Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
2.11.15 18:40
@radkka píše:
Jo, to se mi také nelíbí. Ne, že by se mi to nestalo, ale to byly časy, kdy jsem přišla zpitá podobraz a do postele padla ještě s jednou botou na noze :oops: Ale jinak bych do postele nevlezla nevysprchovaná a s nevyčištěnými zuby :nevim:

A neodlicena!
Taky jsem v mladi parkat padla na znak, jak jsem byla. Ale to rano! Kdyz pominu bolehlav z chlastu, tak ty otekly oci od rasenky a hnus po tele z neumyti :roll:. No, uz to radsi nedelam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.15 18:41
@ivik21 píše:
@Martrich dobré :palec: :palec:

Tak mě hlavně zaráží, že v dnešní době mobilů a mailů, se Kuřízek Tereze nijak neozval ze služebky… Klukům v kabinetě řekne, že si vyměnili jen pár krátkých zpráv 8o Hlavně že si doteď věčně tajně dopisovali a telefon nedala Térka z ruky :think:

@NinPe Tereze se jen tak nesměle nad kafem zeptá, proč ji nevzal ssebou na služebku, když ta Sabina nejela… No a on se vytočí, že to zrovna potřeboval, aby po něm vřískala i ona 8o 8o A odejde z bytu a neozve se :lol: Magor fakt :nevim:

To je vůl, zrovna tenhle díl jsem neviděla :think: Já bych mu to kafe vylila na hlavu, neozvat se mi ze služebky a asi bych se na místě Terky cítila dotčená, že jí sebou nevzal, na svém místě ne, my si rádi od sebe na chvíli odpočineme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.15 18:43
@KPKristy píše:
A neodlicena!
Taky jsem v mladi parkat padla na znak, jak jsem byla. Ale to rano! Kdyz pominu bolehlav z chlastu, tak ty otekly oci od rasenky a hnus po tele z neumyti :roll:. No, uz to radsi nedelam… :mrgreen:

Jo, polštář černej, kolem očí černo, na puse rozmázlá rtěnka :lol: :lol: Oči opuchlý :pankac: Chudák manžel, taky mě tak jednou doma našel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39561
2.11.15 19:04

No do kelu - co to jakop mělo teď být ten Kuřízek??? 8o :cert: To snad nemyslí vážně?! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39561
2.11.15 19:12

Teď se mi teda Kuřízek teprve zhnusil. :cert: Teda jeho postava v seriálu, jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39561
2.11.15 19:17

Špatněěěě, všechno špatně - Terez měla jít do… ale ŽÁDNEJ VZKAZ NENECHÁVAT! Aby si myslel, že se nas*ala. No jo no, je ještě „nezkušená“ a hlavně taaak zamilovaná, no. Doufám, že brzo vystřízliví. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.11.15 19:20
@KPKristy píše:
Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me :mrgreen:
… a šla spát v tílku a gaťkách, v kterých smýkala ožralého Dejva :think: :P
  • Citovat
  • Upravit
3220
2.11.15 19:22
@Žirafa 69 píše: Špatněěěě, všechno špatně - Terez měla jít do… ale ŽÁDNEJ VZKAZ NENECHÁVAT! Aby si myslel, že se nas*ala. No jo no, je ještě „nezkušená“ a hlavně taaak zamilovaná, no. Doufám, že brzo vystřízliví. :roll:

Souhlasím :palec: Ještě jak mu řekla, že dřív jezdili, a on že to spolu nebydleli. Teď se ukázal, jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.11.15 19:27

Prase, prase, prase! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.11.15 19:28

Ahoj. Ulici sleduji nepravidelně tak se omlouvám, že si nepamatuji jména. Jsem si jistá, že Tereza skončí s tím mladým kolegou co je teď sám. I když mě ten Terezin ženáč nějak hrozný nepřijde. Jinak jsem jediná, komu vadí Anička s tou léčitelkou? Pro mě to je moc ezoterické a naprosto nezajímavé. Jsem zvědavá na škatulata okolo Nyklové, resp. jak z ní udělají duševně chorou/stařecká demence? Působí to tak na mě z ukázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39561
2.11.15 19:43

Já zas doufám, že Emina máma se už konečně brzo zbaví toho přízemního, idiotskýho trotla Miloše, kterej si dovoluje je jen sprcávat, sám dělá ho*no a jediný, co ho zajímá a nad čím se „dojímá“,je chlast. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.11.15 19:46
@Raddkka píše:
Ahoj. Ulici sleduji nepravidelně tak se omlouvám, že si nepamatuji jména. Jsem si jistá, že Tereza skončí s tím mladým kolegou co je teď sám. I když mě ten Terezin ženáč nějak hrozný nepřijde.Jinak jsem jediná, komu vadí Anička s tou léčitelkou? Pro mě to je moc ezoterické a naprosto nezajímavé. Jsem zvědavá na škatulata okolo Nyklové, resp. jak z ní udělají duševně chorou/stařecká demence? Působí to tak na mě z ukázek.

nejsi, mě nejen vadí, ale je mi z nich kolikrát trapně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.15 19:47
@Žirafa 69 píše:
Já zas doufám, že Emina máma se už konečně brzo zbaví toho přízemního, idiotskýho trotla Miloše, kterej si dovoluje je jen sprcávat, sám dělá ho*no a jediný, co ho zajímá a nad čím se „dojímá“,je chlast. :pocitac:

Myslím, že jo. Ale pak by mohly nastat opětovné tahanice o Emu, nějak se mi nechce zase koukat na ufňukanou Nanču a hysterickou Evu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.11.15 19:49
@atominnka píše:
nejsi, mě nejen vadí, ale je mi z nich kolikrát trapně :think:

no za Béďu mi trapně bylo též a ony si ho vychutnávaly 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
2.11.15 19:50

@radkka beztak se něco chystá, Ema byla hodně zdrblá a to Nanču hodně nastartovalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!