla výhružný anonym a začla jednat ![]()
Tak Mára a Monika
![]()
Tééééda, vy máte pamatováka!! TeĎ se mi to taky vybavuje, ale nebýt vás, tak si nevzpomenu.
@L-enny píše:
Tééééda, vy máte pamatováka!! TeĎ se mi to taky vybavuje, ale nebýt vás, tak si nevzpomenu.
Já jsem na tom úplně stejně..
![]()
On tam vůbec nebyl, on umřel někde na té Moravě a ona na to odjela do Prahy, skrýt se před tou jeho matkou, která se zbláznila…
Tak jsem si rikala, ze se musim podivat na Chlapci a chlapi na tu kadernici, vypadlo mi jmeno, tak ze si ji pripomenu… ani tuk, nakonec jsem musela googlit, kdo ze z Ulice ji to hraje. A nechce se mi verit, ze je to Jachnicka, neni mozny, aby nekdo vypadal petadvacet let porad stejne mlade ![]()
@ncc1701 Jj vypadá pořád stejně, jen ten osmdesátkovej květák vyměnila za rovné vlasy ![]()