Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19200
20.12.12 14:00

Jé já to včera neviděla (nebo jen kousek - že dali Mikimu ten skutr a že Lída byla u Farských doma a Honza odcházel) víc si nepamatuju, bylo tam něco zajímavýho? Dneska jsem to nestihla tu reprízu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.12 14:02

Jo, Lenka mluví a artikuluje (a gestikuluje) fakt hrozně.. a zprvu mi byla hrozně nesympatická Bětka a už jí mám ráda, tak doufám, že se jim to nepodělá kvůli Kristýně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.12.12 16:11

@Alčák1 @Spenata Nojo holky ale představte si, že by se to týkalo vás a vašich dětí (ne že bych vám to přála :kytka: ) Já si myslím, že člověk fakt nechce věřit tomu, že by ho jeho dítě chtělo jen využívat. A navíc jak to ta ludra zahrála do outu :zed: Jsem čekala že se to konečně provalí a ona to tak zkoulí, že jí to zas projde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.12.12 16:13
@PetaP píše:
Jé já to včera neviděla (nebo jen kousek - že dali Mikimu ten skutr a že Lída byla u Farských doma a Honza odcházel) víc si nepamatuju, bylo tam něco zajímavýho? Dneska jsem to nestihla tu reprízu

No Lída Honzvi řekne, že už to takhle dál nezvládá, že se odstěhuje, že se nějak míjejí, nebo co. Ale zas podle upoutávky to vypadá, že to Honza bude chtít urovnat, tak uvidíme dneska :D No a vůbec se mu teda nedivím, takovej podraz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.12 19:22

Tak mezi Lídou a Honzou to vypadá vše ok :D ikdyž ona se teda chovala fakt divně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 11:01

Holky, co se včera dělo v ulici? Nestihla jsem jí, ani dneska ráno :zed:
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
531
21.12.12 11:10

No včera se v ulici řešil pořád ten Hložánek ml. jóó a Honza s Lídou se usmířili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
21.12.12 12:34

Já to taky včera nestihla a ráno jsem byla nakupovat dárky.. takže nic převratnýho se nestalo jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.12.12 12:21

No, ale co ten Hložánek st. u dveří? 8o
to bude tóčo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64846
22.12.12 12:30

@ivulineček Možná ne, možná „prozřel“, když zůstal doma sám. Viděla jsem i ukázku, jak stojí vedle Lumíra, když tam zpíval ten sbor.Od něj se asi dozví, kde jsou. Tak možná v rámci Vánoc sáhli scénáristé po velkém usmíření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
22.12.12 12:36

Vypadá to že Kristýna řekne Bětce, že vyjela po Matějovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.12 19:13

http://www.super.cz/…promile.html
Uff a ještě veze dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.12.12 19:29

@KPKristy
kráva :cert: :cert: :cert: já bych takový rodiče kopala do prd…
co rodiče, řidiče! ale rodiče hlavně!
nestačí, co je venku, musí ještě chlastat.
jinak Bětku jsem zezačátku nemusela, ale je to sympaťanda, a jestli jim to Kristýna pokazí, tak mě to naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
23.12.12 20:57

Ty jo, tak kdyby se měli Bětka s Matějem rozejít kvůli Kristýny, tak s Ulicí končím :cert: :cert: :cert:
snad ten vztah za něco stojí, ne? teda doteď to vypadá, že má pevné základy, tak snad to tak i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.12 21:28
@ivulineček píše:
@KPKristy
kráva :cert: :cert: :cert: já bych takový rodiče kopala do prd…
co rodiče, řidiče! ale rodiče hlavně!
nestačí, co je venku, musí ještě chlastat.
jinak Bětku jsem zezačátku nemusela, ale je to sympaťanda, a jestli jim to Kristýna pokazí, tak mě to naštve.

Nechápu, co se může stát, aby ožralá matka vezla dítě. Snad jen, kdyby mu visel život na vlásku a ona ho vezla do nemocnice. Ale pochybuju, že tohle byl ten případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí