Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
jo souhlasím, patkáč je strašnej, Weber nebo Veber?
Weber ![]()
@Martrich píše:
To by mě taky zajímalo, kam jako vycestuje, hlavně jsou furt v coolně, tu jen tak nezavřou, takže už vidím, jak budou cestovat a užívat si. Spíš ta škola nooo…
Holky, taky vám tam furt skáčou ty pitomý reklamy?![]()
To jsou jen výmluvy, pojede leda tak do prd..le
![]()
@KPKristy píše:
Ja porad nechapu ty Moniciny kecy o cestovani. Celou dobu sedi doma na zadku (krome davne cesty do Ugandy, kde se poprdela strachy a zdrhla) a ve triceti najednou chce cestovat. Ale jen o tom mele. I wellness vikend ji prisel jako ztrata casu, tak kam chce cestovat??
Však říkám, že na Mácháč ![]()
@radkka píše:
Však říkám, že na Mácháč
a tam může i s dítětem
(ostatně i s dítětem může cestovat) ![]()
@NinPe píše:
a tam může i s dítětem(ostatně i s dítětem může cestovat)
Dyť se jen vymlouvá. Jo, s námi kamarádi chodí na horské túry s mimčem v nosítku, šátku.
@radkka píše:
Dyť se jen vymlouvá. Jo, s námi kamarádi chodí na horské túry s mimčem v nosítku, šátku.
přesně tak…kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy
(tímhle se řídim i u cvičení)
@NinPe píše:
přesně tak…kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy![]()
![]()
(tímhle se řídim i u cvičení)
To je pravda, i když s tím cvičením bych byla mírnější
Co je škola, tak ráno vstávám v 5, najím se, letím do školy, naobědvám se, letím do práce, z práce na brigádu, přijdu v sedm domu, manžel vyžaduje sex (tak si zasportuju aspon u toho), ještě si s sním musím popovídat
a v devět jdu sportovat, už je to na budku a stíhám to jen 3× týdně, jindy jsem úplně vyfluslá, protože momentálně stěhujeme, takže víkendy makáme. Potřebuju sebou taky plácnout a nic nedělat
![]()
@NinPe píše:
a tam může i s dítětem(ostatně i s dítětem může cestovat)
@radkka píše:
Presne. Proto si myslim, ze dite nechce vubec.
Leda by mela v umyslu cestovat opravdu do nejake silene exotiky. Tomu ale zase neodpovida jeji zivotni styl, o nicem nemluvi, nestuduje, takze asi tezko. Proste vymluvy.
Mimochodem segra jela s dvouletym ditetem na sri lanku a filipiny, takze to jde. Ja teda takovy dobrodruh nejsem, ale aspon nemelu ![]()
@KPKristy píše:
Presne. Proto si myslim, ze dite nechce vubec.
Leda by mela v umyslu cestovat opravdu do nejake silene exotiky. Tomu ale zase neodpovida jeji zivotni styl, o nicem nemluvi, nestuduje, takze asi tezko. Proste vymluvy.
Mimochodem segra jela s dvouletym ditetem na sri lanku a filipiny, takze to jde. Ja teda takovy dobrodruh nejsem, ale aspon nemelu
Já si to taky myslím, nechce o dětech vůbec slyšet.
Chtěla jsem se zeptat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?
@radkka píše:
Proč vymlouvá? Prostě ještě nechce, já na tom fakt nevidím nic špatného.
Jo s dětmi to jde, taky s nimi cestujeme - ale řeknu ti, je to nebe a dudy když to srovnáš s tím, když jsme jezdili zamlada s batohem na zádech
@Moise píše:
Proč vymlouvá? Prostě ještě nechce, já na tom fakt nevidím nic špatného.
Jo s dětmi to jde, taky s nimi cestujeme - ale řeknu ti, je to nebe a dudy když to srovnáš s tím, když jsme jezdili zamlada s batohem na zádech
Působí na mě tak ![]()
@radkka Já jí prostě chápu, že ve svém věku děti nechce
A donedávno je nechtěl ani Mára.. Je spoustu ženských, co má dneska děti až po třicítce, některé až po 35. Zvlášť když teď chodí pár týdnů do školy a má nějaký cíl. Pochybuju, že by pak zvládala dítě, dálkově školu a řídit coolnu
![]()
@mall1976 píše:
Chtěla jsem se zep tat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?
Jelikož je celá Ulice designed by Ikea, tak bych pátrala tam.
@Moise píše:
@radkka Já jí prostě chápu, že ve svém věku děti nechceA donedávno je nechtěl ani Mára.. Je spoustu ženských, co má dneska děti až po třicítce, některé až po 35. Zvlášť když teď chodí pár týdnů do školy a má nějaký cíl. Pochybuju, že by pak zvládala dítě, dálkově školu a řídit coolnu
![]()
A takové ženy se potom diví, že nemůžou mít děti. Už je to dost pozdě po 30ce.
Ale nakonec je to jejich věc.