Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6374
10.2.13 22:00

Smíchov taky nechytáme, taky jsme na satelitu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.2.13 08:49

Tady máte oblíbenkyni :lol:, těhotná asi ještě není, když o tom nedávno uvažovala… nebo jenom chce oddálit spekulace…
 http://www.super.cz/…cerusce.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.2.13 09:14
@L-enny píše:
Já bych raději svatbu, než Jardu s Markétou. :lol: :lol: nemusí být všude nevěra :?Jak to má Lenka s rodiči tam snad dosud ani nebylo (kromě teda posledních dvou dílů). :think: Dívám se na Ulici ze začátku, ale třeba už si to nepamatuju. :think:

Když se to před časem opakovalo na Cinema, tak sem postřehla něco o tom že mněla nějakou autohavárii nebo co a někdo přitom zemřel. Snad proto přišla učit do školy v Ulici :nevim: a aby byla daleko od rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
11.2.13 09:24

Holky s tou Lenkou to bylo tak že ona byla s nějakým ženáčem nebo tak a on pak zemřel a jeho matka byla v ulici a dělala jí peklo…proto ona utekla z domu a rodiče asi byli proti tehdy tak proto nemají žádný moc vztahy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
11.2.13 09:41

Koukám na opáčko…Mára je úžasnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
11.2.13 09:43

@Dice

Ty jo to už si vůbec nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.2.13 10:08

Jo, Lenka utekla před mstivou matkou mrtvého přítele, která jí vše dávala za vinu a psychicky jí týrala a stupňovalo se to tak, že baba za ní dolézala až do školy a psala výhružné dopisy a pak ji čapli…

Lenka to samozřejmě skrývala i před Hejlicí, se kterou seděla v kabinetě a ta myslím našla výhružný anonym a začla jednat :mrgreen:

Tak Mára a Monika :potlesk: :srdce: :palec:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
11.2.13 11:26

Tééééda, vy máte pamatováka!! TeĎ se mi to taky vybavuje, ale nebýt vás, tak si nevzpomenu.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
11.2.13 11:27

A proto se mnou nikdo nechce hrát společenskou hru Film… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.2.13 11:37
@L-enny píše:
Tééééda, vy máte pamatováka!! TeĎ se mi to taky vybavuje, ale nebýt vás, tak si nevzpomenu.

:potlesk: Já jsem na tom úplně stejně.. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4514
11.2.13 12:21

@ivik21

a kdo hrál toho jejího přítele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
11.2.13 12:24

On tam vůbec nebyl, on umřel někde na té Moravě a ona na to odjela do Prahy, skrýt se před tou jeho matkou, která se zbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
11.2.13 12:44

Ahááá tak to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.2.13 19:41

Tak jsem si rikala, ze se musim podivat na Chlapci a chlapi na tu kadernici, vypadlo mi jmeno, tak ze si ji pripomenu… ani tuk, nakonec jsem musela googlit, kdo ze z Ulice ji to hraje. A nechce se mi verit, ze je to Jachnicka, neni mozny, aby nekdo vypadal petadvacet let porad stejne mlade :)

• Citovat
  • Upravit
11822
11.2.13 19:47

@ncc1701 Jj vypadá pořád stejně, jen ten osmdesátkovej květák vyměnila za rovné vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí