Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si nemůžu pomoct, tu Markétu fakt nesnášim
přijde, neomluví se pořádně, dveře nezavře
božee.
@Hesovi On jí dal peníze k Vánocům… Seidlovi přidával peníze na skůtra pro Mikyho a ona tam akorát přišla, když ho dávali pod plachtu a řekli jí, že to je pro Mikyho no a ona pak dostala „jen“ tisícovku ![]()
Tak teda pečlivě sleduji tuto diskuzi, ale nedá mi to a musím taky něco napsat. Z dnešního dílu jsem pěkně rozladěná. Ta Markéta je opravdu nemožná, neschopná. Lenka je neschopná ještě víc. Párky na večeři pro pracujícího chlapa, no děs. A to co tam vyvádějí Peškovic holčičky a samotný Pešek, tak to už je fuj. Jo a třešinka na dortu - techtle metle Kristýny a toho táty.
No kam ta Ulice spěje? Celé se to zvrtává někam jinam. ![]()
Holky…taky to sleduju… ![]()
lenka by se šikla do Beverly Hils 9010 jak pořád vše řeší ![]()
Mirinka je taaaaaak hodná a spí pořád ![]()
Dneska jsem viděla jedním okem, ráno se musím podívat znova
@Marcip nene, to nemyslím, myslím to co je teď v reklamě!
Ještě mě strašně udivuje jak u Hejlů mají pořád teplé večeře a když jsou na večeři párky tak je to asi pod úroveň. Já nevím jak vy, ale kdybych měla dělat obědy a ještě stejné večeře tak mě asi švihne. My obvykle jíme párky, rohlíky, chleby a tak ![]()
My teda parky nejime… teplou veceri mame i s vikendem tak 5× do tydne, studenou fakt vyjimecne…
Příspěvek upraven 14.01.13 v 20:03
@Hesovi, s těma večeřema souhlasím. Máme to podobně, manžel chodí v práci na oběd, takže doma si buď ohřeje, co jsme měli k obědu s Ondrou nebo si dá párek, rohlík, chleba s něčím, co já vím ![]()
@MarkyM píše:
@L-ennytak to máš šikovný dětimohli tedy aspoň ukázat jak si malá hračky uklízí nebo si aspoň hraje
Jestli vůbec nějaké má…
![]()
Já na teplé večeře zvyklá nejsem, mám pocit, že bych pak stála jenom u plotny…no, manžel je naštěstí nevyžaduje, takže v tom si rozumíme ![]()
Markéta je čím dál tím horší…a Simona jak ji pořád rozmazluje a ve všem přitakává a utvrzuje v tom, že je nejlepší, to je fakt přehnané. Markéta je fakt neschopná a absolutně nesnese žádnou kritiku.
Klára byla dneska dost drsná, vždyť Peškovi ani nepoděkovala, prostě si to vydupala. Souhlasím, že z Peška udělali scénaristi šíleného ňoumu, co se týká jeho holek, ale v tomto se nedivím, že tu letenku koupil, přece by Adrianu nenechal viset bez peněz někde v cizině. Doufám, že je obě brzo kopne do zadku, ale obávám se, že se tak nestane…
@KPKristy píše:
@Hesovi, s těma večeřema souhlasím. Máme to podobně, manžel chodí v práci na oběd, takže doma si buď ohřeje, co jsme měli k obědu s Ondrou nebo si dá párek, rohlík, chleba s něčím, co já vím
U nás je to taky stejné..většinou jíme, co si kdo najde, na co má chuť, vyjímečně máme něco stejné.
Petap a co vaříš teplého k večeři?
Já myslím že už Pešek na to přichází jaké obě jsou. Ale holky no ták, vždyť jste viděly jak dnes Lenka uklízela,,hračky,,
a od teď bude další skvělá výmluva kde Mirinka je-ve školce
mě pobavilo jak řekla že už spí, že byla unavená ![]()
Já myslím že už Pešek na to přichází jaké obě jsou. Ale holky no ták, vždyť jste viděly jak dnes Lenka uklízela,,hračky,,
a od teď bude další skvělá výmluva kde Mirinka je-ve školce
mě pobavilo jak řekla že už spí, že byla unavená ![]()
@Petorka píše:
U nás je to taky stejné..většinou jíme, co si kdo najde, na co má chuť, vyjímečně máme něco stejné.
Petap a co vaříš teplého k večeři?
bud je od obeda, ale vetsinou vari muz kdyz prijde z prace domu - nenutim ho, vari rad a dobre… testoviny na vsechny zpusoby atd…