Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Machalka Míša tam teď vůbec není- je asi v nemocnici, má zápal plic, asi kvůli toho se vrací ne? ![]()
Holky, s tou Míšou. Tam bylo taky jednou, že je těhotná nebo ne? Jak to tam bylo?
@Hesovi aha, já to v té době nějak moc nesledovala, tak jsem pak už neviděla pokračování. Dík
Jé, tak že by se vrátila i Světlana? Proč by se jinak na ní vzpomínalo?
No někde se psalo, že Světlana se vrátí (po porodu a z mateřské někdy nastoupí zpět), protože i lidi si ji žádali ![]()
Nejvíce se mi líbí Vilma Nyklová, ani nemusí mluvit, její xichtíky mluví za ní
![]()
Já teď celý týden neviděla a ani neuvidím, tak od pondělka zasednu ![]()
Mikoho né, ten kluk je mi krajně nesympatickej. Hrozný ksichty inteligentní hází a ty hlášky! Doufám, že zase zaleze:-)
@Machalka myslím, že Míša už se asi nevrátí, říkala skorošvagrová která s ní chodí do třídi. Prý v seriálu asi končí ![]()
Po obědě mrknu na dnešní díl, jsem zvědavá na ropuchu Veroniku…
Miki je sympaťák, ale až příliš uvědomělý, někdy to přehání…
Holky až by se vrátil slušňák Miky a do toho Adriana! A nevíte jak měl Franta špatný vysvědčení? Že má zaracha
Teda holky, teprv se dívám na včerejší díl a ta Andula to je síla ![]()
Jinak doufám že Miki a Míša se nevrátí…já je uplně nesnáším
![]()
@renda81 píše:
Holky až by se vrátil slušňák Miky a do toho Adriana! A nevíte jak měl Franta špatný vysvědčení? Že má zaracha
Jo, na to vysvědčení jsem chtěla taky reagovat. Bedřich mě s tím totiž dost se*e, jak do Franty furt vandruje kvůli známkám. Neřeknu, kdyby byl doktor práv, já tohle nemám ráda. Doufám, že nebudu stejná. Vím, jak jsem se učila já, že mě to nebavilo, měla jsem trojky, tak nebudu dětem za trojky dávat zaracha a tvářit se u toho jako mistr světa…