Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
29.10.15 21:23
@Martrich píše:
jo souhlasím, patkáč je strašnej, Weber nebo Veber?

Weber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
29.10.15 21:25
@Martrich píše:
To by mě taky zajímalo, kam jako vycestuje, hlavně jsou furt v coolně, tu jen tak nezavřou, takže už vidím, jak budou cestovat a užívat si. Spíš ta škola nooo…
Holky, taky vám tam furt skáčou ty pitomý reklamy? 8o 8o

To jsou jen výmluvy, pojede leda tak do prd..le :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.15 22:26
@KPKristy píše:
Ja porad nechapu ty Moniciny kecy o cestovani. Celou dobu sedi doma na zadku (krome davne cesty do Ugandy, kde se poprdela strachy a zdrhla) a ve triceti najednou chce cestovat. Ale jen o tom mele. I wellness vikend ji prisel jako ztrata casu, tak kam chce cestovat??

Však říkám, že na Mácháč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
30.10.15 07:39
@radkka píše:
Však říkám, že na Mácháč :mrgreen:

a tam může i s dítětem :-D (ostatně i s dítětem může cestovat) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 07:51
@NinPe píše:
a tam může i s dítětem :-D (ostatně i s dítětem může cestovat) :mrgreen:

Dyť se jen vymlouvá. Jo, s námi kamarádi chodí na horské túry s mimčem v nosítku, šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
30.10.15 08:26
@radkka píše:
Dyť se jen vymlouvá. Jo, s námi kamarádi chodí na horské túry s mimčem v nosítku, šátku.

přesně tak…kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy :pankac: :pankac: :pankac: (tímhle se řídim i u cvičení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 08:36
@NinPe píše:
přesně tak…kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy :pankac: :pankac: :pankac: (tímhle se řídim i u cvičení)

To je pravda, i když s tím cvičením bych byla mírnější :mrgreen: :oops: Co je škola, tak ráno vstávám v 5, najím se, letím do školy, naobědvám se, letím do práce, z práce na brigádu, přijdu v sedm domu, manžel vyžaduje sex (tak si zasportuju aspon u toho), ještě si s sním musím popovídat :roll: a v devět jdu sportovat, už je to na budku a stíhám to jen 3× týdně, jindy jsem úplně vyfluslá, protože momentálně stěhujeme, takže víkendy makáme. Potřebuju sebou taky plácnout a nic nedělat :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.10.15 09:01
@NinPe píše:
a tam může i s dítětem :-D (ostatně i s dítětem může cestovat) :mrgreen:
@radkka píše:
Dyť se jen vymlouvá. Jo, s námi kamarádi chodí na horské túry s mimčem v nosítku, šátku.

Presne. Proto si myslim, ze dite nechce vubec.
Leda by mela v umyslu cestovat opravdu do nejake silene exotiky. Tomu ale zase neodpovida jeji zivotni styl, o nicem nemluvi, nestuduje, takze asi tezko. Proste vymluvy.
Mimochodem segra jela s dvouletym ditetem na sri lanku a filipiny, takze to jde. Ja teda takovy dobrodruh nejsem, ale aspon nemelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 09:09
@KPKristy píše:
Presne. Proto si myslim, ze dite nechce vubec.
Leda by mela v umyslu cestovat opravdu do nejake silene exotiky. Tomu ale zase neodpovida jeji zivotni styl, o nicem nemluvi, nestuduje, takze asi tezko. Proste vymluvy.
Mimochodem segra jela s dvouletym ditetem na sri lanku a filipiny, takze to jde. Ja teda takovy dobrodruh nejsem, ale aspon nemelu :mrgreen:

Já si to taky myslím, nechce o dětech vůbec slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.10.15 09:15

Chtěla jsem se zeptat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
30.10.15 12:56
@radkka píše:

Proč vymlouvá? Prostě ještě nechce, já na tom fakt nevidím nic špatného.
Jo s dětmi to jde, taky s nimi cestujeme - ale řeknu ti, je to nebe a dudy když to srovnáš s tím, když jsme jezdili zamlada s batohem na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:59
@Moise píše:
Proč vymlouvá? Prostě ještě nechce, já na tom fakt nevidím nic špatného.
Jo s dětmi to jde, taky s nimi cestujeme - ale řeknu ti, je to nebe a dudy když to srovnáš s tím, když jsme jezdili zamlada s batohem na zádech

Působí na mě tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
30.10.15 13:02

@radkka Já jí prostě chápu, že ve svém věku děti nechce :nevim: A donedávno je nechtěl ani Mára.. Je spoustu ženských, co má dneska děti až po třicítce, některé až po 35. Zvlášť když teď chodí pár týdnů do školy a má nějaký cíl. Pochybuju, že by pak zvládala dítě, dálkově školu a řídit coolnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
30.10.15 13:07
@mall1976 píše:
Chtěla jsem se zep tat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?

Jelikož je celá Ulice designed by Ikea, tak bych pátrala tam.

• Citovat
  • Upravit
30.10.15 13:12
@Moise píše:
@radkka Já jí prostě chápu, že ve svém věku děti nechce :nevim: A donedávno je nechtěl ani Mára.. Je spoustu ženských, co má dneska děti až po třicítce, některé až po 35. Zvlášť když teď chodí pár týdnů do školy a má nějaký cíl. Pochybuju, že by pak zvládala dítě, dálkově školu a řídit coolnu :mrgreen: :mrgreen:

A takové ženy se potom diví, že nemůžou mít děti. Už je to dost pozdě po 30ce.
Ale nakonec je to jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky