Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Jo, to se mi také nelíbí. Ne, že by se mi to nestalo, ale to byly časy, kdy jsem přišla zpitá podobraz a do postele padla ještě s jednou botou na nozeAle jinak bych do postele nevlezla nevysprchovaná a s nevyčištěnými zuby
A neodlicena!
Taky jsem v mladi parkat padla na znak, jak jsem byla. Ale to rano! Kdyz pominu bolehlav z chlastu, tak ty otekly oci od rasenky a hnus po tele z neumyti
. No, uz to radsi nedelam… ![]()
@ivik21 píše:
@Martrich dobré![]()
![]()
Tak mě hlavně zaráží, že v dnešní době mobilů a mailů, se Kuřízek Tereze nijak neozval ze služebky… Klukům v kabinetě řekne, že si vyměnili jen pár krátkých zpráv
@NinPe Tereze se jen tak nesměle nad kafem zeptá, proč ji nevzal ssebou na služebku, když ta Sabina nejela… No a on se vytočí, že to zrovna potřeboval, aby po něm vřískala i onaHlavně že si doteď věčně tajně dopisovali a telefon nedala Térka z ruky
![]()
A odejde z bytu a neozve se
Magor fakt
To je vůl, zrovna tenhle díl jsem neviděla
Já bych mu to kafe vylila na hlavu, neozvat se mi ze služebky a asi bych se na místě Terky cítila dotčená, že jí sebou nevzal, na svém místě ne, my si rádi od sebe na chvíli odpočineme ![]()
@KPKristy píše:
A neodlicena!
Taky jsem v mladi parkat padla na znak, jak jsem byla. Ale to rano! Kdyz pominu bolehlav z chlastu, tak ty otekly oci od rasenky a hnus po tele z neumyti. No, uz to radsi nedelam…
Jo, polštář černej, kolem očí černo, na puse rozmázlá rtěnka
Oči opuchlý
Chudák manžel, taky mě tak jednou doma našel ![]()
No do kelu - co to jakop mělo teď být ten Kuřízek???
To snad nemyslí vážně?! ![]()
Teď se mi teda Kuřízek teprve zhnusil.
Teda jeho postava v seriálu, jasně.
Špatněěěě, všechno špatně - Terez měla jít do… ale ŽÁDNEJ VZKAZ NENECHÁVAT! Aby si myslel, že se nas*ala. No jo no, je ještě „nezkušená“ a hlavně taaak zamilovaná, no. Doufám, že brzo vystřízliví. ![]()
@KPKristy píše:… a šla spát v tílku a gaťkách, v kterých smýkala ožralého Dejva
Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me
@Žirafa 69 píše: Špatněěěě, všechno špatně - Terez měla jít do… ale ŽÁDNEJ VZKAZ NENECHÁVAT! Aby si myslel, že se nas*ala. No jo no, je ještě „nezkušená“ a hlavně taaak zamilovaná, no. Doufám, že brzo vystřízliví.
Souhlasím
Ještě jak mu řekla, že dřív jezdili, a on že to spolu nebydleli. Teď se ukázal, jaký je.
Ahoj. Ulici sleduji nepravidelně tak se omlouvám, že si nepamatuji jména. Jsem si jistá, že Tereza skončí s tím mladým kolegou co je teď sám. I když mě ten Terezin ženáč nějak hrozný nepřijde. Jinak jsem jediná, komu vadí Anička s tou léčitelkou? Pro mě to je moc ezoterické a naprosto nezajímavé. Jsem zvědavá na škatulata okolo Nyklové, resp. jak z ní udělají duševně chorou/stařecká demence? Působí to tak na mě z ukázek.
Já zas doufám, že Emina máma se už konečně brzo zbaví toho přízemního, idiotskýho trotla Miloše, kterej si dovoluje je jen sprcávat, sám dělá ho*no a jediný, co ho zajímá a nad čím se „dojímá“,je chlast. ![]()
@Raddkka píše:
Ahoj. Ulici sleduji nepravidelně tak se omlouvám, že si nepamatuji jména. Jsem si jistá, že Tereza skončí s tím mladým kolegou co je teď sám. I když mě ten Terezin ženáč nějak hrozný nepřijde.Jinak jsem jediná, komu vadí Anička s tou léčitelkou? Pro mě to je moc ezoterické a naprosto nezajímavé. Jsem zvědavá na škatulata okolo Nyklové, resp. jak z ní udělají duševně chorou/stařecká demence? Působí to tak na mě z ukázek.
nejsi, mě nejen vadí, ale je mi z nich kolikrát trapně ![]()
@Žirafa 69 píše:
Já zas doufám, že Emina máma se už konečně brzo zbaví toho přízemního, idiotskýho trotla Miloše, kterej si dovoluje je jen sprcávat, sám dělá ho*no a jediný, co ho zajímá a nad čím se „dojímá“,je chlast.
Myslím, že jo. Ale pak by mohly nastat opětovné tahanice o Emu, nějak se mi nechce zase koukat na ufňukanou Nanču a hysterickou Evu ![]()
@atominnka píše:
nejsi, mě nejen vadí, ale je mi z nich kolikrát trapně
no za Béďu mi trapně bylo též a ony si ho vychutnávaly
![]()
@radkka beztak se něco chystá, Ema byla hodně zdrblá a to Nanču hodně nastartovalo ![]()