Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
6.3.13 14:33

@KPKristy sakra holky trochu slitování já to neviděla :lol: né dělám si psinu… já si toho všimla a začíná mi to být někdy protivný, ale vedle Lenky je asi pořád ten v pohodě, tak ho respektuju :lol: ale ožralej mi teda přišel už několikrát :lol:

Příspěvek upraven 06.03.13 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 14:34
@sexyfraga píše:
Tak asi dnešní koukám přes voyo. Ale stejně je to vůl…

Tak to bude asi dnešní. Zítřejší tam bývá tuším až večer po dnešním :think:
Ale stejně je to vůl, to máš pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 14:34
@maluska píše:
@KPKristy sakra holky trochu slitování já to neviděla :lol: né dělám si psinu… já si toho všimla a začíná mi to být někdy protivný, ale vedle Lenky je asi pořád ten v pohodě, tak ho respektuju :lol: ale ožralej mi teda přišel už několikrát :lol:Příspěvek upraven 06.03.13 v 14:34

Já bych ti ten staženej díl poslala, ale nevím, jak a jestli to vůbec jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
6.3.13 14:36

@KPKristy mohlo by to jít přes nějakou úschovnu, tam se obvykle soubor nahraje a druhé straně se pošle odkaz, kde ti to může stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
6.3.13 14:37

@KPKristy děkuju děkuju ale už je to zas na ulozto a už to stahuju :palec: sice mi za chvíli vstává dítě moje a jdeme ven, ale večer to v telce nestíhám tak na to mrknu až půjde zas spát, manžel zas do 22h v práci tak na to budu mít klid :mrgreen:
hi teď koukám že pod tím dílem na ulozto je napsáno „stahujte rychle, mažou to jako prase“ :lol: tak snad se mi to stáhne, ještě 15 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
6.3.13 14:39

Docela mě překvapilo že smazali i ten díl ulice co byl na ulozto jako zaheslovaný, myslím, že brzo budeme mít co dělat abychom to stáhly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 14:49

Ale tak jako nechápu, proč to tam teda dávají. To se tím někdo baví, že to tam nahraje, a pak se chlemtá lidem, když to nestíhají stáhnout? Nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65092
6.3.13 14:53

@KPKristy Ne, to tam dá nějaká dobrá duše a pracovníci Novy to mažou, aspoň tak jsem to slyšela já. Mažou to právě kvůli tomu, aby si každý zaplatil Voyo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 14:58
@vokishka píše:
@KPKristy Ne, to tam dá nějaká dobrá duše a pracovníci Novy to mažou, aspoň tak jsem to slyšela já. Mažou to právě kvůli tomu, aby si každý zaplatil Voyo.

Hm, tak to jo. Ale aby se nezbláznili. I tak jsou mraky těch, co si voyo zaplatí, řekla bych. A určitě ne kvůli Ulici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.13 15:31

Já si Voyo platit nebudu, i kdyby Ulice nikde nebyla. To spíš přestanu sledovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.13 15:33

Já jim taky nic platit nebudu, to mě ani nehne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
6.3.13 16:38

Do poslední chvíle jsem věřila, že bude Lence věrnej..

Já se fakt nedivím, že lidem přijde věrnost jako klišé, nebo něco divnýho, když ze všech stran se line jenom nevěra, nevěra, nevěra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
6.3.13 16:49

Navnadily jste mě, stahuju taky, je to jen seriál, ale taky mě to mrzí, že to zas půjde tím oním směrem
navíc tu markétu vůbec nemusím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
6.3.13 17:28

Jo taky nechápu, proč to zpoplatnili celé. to mi nedokáže vysvětlit ani kámoš, který voyo vytváří. kdyby ty odvysílané díly nechali zdarma, tak to nikdo nestahuje. co to dávat třeba na youtube? to by šlo taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.13 18:10
@Granda píše:
Jo taky nechápu, proč to zpoplatnili celé. to mi nedokáže vysvětlit ani kámoš, který voyo vytváří. kdyby ty odvysílané díly nechali zdarma, tak to nikdo nestahuje. co to dávat třeba na youtube? to by šlo taky ne?

Na youtube se to občas taky objeví, ale myslím, že to má Nova v merku všude, protože dlouhodobě tam ulice nevisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí