Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
7.3.13 15:09

No to je fakt, ty nejlepší scénky z dílny už nebudou, atmosféra bude napjatá, všichni se budou tvářit, těžko říct, jestli se Jarda Bédovi svěří, no Lenky je mi fakt líto, ta si plánuje svojí vysněnou svatbu a Jarda zatím tohle spáchal…fakt jsem pořád věřila, že tu pusu utnul a dál nic.
Na vývoj Markéty jsem taky zvědavá, ona je taková, že fakt netuším jak jí odhadnout, jestli sklapne a sama odejde nebo jebo jestli naopak bude Jardu uhánět a vyvíjet nátlak. Taky by mě zajímalo, jestli se jí Jarda poddá nebo to byl pro něj jen románek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50136
7.3.13 15:24
@kiloka píše:
@MUFICE :think: mě to píše, že je soubor smazán :roll:… Škoda, počkám si na večer :mrgreen:

Ted už to tam fakt není 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50136
7.3.13 15:49

@kiloka máš ho tam, tak si pospěš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
7.3.13 15:56

@MUFICE děkuji, už to stahuji ;)

• Citovat
  • Upravit
50136
7.3.13 15:57
@kiloka píše:
@MUFICE děkuji, už to stahuji ;)

Já čekám na ten další díl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
7.3.13 15:59

@MUFICE :think: myslíš, že už tam páteční díl bude?

• Citovat
  • Upravit
50136
7.3.13 16:01
@kiloka píše:
@MUFICE :think: myslíš, že už tam páteční díl bude?

mohl by ho tam někdo dát, ten dnešní už tam byl včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.3.13 16:22

Páteční díl ještě není ani na voyo tak nebude ani tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.3.13 16:44

Ahoj holky, tak už tady několik dní pročítám tuto diskuzi a nestačím se divit co vymyslíte :mrgreen: Fakt se bavím :mrgreen: No, já taky nechápu jak to Jarda může udělat když mají s Lenkou před svatbou :roll: ale on zase když přijde domů tak si myslím že od Lenky nemá moc pochopení a Lenka tak všechno hrozně řeší, že podlehl nic neřešící a vtipné Makrétě. I když já ji úplně nesnáším :cert: No, ale kdyby mi to udělal manžel tak teda nevím jak bych se přes to přenesla..A jsem ráda, že tam už moc nebívá Gábina tu úplně nenávidim..Furt to její nemám na nic čas, Tereze vykládá jak jenom vaří. Taky mám hromadu kamarádek ještě ve škole a když přijdou k nám tak jsem ráda, že jim můžu dát uvařeny jídlo a jsem ráda že mám mimčo a manžela, tak jsem to přece chtěla tak na co si furt stěžuje? Přitom si myslím že má času, Šimon už chodí do školky tak co dělá celý dny? :nevim: 1Já to sleduju teda až ráno, manžel to nesnáši a jenom se mě u toho směje a dopoledne malá spinká tak mám na to klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 17:19

@kiloka pokud to tam je a po rozkliknutí píše soubor smazán tak to teď někdy museli smazat, to se mi stalo včera, ale během pár hodin to tam bylo znova, tak zkus za pár hodin znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50136
7.3.13 17:19
@sexyfraga píše:
Páteční díl ještě není ani na voyo tak nebude ani tam.

však já si na něj počkám, doufám, že ho tam co nejdřív dají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 17:24

Jé tak to byla rychlovka na tom ulozto
@soleile koukám že tu asi není nikdo kdo byl měl oblíbenou postavu Gábiny nebo Lenky :mrgreen:
holky já myslím, že voyo to pouští až po tom co proběhne díl v televizi, takže pak to někdo stáhne a dá na ulozto, bývá to tam nejdřív kolem 8 h večer, teda aspoň co jsem vypozorovala, tak mám takovou teorii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.3.13 17:37

Na voyo máš vždy díl dopředu ono tam je uveden nový díl co nebyl v TV, ale běží tam díl včerejší takže asi mají nějakou chybu. Jinak tam je vždy nový díl hned po odvysílání aktuálního dílu.(Takže dnešní díl tam má být už od včera) sice tam je, ale díl je úplně stejný akorát jiné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50136
7.3.13 17:43
@maluska píše:
Jé tak to byla rychlovka na tom ulozto
@soleile koukám že tu asi není nikdo kdo byl měl oblíbenou postavu Gábiny nebo Lenky :mrgreen:
holky já myslím, že voyo to pouští až po tom co proběhne díl v televizi, takže pak to někdo stáhne a dá na ulozto, bývá to tam nejdřív kolem 8 h večer, teda aspoň co jsem vypozorovala, tak mám takovou teorii :)

Mrknu tam večer, kdyžtak to dám stahovat přes noc, jako dneska :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 17:43

@sexyfraga aha tak to jsem nevěděla, je vidět že voyo nesleduju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...