Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na Lence mi vadí, jak tak divně mluví. spisovně, ale tak strojeně, prodlužuje slova, jak u nich pořád přemýšlí a furt to její hmmm. já bych ji kopla.to tam nemohli dát někoho pro nás z Moravy?
![]()
odvar z makovic je dobrý ![]()
@MLD20 píše:
Mě na ulici vadí i třeba ta Lidunka…ta je vyloženě na pěst, líná jak prase, pořád se jí něco nelíbí, už začíná dohánět Lenka Hejlovou, ta mi vadí už delší dobu…jinak na to ale pořád musím čumět
joo Lída
![]()
@monicskaa i můj chlap nadává, když ona promluví, fakt mi ta holka dost vadí ![]()
@MLD20 píše:
@monicskaa i můj chlap nadává, když ona promluví, fakt mi ta holka dost vadí
můj chlap nadává už při úvodní znělce
prej taky by jí mohli změnit, už mi leze na nervy
a hlavně ječel, že jí dávaj i na štědrý den ![]()
@ivulineček píše:
Na Lence mi vadí, jak tak divně mluví. spisovně, ale tak strojeně, prodlužuje slova, jak u nich pořád přemýšlí a furt to její hmmm. já bych ji kopla.to tam nemohli dát někoho pro nás z Moravy?![]()
odvar z makovic je dobrý
Přesně tak mluví a i se u toho tak kroutí. Prostě délku slova doprovází pohybem celého těla nebo jak bych to popsala ![]()
@monicskaa tak to můj ne, my koukáme spolu
…ale Lidunku nemusíme a pak teda Emičku, sice obdivuju jak to ty děti dokáží zahrát, ale podle mě je Ema rozmazlená
@MLD20 píše:
@monicskaa tak to můj ne, my koukáme spolu![]()
…ale Lidunku nemusíme a pak teda Emičku, sice obdivuju jak to ty děti dokáží zahrát, ale podle mě je Ema rozmazlená
joo, to taky řikám o té Emě.. Ta mě tam vytáčela ![]()
No holky jak to tak vypadá, že by Hložánek zbalil Andriankuůůůůů???
no to bych asi čuměla. No k Lídě se ani vyjadřovat nebudu a že se chová jako / nechci urážet tur / LÍDA!!! ufňukaná, unavená, maminčina prdelka - já bych s ní nebyla ani v předsíni ![]()
Holky a jak se vám líbí Ševčíková jako Klára? Jsem teď v Gymplu zahlídla Sabinu Královou, která ji hrála předtím, a to je furt ještě kočka. Když tu Ševčíkovou zabírají zblízka, vypadá jak šedesátiletá babka
Vrásčitej ksicht, podivnej make-up, no z fleku by mohla hrát Adrianinu babičku
Nemám ráda nahrazování postav jinejma hercama, pak se neubráním srovnávání no ![]()
@Machalka když já si pamatuju jenom jak Adriana bydlela u dědy a tamtu Kláru si nepamatuju
ale máš pravdu, že ta herečka má hrozně strhanej obličej a nehrála ona Marušu v Arabele???
Mne zas tak strhana neprijde
Priste se budu asi muset lip koukat
asi takhle
![]()
Odvar z makovic me fakt pobavil
![]()
Bedrich + Marketa to me taky napadlo, ale to uz by bylo trapny, dvakrat stejnej nevernik
![]()
@Alčák1 taky mě to napadlo o Hložánkovi, se nastěhuje k ní do bytu třeba
až se matinka zase vtírne zpět k Peškovi
@monicskaa a nebo rovnou k Hejlový. Ježiš to by byla dvojka - frajer a kráva ![]()
Hejlová a kráva
![]()
mě právě příjde skvěla, jak Hložánkovi pomáhá, hlavně potom, co ji udělal
![]()