Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
7.3.13 17:44

Holky já to celej týden nějak neviděla a na stahování není moc čas, dneska to snad stihnu ale můžete mě prosím nastínit co se stal?? Jarda je s Markétou nebo co?? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.3.13 19:11

A je to tu…Hejl zavěsil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:17

Tý jo, to je mazec, Markéta si myslí že Hejl Lenku opustí a bude jen s ní, ten její pohled mluvil za vše - myslím že bude Hejla uhánět a mstít když ji střízlivý odkopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.3.13 19:21

To byl dneska zase mazec, furt tu Markétu s Hejlovcem nemůžu rozdejchat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:22

@Blešík myslím že Hejl sám to nemůže rozdýchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
7.3.13 19:24

Hustý to teprve bude, je jasné že bude s Lenkou, ale Markéta bude dělat dusno, konečně se něco bude dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.3.13 19:28

@pvmr taky bych řekla :mrgreen: Zrovna Jardu mám ráda, malej, nechtěla bych být v jeho kůži, ty výčitky ho sežerou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:30

@Blešík no a do toho chování Markéty, která si myslí, že má Jardu omotaného kolem prstu - nooo je mi ho líto, to už je lepší ta Lenka (ikdyž ji taky nemůžu vystát) ale Markéta je děsná - myslím že Jarda bude zažívat peklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.3.13 19:32

No to bylo tóčo!! Já jsem si teda fakt myslela, že na tohle nedojde! Ale jako chudáka bych Hejla fakt neviděla! Je to pěknej debil, že něco takového udělal! Dobře mu tak.. Ať platí za svoje chyby!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
7.3.13 19:40

Ach jo…no tak jsem viděla, co jsem vidět nechtěla a od včerejška věděla…jsem zvědavá na zítřejší díl, holky dejte zase echo, jak to tam s tou Markétou pokračuje, pipka jedna, jak jsem jí začla fandit, tak bych jí jednu… :pocitac:, teď je mi té Lenky fakt líto, i když je teda :zed:, zase otravuje s účesem a svatbou, ale zase na druhou stranu, je přeci taková, jakou si Jarda chtěl vzít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
7.3.13 19:48

Mě tak nějak překvapuje, že se najde ještě mužský co z toho má špatné svědomí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 19:51

@Phoebe13

Tak oni měli nebo vlastně mají s Lenkou hezký vztah, tak ho to štve no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:52

@MarkyM no tak na to měl myslet asi dřív než se tam začal muchlovat s Markétou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
7.3.13 19:54

Když si vezmu chlapské smýšlení, tak by mě zajímalo jestli ho trápí svědomí nebo představa kam to povede…
Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale myslím, že většina by z toho až tak hotová nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 19:56

@pvmr

To jo no…já ho neomlouvám to ne, ale je mi ho asi líto no :( ještě zažije peklo nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí