Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148479
29.10.15 09:38

Tak už se dívám. Tohle už jsem viděla, za chvíli bude ožralej Mára :mrgreen: pak je další díl a ten jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
29.10.15 09:47

A já to včera neviděla :-D a docela mi mrzí, že jsem neviděla ten mejdan :-D no jsem zvědavá co se z toho vyklube :-)

a jinak scéna jak ožralý Mára ohrabává mámu - to bylo super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
29.10.15 10:06

Chtěla bych vidět, kterej devítiletej kluk bude takhle v pohodě s tátovou milenkou a na tátu, když od nich odešel :nevim: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
29.10.15 10:38

Dominik s patkou, to je fakt síla, jak s ní pořád pohazuje, drsnej jak včerejší patka chleba :mrgreen: :mrgreen:
@luc2ka taky si říkám, že Oliver je až moc v pohodě, ale on ten herecký výkon toho kluka ani žádné jiné emoce, než potlačovaný výbuch smíchu, nezvládne. A už se těším, jak jí bude ve škole oslovovat" čau Terezo" :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
29.10.15 10:44

Holky já teda apriori s Terezinou sukní problém nemám. Jen jsem nikdy nopochopila to nošení tmavých svršků nahoře a bílých(světlých)dole. To málokomu sluší. Já to nosím odjakżiva naopak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
29.10.15 10:47

Mirka děs. Přehnala buď slunění nebo vlasů bělení. :mrgreen: a to je to pěkná baba jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.15 10:50

Já jsme strašně zvědavá, kam Motyka vycestuje, když po tom tak prahne :dance: Odhaduju to na Mácháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
29.10.15 11:22
@luc2ka píše:
Chtěla bych vidět, kterej devítiletej kluk bude takhle v pohodě s tátovou milenkou a na tátu, když od nich odešel :nevim: :nevim: :think:

Tak presne tohle jsem si taky rikala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
29.10.15 12:11
@Didlinka33 píše:
Prej jí bude balit..No ale nevím, nevím, jestli zrovna on to s ní myslí upřímně, moc na to nevypadá.. A jestli nemyslí, tak že mu na to Róza zase neskočí, už mě štve jak z ní dělají takovou trubku :zed:

Jestli to zase bude bouda a Rozina naleti, tak uz me nastvou. Navic me celkem zarazilo, ze ona, takova „panna orleanska“ se s nim hned liba a to ho zanla hodinu :roll: A pak se hned tvari zamilovane. Mozna jestli je fakt takova trubka, a znovu naleti, tak ji to i preji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.10.15 12:12
@luc2ka píše:
Chtěla bych vidět, kterej devítiletej kluk bude takhle v pohodě s tátovou milenkou a na tátu, když od nich odešel :nevim: :nevim: :think:

Divila by ses, ale né vždy musí být drama, jak se často popisuje tu na webu ;)

Mě třeba kluci před lety přijali úplně v pohodě, mladšího(7) první věta,,ty si naše druhá maminka?"", věta staršího (9) -,,budeme mít sestřičku?'' 8)

a to sem od toho staršího,,jen'' 8 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.10.15 12:13

Proč Tereza nevlezla ke Kuřízkovi do koupelny? 8o Týjo, to my ani neklepeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.10.15 12:14
@spirunka píše:
Jestli to zase bude bouda a Rozina naleti, tak uz me nastvou. Navic me celkem zarazilo, ze ona, takova „panna orleanska“ se s nim hned liba a to ho zanla hodinu :roll: A pak se hned tvari zamilovane. Mozna jestli je fakt takova trubka, a znovu naleti, tak ji to i preji :oops:

Jojo, to říkal můj muž, když to včera viděl… Prý „to je ta pobožná?? Ta se taky nechá zmr*dat od každýho!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.10.15 12:17

@Fjodorka Presne to sami jsem vcera rikala taky :D sice ja klepu, zas nechci ho pri necem vyrusit ale vlezu mu do koupelny taky no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.10.15 12:18

A ta Mirka, jak toho Hložana věčně kritizuje, buzeruje a stíhá, ta mi dává… Tu bych vyhodila, já se tomu Hložanovi divím, že o ni tak stál a jí se divím, že na to přistoupila, když je to takové hovado, které musí hlídat kvůli všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
29.10.15 12:27

@kessi22 tak asi záleží, jak jsou vyspělí a jaké mají v rodině vztahy. Kdyby mě někdo v 9 letech rozboural rodinu, tak rozhodně nebudu ťuťu a už vůbec ne, že je to moje druhá maminka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí