Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
1.3.13 10:15
@ncc1701 píše:
@Petorka Za zabiti, vrazil nekomu facku a jemu nekde neco prasklo a nedal to.

No ty brďo, tak to koukám, já myslela nějakou mladickou nerozvážnost a on přímo zabití…na jak dlouho to měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.3.13 10:21

No Gábina se fakt předvedla, Adriana by už měla vypadnout :cert:

Jarda měl opět supr hlášku, že si „Mirina čte Babičku, co jiného by jí babička mohla podšoupnout!!“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
1.3.13 10:23

@Petorka To nevim..

• Citovat
  • Upravit
914
1.3.13 11:47
@Sarisek1 píše:
Jak tam ty spagety jedli, tak jsem si je musela druhy den udelat, tekli mi sliny :) Co myslite Marketa s Jardou? bude neco?? 8)

Taky jsme je měli včera na večeři uplně mě navnadili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
1.3.13 11:48
@rences píše:
Ta Gabína to je hysterka :roll: :roll: :roll: že ji ten Hynek nekopne do dupy,´at si zkusi sama denne chodit do prace :cert: :cert: :cert: a Adriana fakt boduje…miky dostává teda pěknou sadu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jo, mohla by si to s Hynkem vyměnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
1.3.13 11:51
@-Sára píše:
Holky chci se zeptat ta telka-naladím ji i na satelitu od tv digi? tam ta ulice jede od uplného začátku?

Telku naladíš i přes set top box. Pokud máte doma LCD nebo plazmu, tak si vyhledejte nové kanály a ono vám to tu stanici najde a uloží :palec: Akorát mají blbý signál :cert: My bydlíme na kraji Prahy a občas nám ten kanál vypadává, to samé Smíchov :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.3.13 12:09

Sep top box nemáme, pouze satelit tv digi, a na netu jsem se ted dočetla, že tv digi telku zatím nevysílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
1.3.13 12:23
@-Sára píše:
Sep top box nemáme, pouze satelit tv digi, a na netu jsem se ted dočetla, že tv digi telku zatím nevysílá.

Na Nově běží reklama, které ty kabelovky tu Telku mají. Možná je ta vaše v jednání a co nevidět, to tam taky dají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.3.13 12:26

No snad to spustí dřív než bude léto, to většinou býváme s prckama celý den na zahradě, a na tv se moc nedíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
1.3.13 12:51
@MarkyM píše:
@rencesMě tedy Adriana pěkně sere i to její tancování :roll: já jí úplně nesnášim :mrgreen:

Jako A není žadna hvezda to souhlasim ( ten tanec co předvedla :mrgreen: :mrgreen: ) :D ale mikyho nesnasim je to spratek, alspon mu tam nekdo dava sodu :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.3.13 12:53

MarkyM, jsi moje holka, Adrianu taky nesnáším, to už se spíš smířím s Mikim. Ale Adruš je katarstrofální postavička, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.3.13 13:02

Třeba tu starou Ulici taky ted někdo háže na uložto, se mrkni:-)

@-Sára píše:
No snad to spustí dřív než bude léto, to většinou býváme s prckama celý den na zahradě, a na tv se moc nedíváme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.3.13 13:13
@KPKristy píše:
MarkyM, jsi moje holka, Adrianu taky nesnáším, to už se spíš smířím s Mikim. Ale Adruš je katarstrofální postavička, fakt…
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
1.3.13 13:23

@-Sára na satelitu ještě nevysílají, prý ale budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.3.13 13:41

Tak jsem viděla dnešek a mám k tomu jediné - Adriana je pí*a, a dokud nezachrání miminko nebo starýho nemouhoucího člověka z Mariánskýho příkopu, tak má u mě utrum :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí